24 feb

3 redenen om te investeren in een ergonomische bureaustoel

Een ergonomische werkplek is ontzettend belangrijk om lichamelijke klachten te voorkomen. Investeren in kantoormeubelen die ergonomisch afgesteld kunnen worden op het lichaam van de gebruiker brengt veel voordelen met zich mee. Een ergonomische bureaustoel vormt samen met het bureau de basis voor een ergonomische werkplek. In dit artikel geven we drie redenen waarom een ergonomische bureaustoel zo belangrijk is.

1. Verhoogt de productiviteit

Ergonomische kantoormeubelen zitten ontzettend comfortabel en voorkomen lichamelijke klachten, dit zorgt ervoor dat de prestaties van je werknemers verbeteren. Investeren in een ergonomische bureaustoel van OfficeCity.be levert niet alleen voordelen voor de werknemer op, maar ook voor de werkgever. Een comfortabele werkhouding verhoogt de productiviteit van werknemers.

 

Voor werknemers is het ontzettend fijn om na een lange werkdag geen lichamelijke klachten te ervaren. Tegenwoordig weten we allemaal dat meer dat meerdere uren per dag zittend werken ongezond is. Daarom is het belangrijk om ergonomische te werken in een gezonde zithouding. Of zittend en staand werken af te wisselen door gebruik te maken van een zit sta bureau.

2. Minder ziekteverzuim

Op een ergonomische werkplek wordt het lichaam maximaal ondersteund, waardoor werknemers minder rug-, nek- en schouderklachten ervaren. Het ziekteverzuim binnen je bedrijf gaat hierdoor flink omlaag. Zo wordt de investering in ergonomische kantoormeubelen uiteindelijk snel terugverdiend door het lagere ziekteverzuim. Daarnaast zijn werknemers ook gemotiveerder én gaat de werktevredenheid omhoog door een comfortabele werkplek. 

3. Profiteer van kostenoptimalisatie

Het aanschaffen van ergonomische kantoormeubelen zorgt ervoor dat je profiteert van een kostenoptimalisatie. Een voordeel van ergonomische kantoormeubelen is dat ze gemakkelijker gedeeld kunnen worden, doordat ze op het lichaam van elke gebruiker afgesteld kunnen worden. Als je in ergonomische meubelen investeert, dan betekent dit dat je als werkgever profiteert van kostenoptimalisatie. Je hoeft namelijk minder kantoormeubelen aan te schaffen, omdat de meubelen door je medewerkers gedeeld kunnen worden.

 

23 feb

Tips voor het kopen van een hoofdkussen

Ben je nog steeds op zoek naar een goed hoofdkussen van uitstekende kwaliteit? Die zoektocht is niet bepaald gemakkelijk, en daarom kan een duidelijk overzicht met enkele handige tips wel van pas komen. Welk formaat hoofdkussen heb je nodig, hoe zit het met de prijs en welke stof verkies je? Het zijn allemaal vragen die een duidelijk antwoord behoeven als je van een optimaal slaapcomfort wilt genieten!

De beste tips voor het kopen van een hoofdkussen

Een hoofdkussen moet natuurlijk vooral comfortabel liggen, maar hoe weet je nu of je het beste kussen hebt gekozen? Hieronder enkele van de beste tips voor een goed kussen kopen!

1. Probeer het kussen eerst uit

Hoe comfortabel en stijlvol een kussen ook mag lijken bij het lezen van een advertentie, of hoezeer je ook verleid wordt door het uitzicht van het kussen om het te kopen – test het eerst uit. Enkel als je precies weet hoe het kussen ligt en hoe jij je erbij voelt, weet je zeker dat het iets voor jou is. Maak dus geen overhaaste beslissingen en neem je tijd om de beste oplossing te vinden!

