17 apr

Jouw auto verkopen of verbrassen?

Jouw auto verbrassen? krijg de beste prijs. de beste prijs in slechts 3 voetstappen! Stap 1 stap 2 stap 3 bedankt! Automerk *

Proefje *

Kosteloos waardebepaling auto verbrassen – kosteloos waardebepaling kosteloos waardebepaling in heel vlaanderen en 24/7. Vul het contactformulier in voor een kosteloos schatting. Degelijk auto verbrassen – degelijk onze aankoopdienst biedt de beste service. Contacteer ons voor een kosteloos schatting. Beste prijs auto verbrassen – beste prijs steeds de beste prijs. Als gewenst, wordt alles cash betaald. Eis naar een kosteloos schatting. Alle merken auto verbrassen – alle merken afname van alle merken en modellen. Vul het contactformulier in voor een kosteloos schatting. Elke verlies auto verbrassen – elke verlies afname van auto ‘s en bestelwagens met schade. Contacteer ons voor een kosteloos schatting. Veel kilometers auto verbrassen – veel kilometers afname van auto ‘s en bestelwagens met veel kilometers. Eis naar een kosteloos waardebepaling.

https://auto-tweedehands.com/
24 dec

Is een navigatie zoals TomTom nog nodig met de laatste telefoons?

Een TomTom in de auto: in hoeverre is dit nog nodig? De meeste telefoons hebben een kaart waarin routebeschrijvingen kunnen worden gevoerd. Zo kom je gemakkelijk op de plek van bestemming, zonder dat je een TomTom nodig hebt. Toch kan het wel degelijk handig zijn om een goede navigatie in de auto te hebben. Er zijn een aantal voordelen aan een TomTom die ervoor zorgen dat dit apparaat onmisbaar is in de auto.

 

Waarom een TomTom toch handig is

Om te beginnen kun je je telefoon in de auto ook gebruiken voor andere zaken, zoals het afspelen van muziek. Wanneer je zowel muziek afspeelt en tegelijkertijd gebruik maakt van de navigatie je telefoon, kan dit vervelend zijn. Wanneer de stem van de navigatie spreekt, wordt het geluid van de muziek gedempt. Met een TomTom kun je de telefoon gebruiken voor het afspelen van muziek en de TomTom voor de navigatie. Een ander voordeel van de TomTom is dat je telefoon minder snel leeg zal gaan. Een navigatie slurpt batterij van je telefoon, en dit kan nadelig zijn. Een TomTom zit via de auto opgeladen en zal dus niet leegraken.

 

TomTom in het buitenland

Een TomTom is vrijwel altijd up to date en is ook in het buitenland extra handig. Een telefoon kun je in de meeste gevallen ook goed gebruiken in het buitenland, maar door bovenstaande punten is het toch handig om een TomTom bij de hand te hebben. Wat vinden anderen van TomTom? Lees de ervaringen en reviews van TomTom hier.