14 mrt

Vacatures.today is niet verenigd

Deze zomer ben ik afgestudeerd aan de Graduate School of Management in Antwerpen (de school verdient een aparte post!) En onverwachts voor mezelf belandde ik op de lijst van die afgestudeerden die tijdens hun studie geen baan vonden, dus ik moet doe dit nu. Ondanks dat ik een succesvolle ervaring heb als HR-adviseur, loopbaanadviseur, evenementenorganisator en verder in mijn cv, bleek mijn kennis over diensten voor het vinden van een baan in 2020 beperkt. Na het analyseren van de markt, het verzamelen van feedback van mijn vrienden met het aanbod en verschillende collega’s uit het HR-veld, kreeg ik het volgende artikel. Veel leesplezier!

Vacatures.today is niet verenigd! Onlangs heeft de dienst de prijzen voor het zoeken naar werknemers sterk verhoogd, waardoor steeds meer bedrijven (vooral start-ups en middelgrote bedrijven) op zoek zijn naar alternatieve manieren om naar kandidaten te zoeken. Hieronder vertel ik je over de  coolste services die dagelijks moeten worden bijgewerkt! Schrijf je dan meteen in om je droombaan niet te missen.

Vacatures.today. De positie van de jongens luidt: “vind een baan met doorgroeimogelijkheden.” Super vacatures bij goede bedrijven met een geweldige bedrijfscultuur en voldoende leiderschap.

job zoeken

https://vacatures.today/werk-zoeken.html
30 sep

Hoe u een kandidaat kunt aantrekken als u niet bent … (bekend bedrijf)

recruitment consultants

Elke dag verzamelen we een miljoen life hacks om kandidaten te vinden. Maar als u geen Google bent, beginnen alle moeilijkheden nog maar net. Het is niet genoeg om een ​​kandidaat te vinden, je moet hem proberen te ‘haken’. Meteen, vanaf het eerste contact.

Stel dat u de contacten van die ontwikkelaar op Facebook of Github vindt. Of ze kregen de e-mail in de selectie – en de kandidaat opende de brief en plaatste hem niet in de spammap (oh, my!). Het aanbod is nog ver weg: je moet al bij het eerste contact geïnteresseerd raken.

Begrijp de waarde van het project

Weinig mensen hebben tijd en verlangen om een ​​banale en enorme brief te lezen. Splits het project op: waarde voor gebruikers en de markt (het is geweldig als het overeenkomt met de interesses en waarden van de kandidaat), ontstaansgeschiedenis, team.

Het is belangrijk dat de recruiter zelf in het project gelooft – dit kan zelfs in de vorm van correspondentie worden gevoeld. En je hoeft geen visionair te zijn. Heeft u nog geen idee van de waarde van het project? Niet eng. Praat met uw team, bespreek wat de voordelen van het project en het bedrijf zijn. Om de een of andere reden werken deze medewerkers REEDS voor het bedrijf. Neem contact op met het team over wat hen heeft geholpen bij het kiezen van uw voorstel en niet over andere projecten.

Bestudeer trends

Zorg ervoor dat u de stapel in de brief opneemt. We hopen van harte dat het modern is – er zouden immers maar weinig mensen willen instromen in een project (zelfs met een aantrekkelijke financiële component) om dan met een verouderde cv-stack op de markt te komen.

Is de stapel niet de modernste? Oké, dat is oké. Praat met de projectteamleider en leg uit waarom hij werd gekozen, en hoe je dit op een positieve en winnende manier kunt presenteren aan kandidaten.

En schrijf alsjeblieft niet de hele stapel alsof je op zoek bent naar een hele ontwikkelingsafdeling die allemaal in één is samengevoegd. Het is beter om de belangrijkste technologieën aan te geven en de rest van de vereisten naar de volgende communicatiefase te brengen (maak uw kandidaat niet bang).

Verrassing: maar niet met koekjes

Het zal geweldig zijn als je in de brief een paar taken uit de achterstand aangeeft en er een paar interessante taken laat staan, en niet alleen de legacy code na een andere medewerker repareert.