2. Vraag advies bij een speciaalzaak

Het spreekt voor zich dat, hoe beter je weet welke opties er zoal zijn, hoe gemakkelijker het is om een goede keuze te maken. Natuurlijk kan het wel zijn dat je hiervoor een beroep moet doen op de kennis en kunde van een specialist of speciaalzaak. Vraag informatie over verschillende kussens, wat de voor- en nadelen zijn van verschillende materialen en laat je informeren over de prijs!

3. Uitstraling is ook belangrijk

Ten slotte is het natuurlijk mooi meegenomen als je nieuwe, comfortabele kussen ook gewoon mooi is. Wil je je slaapkamer stijlvol inrichten, dan is het de moeite waard om op zoek te gaan naar een kussen dat een beetje bij de inrichting past. Tegenwoordig bestaan er oneindig veel mogelijkheden, dus je vindt hoe dan ook je gading!

2 feb

Help mijn hond heeft vlooien

Wanneer een hond heel druk aan het krabben is of plotseling opspringt en gaat rollen kan de kans groot zijn dat de hond vlooien heeft. Het is heel lastig om vlooien met het blote oog te zien. Dit komt namelijk niet alleen omdat vlooien heel klein zijn maar ook omdat vlooien zich goed kunnen verstoppen. Om vlooien beter te kunnen zien is het belangrijk om de huid van uw hond goed te controleren. Belangrijke plekken die bij de controle niet vergeten moeten worden zijn vooral de buik en de binnenkant van de achterpoten. Bij de controle kan dan gelet worden op rode plekjes op de huid. Deze rode plekjes kunnen namelijk duiden op vlooienbeten. Dit betekent dan dat er vlooien op de huid van hond rondlopen. Wanneer dit geconstateerd wordt is dat natuurlijk niet fijn, gelukkig kunnen vlooien op verschillende manieren bestreden worden. 

Verschillende manieren om het te bestrijden 

Vlooien hond kan ten eerste worden bestreden door het gebruik van een vlooienband. Een vlooienband is eigenlijk een soort halsband die de hond om de nek kan dragen. Deze vlooienband biedt een innovatieve en geurloze bescherming tegen vlooien en teken. Een vlooienband heeft een werkingsduur tot ongeveer 8 maanden. Een andere manier om uw hond te beschermen tegen vlooien is anti-vlooienshampoo. Het gebruik hiervan wordt voornamelijk aangeraden wanneer er sprake is van een acute vlooienbesmetting. Omdat de shampoo heel effectief is en een snelle werking heeft. Weer een andere oplossing is het gebruik van vlooiendruppels. Het gebruik van vlooiendruppels is een hele diervriendelijke vorm om vlooien te bestrijden, maar ook om de vlooien te voorkomen! 

De omgeving

De vloeistof zit in een kleine pipet. Deze pipet moet dan worden uitgeknepen in de nek van de hond. Nadat de vlooiendruppels zijn aangebracht is de hond minstens 4 weken beschermt tegen vlooien. Er zijn soms ook vlooiendruppels die niet alleen tegen vlooien beschermen maar ook tegen teken. Na het genoemd hebben van verschillende manieren om vlooien bij uw hond te bestrijden of te voorkomen is er nog iets heel belangrijks om te melden. Dat is namelijk dat wanneer uw hond vlooien heeft, er maar 5% van de vlooienpopulatie zich op uw hond bevinden. De overige 95% van de eitjes, larven of cocons bevinden zich namelijk in de leefomgeving van uw hond. Dit betekent dat het ook belangrijk is om de omgeving goed te behandelen, anders is de kans van een nieuwe besmetting erg groot. Zorg er dus goed voor dat u veel gaat stofzuigen en de kleden en manden op hoge temperatuur gewassen worden. Het is namelijk niet fijn als uw hond vlooien heeft. 