Vertel ons wie er in het team zit, wie verantwoordelijk is voor welk deel van het project, hoe sprints en testen worden opgebouwd. Als er een medewerker in het team is die op Habré schrijft of op conferenties spreekt (een actief sociaal en professioneel leven leidt), vermeld dit dan, vooral als de kandidaat met hem in hetzelfde team zal werken.

We raden af ​​om senioren te motiveren met koekjes en een krultang – vertel ons beter over compensatie voor training, de mogelijkheid om een ​​bijeenkomst te organiseren en kennis te delen, werk op afstand en natuurlijk de mogelijkheid van verhuizing (als dit waar is). Dit is wat echt motiveert.

Over geld

Stop alvast op basis van de salarisverwachtingen van kandidaten! In alle chats van deze bom – spreek alvast de stekker uit en zeg dat je klaar bent om individueel te discussiëren.

De recruiter kent altijd de plug en de bovengrens, toch? )) En wat voor salarisverwachtingen de kandidaat ook heeft, het is onwaarschijnlijk dat het bedrijf 80% boven de vork uitkomt. Dus waarom zou u onderhandelen en het leven voor uzelf en de kandidaat moeilijk maken?

Het is niet nodig om al deze trucs in de eerste brief te gebruiken: je kunt en moet ze herhalen en mixen in alle stadia van de communicatie met de kandidaat, zodat hij niet vergeet dat hij een tiental interviews aflegt dat het zo geweldig is in jouw bedrijf!

Vergeet niet dat als de eerste communicatie niet klopt, de kandidaat onmiddellijk zal weigeren (of helemaal niet zal antwoorden). Daarom moet je zo open mogelijk zijn, vragen kunnen beantwoorden en voorbereid zijn op sarcasme en scepsis over de vacature.

We herhalen als een mantra: doe geen massale anonieme mailings, verwar Java en JavaScript niet, bied geen juniorbaan aan een senior aan. Dit zijn de drie ruiters van de apocalyps voor een IT-recruiter.

Pss: En evalueer uw voorstel alsjeblieft verstandig. Als het bedrijf geen Superstar op de markt is, vang dan de sterren niet uit de lucht en probeer niet de beste ontwikkelaar I … en Sat … te lokken. Het is onwaarschijnlijk dat het zal werken, maar aan de andere kant – waarom probeer je het niet, misschien ben je echt een ster, weet het gewoon nog niet ????

work agencies

https://www.globalrecruitment.info/
3 jul

Keukenhulp

Hulpkok / Keukenhulp

Functie

In de keuken van onze bistro ben je verantwoordelijk voor de volgende taken:

Bereid gerechten uit klassieke keukens, zowel koud als warm;

Zorg voor lokale musea;

Schik en versier gerechten;

Aanbod

Het gaat om direct tewerkgestelde functies.

Het exacte werkschema is nog niet bepaald. Je werkt elke zaterdag van elke week een halve dag, maar je bent vrij op maandag en dinsdag.

U wordt uitbetaald volgens de grootte van de gezamenlijke horecacommissie.

Jouw profiel

Was en reinig groenten en fruit

Onderhoud en reiniging van werkplekken en keukengerei

Kook of verwarm vlees, vis, groenten …

Servies voorbereiden (presentatie, compositie, afwerking, etc.)

Bereid vlees en vis voor (schoonmaken, snijden, binden, verpakken, etc.)

Bereid werkbladen en bestek voor

Schakel elektrische apparaten in (fornuis, fornuis, enz.)

Het verpakken en labelen van preparaten en producten (productiedatum en houdbaarheidsdatum) slaan ze op in koelkasten, voedselopslagruimten, …, bereiden serviesgoed voor (uiterlijk, samenstelling, voltooiingsproces …), doseren en mengen ingrediënten, Bereid werkbladen en bestek voor om apparaten aan te zetten (fornuis, kookplaat, enz.), Om vlees, vis, groenten, enz. Te koken of te verwarmen. … Groenten en fruit wassen en reinigen, toezicht houden op de bereiding van gerechten en regels voor productie-inspectie Bereid voor de voedselveiligheid vlees en vis (schoonmaken, snijden, omsnoering, verpakking, enz.), Ontvang en inspecteer de goederen en bewaar de goederen in de koelruimte of opslag kamer

Geen specifieke studievereisten

https://www.jobinhoreca.com/job/q/keukenhulp.html
19 jun

Secretaresse

 

Secretaresse

 

Secretaresse (M/V) (KORTRIJK)

 

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde secretaresse voor algemeen secretariaatswerk in ons expertisekantoor.