20 jan

Maatpakken zijn essentieel voor een man

Iedere man zou moeten beschikken over een maatpak en dit gebruiken voor speciale gelegenheden. Veel mannen beschikken al over een maatpak, maar er zijn er ook meerdere die op dit moment nog niet beschikken over een maatpak. Hierdoor zal deze man geen mooi maatpak kunnen aan doen tijdens speciale gelegenheden, terwijl dit wel heel belangrijk is. In deze blog gaan we je meer vertellen over een maatpak en waar je deze kunt aanschaffen.

Een maatpak voor een man

Zoals we in de introductie al aangaven hebben veel mensen op dit moment een maatpak. Toch zijn er nog genoeg mannen die dit niet hebben en dat is enorm zonde. Sommige kiezen ervoor omdat ze geen goed maatpak kunnen vinden wat past bij hun lichaam, andere hebben geen pak omdat het een bepaalde uitstraling heeft waar zij niet mee geconfronteerd willen worden. Hoe dan ook is het hebben van een maatpak belangrijk en is het belangrijk dat dit maatpak goed aansluit op je lichaam. Een bezoekje brengen aan een specialist op dit gebied kan een wereld van verschil maken.

Wel een trouwkostuum , geen maatpak

Veel getrouwde mannen die zeggen dat ze geen pak hebben vergeten dat ze wel degelijk een pak hebben. Trouwkostuums zijn pakken , ook al zijn ze alleen maar gebruikt om in te trouwen. Zonde, want niet alleen op die dag is een pak handig om te hebben

Koop een kostuum voor meer succes

Het kopen van een maatpak kan enorm veel deuren voor je openen. Het geeft een professionele indruk en zorgt ervoor dat klanten en bedrijven je serieuzer nemen. Veel mensen zeggen zelfs dat het kopen van een kostuum zorgt voor meer succes en dat is ook niet zo gek. Je ziet er ook veel betrouwbaarder uit in een mooi pak dan in een trui of hoody. Daardoor kan een kostuum kopen België veel deuren voor je openen en je helpen aan nieuwe kansen.

Trouwkostuum kopen in Antwerpen

Ten slotte, is het kopen van een kostuum in sommige gevallen zelfs nodig. Zo is bij het trouwen een kostuum nodig en wordt het altijd aangeraden dit ook aan te schaffen. Je trouwt namelijk niet in je hoody of casual trui, dat zou een beetje raar uitzien toch? Door te zoeken naar Trouwkostuum Antwerpen zal jij al snel meerdere resultaten via Google vinden. Tussen deze resultaten zit zeker een trouwkostuum tussen wat bij je past!

https://www.topsuits.be/
16 dec

Verkoop je auto met deze tips

Iedereen weet dat het inruilen van uw auto de snelste manier is om van een auto af te komen, maar het is ook de slechtste manier om het meeste geld voor uw auto te krijgen. Je kunt het meeste geld voor uw auto krijgen als je deze zelf verkoopt, maar om het goed te doen, moet je veel tijd en moeite sparen. Als je gemotiveerd bent om zelf aan het auto verkopen proces te beginnen, zijn er een paar eenvoudige tips waarmee je snel een geweldige prijs voor uw auto kunt krijgen. Hier zijn enkele tips om je te helpen het meeste geld te verdienen voor uw auto verkopen. En mocht je geen zin hebben in veel gedoe dan kun je je auto altijd verkopen via ikwilvanmijnautoaf.nl. Lekker makkelijk en snel.

Los mechanische problemen op

De eerste prioriteit van een autokoper is het krijgen van een mechanisch gezonde auto die goed is onderhouden en onderhouden. Eventuele mechanische problemen die niet vóór een verkoop worden opgelost, kunnen kopers helemaal afschrikken en zullen leiden tot lowball-aanbiedingen die de kosten van het oplossen van het mechanische probleem overschatten. Als er problemen zijn die je niet wilt oplossen, vraag dan in ieder geval schattingen voor de reparatie aan, zodat je de koper kunt informeren over de omvang van het probleem.

Laat je nakijken en afstellen

Neem uw auto mee voor een staatsveiligheidsinspectie om er zeker van te zijn dat de basisvoorzieningen (banden, lichten, remmen) allemaal in goede staat verkeren. Vraag hen daar om alle vloeistoffen bij te vullen, zorg ervoor dat alle onderhoudslampjes uit zijn en dat de banden correct zijn opgepompt. Dit kost je minder dan € 30, – en geeft de koper extra zekerheid dat deze kosten je ruimschoots vergoeden.

Detail uw auto

Krijg een volledig detail van uw auto, inclusief de motorruimte, bekerhouders, tapijtstoomreiniging, vlekverwijdering, bandenglans en luchtverfrissing. Laat uw detailer ook alle bumper- en raamstickers en alle stickerresten verwijderen. Hoewel dit relatief duur kan zijn, zal uw auto zich onderscheiden van de anderen op de markt en kopers er verder van verzekeren dat je voor uw auto hebt gezorgd.

Als je in uw auto heeft gerookt, huisdieren heeft vervoerd, of als je ongebruikelijke vlekken of slijtage op de stoelen van uw auto heeft, investeer dan in het oplossen van deze problemen voordat je een advertentie plaatst. Een ozonmachine kan de meeste rookgeur en geur van huisdieren uit een auto halen, en de meeste detailers zullen dit als extra vergoeding verstrekken. Stoelconditionering, die gespecialiseerde auto-interieursbedrijven kunnen bieden, zorgt ervoor dat die versleten stoelen er als nieuw uitzien. Kopers houden van een schoon interieur – en haten een vies of stinkend interieur.

2 dec

Slakken bestrijden

Tuinieren is voor veel mensen een heerlijke vrijetijdsbesteding. Het buiten zijn, het werken met de handen en je helemaal één voelen met de natuur geeft rust en ontspanning. Het resultaat van je harde werk, zoals een prachtige siertuin of een goedgevulde moestuin, is daarbij een mooie bijkomstigheid. Helaas zijn er meerdere diersoorten die je tuin kunnen verwoesten. Zeker wanneer enkele van deze dieren uitgroeien tot een ware plaag is de schade vaak niet te overzien. Slakken zijn een grote oorzaak van een mogelijke ravage in je tuin. Welke slakken richten de meeste schade aan? En wat kun je doen om slakken op een milieuvriendelijke manier te bestrijden?

Plagen die funest zijn voor je tuin

In je tuin kun je meerdere ongenode gasten aantreffen die de bladeren van je planten aanvreten of ondergronds de wortels van je struiken kapotmaken. Voorbeelden van diertjes die een nadelig effect hebben op je planten zijn bladluizen, rupsen en slakken. Van de vele slakkensoorten die er zijn, is de naaktslak degene die de meeste schade aanricht. De huisjesslakken zullen ook eten van de bladeren in je tuin, maar wat huisjesslakken doen valt in het niet bij de schade die naaktslakken kunnen aanbrengen. Wanneer je deze weekdieren aantreft in je tuin, is het zaak om snel te handelen. Je voorkomt dan dat er een plaag wordt gevormd en je kunt de schade in je tuin dan nog tot een minimum beperken.

Slakken op een natuurlijke manier bestrijden

Slakken bestrijden kun je op verschillende manieren aanpakken. Ook wanneer je liever niet met schadelijke pesticiden aan de slag gaat, zijn er meerdere mogelijkheden. Een voorbeeld hiervan is het verwelkomen van de natuurlijke vijanden van de naaktslak in je tuin. Dit kun je onder andere doen door een egelhuis in je tuin te creëren. Hierbij is het belangrijk dat je er eveneens voor zorgt dat egels toegang hebben tot je tuin. Anders zullen ze het huisje niet kunnen gebruiken. Ook verschillende vogelsoorten zijn dol op slakken. Om hen een fijne plek in je tuin te geven, kun je zorgen dat er een beschutte plek is, zoals een dichte haag of een wat hogere struiken. Padden en kikkers zijn eveneens niet vies van een slak op z’n tijd. Om deze amfibieën een aangenaam verblijf te geven, is het belangrijk dat er water en schaduw is in de tuin. Denk bijvoorbeeld aan een vijvertje om een fijne leefomgeving te realiseren. Door een of meerdere van deze natuurlijke vijanden van de slak in je tuin te verwelkomen, bestrijd je niet alleen de slakken, maar breng je ook nog eens meer leven in je tuin.