Gezocht profiel

 

Gemotiveerd zijn.

Vereiste studies
» de en de graad secundair onderwijs
Kandidaten gelijkwaardig in ervaring komen ook in aanmerking voor deze vacature.
Gevraagde competenties Briefwisseling sorteren, verdelen, frankeren, registreren en berichten beheren Documenten invoeren, lay-out verzorgen, doorsturen en klasseren Dossiers (klantendossiers, vorderingen, …) voorbereiden en opvolgen (bijwerken, afsluiten, …) Dossiers, verslagen van vergaderingen, en archiveren Juridische documenten (contracten, verslagen en vonnissen, …) invoeren en de lay-out verzorgen Talenkennis NEDERLANDS (zeer goed)
Werkervaring geen ervaring
Aanbod en voordelen

Gewoon contract.
Contract van onbepaalde duur
Tijdregeling Deeltijds – uren per week

Stabiele job.

 

 

https://www.administratieve-medewerker.be/p/secretaresse.html
6 mei

Zoek je technische vacature?

Technieker voeding

STEGMANN BELGIUM Antwerpen Veiligheid

Functie
Voor onze afnemer, een gekend voedingsbedrijf liggend te Turnhout, zijn we op zoek naar een technieker met gezonde interesse in de voeding 

Jouw takenpakket als technieker in de voeding ziet er zo uit:

– als onderhoudstechnieker sta je in voor al het periodiek onderhoud van het machinepark.
– je staat in voor het uitpluizen van storingen om stilstanden omwille van technische problemen te beperken.
– je zal controles exporteren op de energievoorzieningen. – je zal het preventief onderhoudsplan opvolgen.
– de onderhoudstechnieker zal rapporteren aan de teamleader van de technische voorkomendheid.

Ben jij op zoek naar een job als onderhoudstechnieker? spreekt bovenstaande vacature jou aan? contacteer ons dan zo snel voorstelbaar! Aanbod als onderhoudstechnieker kom je terecht in een groeiende bedrijf met aangename collega’s. het loon is bespreekbaar en wordt completeren met reserve legale voordelen zoals een ploegenpremie en maaltijdcheques van €8. als onderhoudstechnieker krijg je een voltijds gelijkenis aangeboden met keuze tot vaste indienstname. je zal werken in een 2-ploegensysteem. jouw profiel – als onderhoudstechnieker beschik je over een goede kennis van mechanica, stroom, elektromechanica, pneumatica, hydraulica,. . . – je kan goed werken met een computer. – je hebt alhoewel ervaring in een productieomgeving. – je kan werken in een 2 ploegensysteem. – kennis van lastechnieken is een groot pluspunt.

Mechanische brokken en onderdelen lassen ( vlambooglassen, hardsolderen,. . . ), defecte mechanische brokken en onderdelen vervangen of repareren, toetsen en afregelen ( tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,. . . ), het werk van leveranciers of dienstverleners natellen, de conformiteit van de mechaniek van de installaties vastmaken ( standaardinstellingen, veiligheid, milieu,. . . ), domein : pneumatica, domein : automatisering, industriële informatica, de opvolggegevens van interventies opschrijven en de verwittiging doorvertellen aan de betrokken dienst, het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen executie ( schoonmaak, vertrekken, afstemmen, aandraaien,. . . ), domein : elektriciteit, elektronica en elektrotechniek, mechanische brokken, onderdelen en systemen op maat brengen, vormgeven en afstemmen aan de installatie, onderhoudsprocedures, werkwijzen, technische fiches, opvolginstrumenten repeteren en overtreffen, technische bijstand vergunnen aan de afdelingen produktie, kwaliteit, onderhoud,. . . , domein : hydraulica

Tso 3de graad elektromechanica, bso 3de graad industriële stroom – 7de jaar, bso 3de graad mechanische en hydraulische kranen – 7de jaar, tso 3de graad industriële elektronicatechnieken – se-n-se ( 7de jaar ), tso 3de graad : studiegebied mechanica – stroom

https://www.nieuwejobs.com/job/q/technische-vacature.html
17 apr

Dienstverlener

De SS bvba groepering is een deugdelijk belgische coöperatieve verzekeringsgroep, actief sinds meer dan 100 jaar.