Aaltjes inzetten in de strijd tegen slakken

Een andere mogelijkheid om slakken te bestrijden is het gebruiken van nematoden. Nematoden, die ook wel aaltjes worden genoemd, zijn heel kleine wormpjes die het lichaam van de slak binnendringen om het vervolgens te infecteren met bacteriën. De slak zal als gevolg van de infectie stoppen met eten en vervolgens sterven. Aaltjes tegen slakken inzetten is een effectief bestrijdingsmiddel, ook op de langere termijn. In een gestorven slakkenlichaam voeden en reproduceren de aaltjes zich namelijk. De nieuwe generatie nematoden zal op zoek gaan naar een nieuwe gastheer om zichzelf te voeden en zo zal de cyclus van het infecteren en sterven van een slak en het ontstaan van nieuwe aaltjes zich herhalen.

5 nov

Het renoveren van uw woning, waar moet u op letten?

Verbouwen is voor de ene persoon een groot genot en voor de ander is het juist een grote ergernis. Waar dient op gelet te worden om binnen het budget te blijven?

Ervoor kiezen om delen van uw woning te renoveren is nogal een groot project. Heel veel plannen, de armen uit de mouwen steken en veel knopen doorhakken. Nadat u een tijd in een bouwput heeft geleefd bent u ook benieuwd of het de vruchten gaat afwerpen. Wordt het ook zo mooi zoals u had verwacht? Het financiële deel is niet zo makkelijk om te plannen als verwacht. Er zijn namelijk altijd kosten waar u in eerste instantie niet vanuit ging. Hier volgen een aantal aanwijzingen om een basis vast te leggen.

Het financieren van een renovatie

Een renovatie kan duur zijn. Als je bijvoorbeeld je badkamer wilt vernieuwen heb je niet alleen een nieuw badkamermeubel nodig. Ook wordt vaak de vloer gerenoveerd en (een gedeelte van) de douche. Misschien wilt u wel een badkuip laten plaatsen. Alles is mogelijk, als het maar past binnen het budget. Om je budget te vergroten kun je ook een persoonlijke lening afsluiten voor de renovatie. Zo heb je wat meer ruimte in wat je kunt renoveren. Misschien kun je dan zelfs wel een regendouche laten plaatsen! Zo zijn er speciale renovatieleningen. Deze renovatielening kan gebruikt worden voor het vernieuwen van een badkamer of keuken, maar kan ook als je je huis wilt laten aanbouwen.

Vergunningen

U betaalt voor de behandeling van vergunningaanvragen: vergoedingen voor dienstverlening door gemeenten, zoals het verlenen van bouw- of milieuvergunningen. Er komt dus meer geld bij kijken dan je waarschijnlijk van tevoren gedacht had. Controleer daarom altijd van tevoren hoeveel geld u kunt lenen door een simulatie van je lening te doen. Op deze manier ben je er altijd zeker van dat je de lening kunt terugbetalen.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

https://www.mozzeno.com/nl/persoonlijke-lening/woning/
21 okt

Een document vertalen: dit moet u weten

Stel dat u geen deel uitmaakt van de sector van de taaldiensten. In dat geval kan het proces van taalvertaling moeilijk voor u zijn. Het allereerste wat u moet weten is dat bij het vertalen van documenten een woord-voor-woord-vervanging van het origineel alleen niet gaat werken. U moet zich bewust zijn van een aantal kritische aspecten van het vertaalproces en weten hoe belangrijk het is. De vier belangrijkste dingen die u moet weten over documentvertaling zijn de volgende.

Adequate voorbereiding

Voordat het vertaalproces begint, moet de persoon of dienst die gaat vertalen zich adequaat voorbereiden. Zelfs ervaren vertalers, erkennen dat het uiterst moeilijk zal zijn om een exacte vertaling te maken. Het is nog steeds mogelijk, zo niet noodzakelijk, om nauwkeurige vertalingen te hebben die in de meeste gevallen hun doel moeten dienen. Andere zaken waar u bij de voorbereiding van de conversie rekening mee wilt houden zijn:

– Tijdsdruk

– Doelgroep

– Het onderwerp of thema van de tekst

 

De specialisatie van de vertaler en hun vertrouwdheid met het onderwerp

Vertalers hebben, net als alle mensen in de academische wereld, expertise in verschillende vaardigheden en hebben verschillende specialisaties. Er zijn generalistische vertalers die algemene onderwerpen vertalen. Andere gespecialiseerde vertalers bieden hun diensten vaak uitsluitend aan op verschillende onderwerpen. Zo kunnen vertalers met een technische achtergrond zorgen voor een professionele technische vertaling. Er is een normaal proces dat vertalers meestal volgen, zelfs als ze een onderwerp vertalen dat hen goed bekend is. Ze doen een vroege doorlezing van de brontekst om een samenvattend beeld te krijgen van hetzelfde. Deze doorlezing wordt gevolgd door onderzoek, verwijzingen en het krijgen van feedback van de klant met betrekking tot de specifieke terminologie die ze willen volgen. Dit alles dient om de nauwkeurigheid en consistentie van het vertaalde document te waarborgen.

Stijlkenmerken van een document zijn ook cruciaal bij het vertalen ervan. De stilistische aspecten gelden vooral voor marketinggerelateerd materiaal waarbij de toon en de vorm van de kopie een bepaalde functie hebben.

Een ander kritisch punt voor vertalers om te overwegen is de toon van de vertaling, of die nu informeel of formeel is. Hiervoor moet de vertaler ook rekening houden met de specifieke talen waarmee hij of zij te maken heeft. Een vertaler moet daar ook rekening mee houden.

  1. 3. Doelpubliek

Als een vertaler zich goed bewust is van zijn publiek, zal hij hen hun vertaling volgens deze input laten maken. Er zijn inderdaad richtlijnen voor vertalers om te volgen, maar elke documentvertalingsactiviteit vraagt om een unieke aanpak. De keuze van de termen is van cruciaal belang. Indien u een beroep doet op een vertaalbureau, is er vaak een projectmanager die de vertalers in de goede richting kan sturen.

Wat een vertaler ook moet opmerken is de culturele woordenschat. Vaak zijn er eenvoudigweg geen gelijkwaardige termen voor bepaalde culturele woorden. In dergelijke omstandigheden brengen vertalers de essentiële boodschap van de brontekst over. Zo kunnen lezers van een andere taal de betekenis van de oorspronkelijke versie beter begrijpen.

4 feb

Mooie werfborden voor uw onderneming online bestellen

Wanneer uw bouwbedrijf aan een project bezig is, wilt u graag duidelijk maken aan de voorbijgangers dat jullie daar aan het werk zijn. Wanneer een voetganger onder de indruk is van uw werkzaamheden, zal hij genegen zijn om, wanneer hijzelf gaat bouwen, contact op te nemen met jullie. Wanneer u deze werfborden online gaat bestellen, wilt u rekenen op een mooie en duidelijke weergave van het logo van uw bedrijf. Daarnaast beschikt u het liefst over een stevig werfbord, voor meerdere gebruiken. Dan zijn de services van Creafor uitstekend voor u. Zij helpen u graag bij het verwezenlijken van prachtige werfborden, die u makkelijk online kunt bestellen.