We moeten ons huldigen als betrokken, loyale en nabije medestander voor onze klanten, distributiepartners en andere stakeholders. Onze meer dan 1500 medewerkers in stad en antwerpen staan in voor een professionele dienstverlening.

Verscheidene merken maken deel uit van de groep : – SS bvba verzekeringen werkt met een netwerk van exclusieve agenten ; – vivium, arces en piette & vrouwen ronddelen hun producten via makelaars ; – actel affinity via akkoorden met auto-importeurs.

Jouw verantwoordelijkheden taken voor ons it-departement zijn we op zoek naar een gemotiveerde intensiteit die de aansporing wil aannemen om onze tl change governance te worden

De medewerkers van de departement change governance leiden, coördineren en motiveren met als doelstellingen:

De kwaliteit en een goede it-sturing van de projecten waarborgen ; de it change promoveren ; het change control board-proces lijnen om de risico ‘s die fuseren met de uitrol te minimaliseren ; de zelfbeheersing en reporting van projecten voor change control bob overtreffen ( inclusief de reporting over tests ) om de besluitvorming te vereenvoudigen en te overtreffen ; de benoeming en coaching van de sturingsactoren vereenvoudigen. De taken die tijdens deze functie vallen, hangen dus bijeen met de kwaliteit, de tactiek en de coördinatie van de testing en de release.

Belangrijkste verantwoordelijkheden

– het jaarplan mee opstellen:

Vooroplopen op toekomstige veranderingen in de gidsing en ze voorbereiden ( testing, ontwikkelingsmethode, de manier van release, opmeting en rectificatie van de kwaliteit van de projecten ) ; initiatieven presenteren aan het beheer om de processen tijdens de aansprakelijkheid van het team te optimaliseren ; de noodzakelijke budgettaire inzet beoordelen en plannen om de continuïteit van het team en van eventuele projecten te beloven ; de implementatie van de initiatieven volgen. – teammanagement:

De organisatiestructuur implementeren op bodem van de tactische doelstellingen, de klantentevredenheid, het risico-, budget- en kwaliteitsbeheer, en zo nodig suggesties doen ; people beheer en performance management. – procesmanagement:

Efficiënte processen benutten te het eigen team en aanpunten die ontvankelijk zijn voor opwaardering herkennen en aanpakken. – risicomanagement:

De operationele risico ‘s in het eigen team herkennen en beoordelen en permanent rekening beminnen met de mogelijke risico ‘s bij het nuttigen van beslissingen en het doen van de actieplannen ; de naleving natellen van de wettelijke en reglementaire bepalingen en de voorschriften in het kader van compliance en inwonende controle. – een kwalitatief hoogstaande reporting waarborgen

– de staffing organiseren:

Personeel voorspellen voor de projectbehoeften en de werkzaamheden van de teamleden volgen ; erop toezien dat de medewerkers de vastgelegde processen en werkmethodes monitoren ; allen van het team trainen waar nodig. Specifieke verantwoordelijkheden

Change control board : nagaan of het gating-proces juist wordt toegepast en of de it nauwkeurig wordt gestuurd en waken over de doeltreffendheid van het geheel. Test coordination : ervoor zorgen dat de testactiviteiten binnenshuis de changes van goede kwaliteit zijn en blijven, en zorgen voor een bruikbare en kwalitatief goede reporting om de besluitvorming te vergemakkelijken. Quality : de monitoring en reporting behandelen, punten identificeren die voor verandering in aanmerking komen, tezamen met de verantwoordelijke van continuous improvement, om zo voorts te bouwen aan de maturiteit van de maatschappij. Release management : de omgevingen goed administreren, plannen en aanwenden. De uitrol van de ‘software builds ‘ en van hardware-installaties en de raakpunten met de betrokken projecten in de gevarixeberde omgevingen administreren, controleren en coördineren. Evolutie methodologie : rekening vasthouden met de wijzigingen in de methodes van de vennootschap en de processen en activiteiten van het team daaraan aanpassen. Ervoor zorgen dat de tools mee ontwikkelen en overbrengen naar alle betrokkenen.