De vele mogelijkheden voor een zichtbare onderneming

Meestal bevestigt u deze werfborden aan de omheining van de bouwwerf. Bij Creafor bieden ze de mogelijkheid om deze op een meer zichtbare manier te plaatsen door twee palen te gebruiken. Hierbij plaatst u op strategische plaatsen de borden zodat de naam van het bedrijf in elke hoek van het domein zichtbaar is. Aan straatkanten is het ook altijd verstandig om werfborden te plaatsen, zodat ook de autobestuurders uw logo zien. Wanneer u de werfborden online gaat bestellen, wilt u natuurlijk ook dat de typerende kleuren van uw bedrijf opvallen. Daarom drukken ze zowel bij digitaal full color als bij zeefdruk de borden kleur per kleur voor een mooie afwerking.

Geniet van een eenvoudige service

Hoe gaat nu precies het proces van werfborden online bestellen bij Creafor in zijn werk? Dit gaat heel eenvoudig via de website. U kiest hierbij uit het materiaal van de borden en het gewenste formaat. Vervolgens kiest u wat voor kleuren u graag had gezien, met mogelijkheden tot fluorescerende, reflecterende en fosforescerende kleuren. Op basis hiervan gaan de medewerkers van Creafor aan de slag en bezorgen u dan zo snel mogelijk de bestelde werfborden. Ervaar zelf deze uitstekende service en vertrouw op hun specialisme en deskundigheid.

https://creafor.be/
29 apr

Services van VDP

Misschien heeft u al wel eens gehoord van crossdocking: een proces binnen de logistiek dat is gericht is op het kleiner maken van de zending groottes en het verkorten van de doorlooptijden. Eén van de grootste voordelen van crossdocking is dat er veel meer snelheid in het proces kan worden toegepast. Verdere pickprocessen zijn onnodig, en ook is er geen sprake van opname in de voorraad. De goederen worden uitgeladen uit de inkomende trailer en direct in de vertrekkende trailer gezet. Dit houdt in dat de goederen in normale gevallen (veel) minder dan 24 uur in de crossdock blijven staan. In sommige gevallen is die tijd zelfs korter dan één uur! Crossdocking levert niet alleen meer tijd op, er worden ook kosten mee bespaard. Omdat de goederen niet in de voorraad worden opgenomen en makkelijk kunnen worden gebundeld met andere producten, is er minder geld nodig voor opslag, arbeid en transport. Zendingen kunnen sneller en frequenter, zonder een onnodig lange doorlooptijd.

VPD is er voor u om crossdocking waar te maken. Transport VPD verzorgt uw dagelijkse afhalingen en leveringen over heel België en Luxemburg dankzij een efficiënte 24-uur service. Onze chauffeurs vertegenwoordigen uw bedrijf. VPD maakt er een punt van dat ze voorkomend, behulpzaam en correct zijn. Onze binnenlandse distributie vinden plaats in België en Luxemburg met dagelijkse of geplande afhalingen van uw zendingen. De sortering gebeuren in ons magazijn in Lembeek. De verdeling bij uw klanten op de volgende werkdag. Van Tracking & Tracing kunt u gebruik maken. Net als van POD via internet.

Levering van grote, zware goederen die u net verkocht in uw winkel of via uw webshop? In ons concept van 2-Man Delivery vervoeren onze medewerkers uw goederen en brengen ze bij de klant binnen. Dit is een onderdeel van onze transport service. Ook etageleveringen zijn geen probleem en doen we met de glimlach. Afhankelijk van de leveringsvoorwaarden van de winkel waar u uw aankoop doet, bieden we extra services zoals het aansluiten van de gekochte goederen. Als het gewenst is sluiten we elektro aan op schakelaars. Zodra het nodig is keren we de draaideurrichting om. Na het aanschaffen van een bed zijn wij bereid om de basismontage uit te voeren. Bij missing van een lift of de mankracht zijn wij er ook voor u voor etageleveringen.

https://www.vpd.eu/