Profiel u hebt een master, in it of een andere aansturing, en 10 jaar ervaring in de verzekeringssector, in it en projectbeheer. U beheerst excel, word en acces perfect. U hebt cognitie van itil, cobit, een goed niveau van niveau lean, prince 2-pmi-cmmi. U beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden. U hebt een zeer goede cognitie van het nederlands of het taal met een behoorlijke cognitie van de andere landstaal en van het engels. U kunt op verscheidene graderingen van de anatomie meespreken. U bent analytisch en stipt. U bent proactief, pragmatisch en resultaatgericht. U staat open voor verandering. U bent een prima teamspeler. Wij bieden wij bieden een interessant salarispakket met tal van extralegale voordelen, permanente opleidingsmogelijkheden en een aangename werkomgeving ( gunstig kantine, toffe en open sfeer, soepel uurrooster, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering. . . )

Jouw profiel profiel u hebt een master, in it of een andere koers, en 10 jaar ervaring in de verzekeringssector, in it en projectbeheer. U teruggetrokken excel, word en acces perfect. U hebt weten van itil, cobit, een goed niveau van niveau lean, prince 2-pmi-cmmi. U beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden. U hebt een zeer goede weten van het nederlands of het frans met een behoorlijke weten van de andere landstaal en van het engels. U kunt op gevarixeberde gradaties van de lichaam meespreken. U bent analytisch en stipt. U bent proactief, pragmatisch en resultaatgericht. U staat open voor verandering. U bent een prima teamspeler.

https://www.vindazo.be/job/all/dienstverlener.html
10 okt

Welk VCA examen heeft u nodig voor uw onderneming?

NIKTA biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van een VCA examen. Hier wat meer informatie. VCA staat voor VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) Checklist Aannemers. In steeds meer branches wordt het verplicht om werknemers op de werkvloer te hebben die een VCA diploma bezitten. Met de persoonlijke service van NITKA kiest u uit verschillende VCA examens. Indien u twijfelt over welke VCA u nodig heeft, geeft die bedrijf u graag advies op maat. Met het B-VCA (Basisveiligheid) laat u zien dat u de basiskennis bezit van VGM. Als u operationeel leidinggevende bij een aannemer bent is het verstandig om het VOL-VCA diploma te behalen. En VIL-VCU is verplicht als u bijvoorbeeld intercedent of leidinggevende bent van een uitzendbureau. Neem contact op met NIKTA en bespreek uw situatie.

Behaal uw VCA examen op 19 verschillende locaties

In welke sector bent u werkzaam? In meerdere is een VCA examen verplicht. Denk hierbij aan werktuigbouwkunde, steigerbouw en elektrotechniek. Bent u ondernemer in een van deze sectoren? Bekijk dan eens de mogelijkheden van een specialist. NIKTA is een betrouwbaar bedrijf waar u uw VCA examen kunt halen. Op maar liefst 19 locaties, verspreid over heel Nederland, biedt deze specialist dit examen aan. Daarnaast zijn er 60 momenten per maand waarop het examen wordt gehouden. U kiest uit verschillende soorten VCA diploma’s: Basisveiligheid (B-VCA), Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL-VCA) en Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden (VIL-VCU). NIKTA biedt deze examens aan in verschillende talen. Bekijk de website en ontdek de mogelijkheden.

Download gratis een proefexamen voor uw VCA examen

Het is voor alle werknemers belangrijk om veilig te kunnen werken. Daarom is een VCA examen vaak verplicht. Heeft u zich ingeschreven op de website van NIKTA? Dan wilt u zeker weten dat u het examen haalt. U heeft de mogelijkheid om online een proefexamen te downloaden. Zo kunt u oefenen en weet u zeker dat u alle kennis in huis heeft om het definitieve examen te maken. U bepaalt zelf op welke manier u het examen wilt doen. Als u dyslectisch bent, biedt NIKTA een voorlees VCA examen aan. Aan organisaties worden er ook maatwerkoplossingen geboden. Denk hierbij aan een groepsexamen voor alle werknemers.