4 feb

Mooie werfborden voor uw onderneming online bestellen

Wanneer uw bouwbedrijf aan een project bezig is, wilt u graag duidelijk maken aan de voorbijgangers dat jullie daar aan het werk zijn. Wanneer een voetganger onder de indruk is van uw werkzaamheden, zal hij genegen zijn om, wanneer hijzelf gaat bouwen, contact op te nemen met jullie. Wanneer u deze werfborden online gaat bestellen, wilt u rekenen op een mooie en duidelijke weergave van het logo van uw bedrijf. Daarnaast beschikt u het liefst over een stevig werfbord, voor meerdere gebruiken. Dan zijn de services van Creafor uitstekend voor u. Zij helpen u graag bij het verwezenlijken van prachtige werfborden, die u makkelijk online kunt bestellen.

De vele mogelijkheden voor een zichtbare onderneming

Meestal bevestigt u deze werfborden aan de omheining van de bouwwerf. Bij Creafor bieden ze de mogelijkheid om deze op een meer zichtbare manier te plaatsen door twee palen te gebruiken. Hierbij plaatst u op strategische plaatsen de borden zodat de naam van het bedrijf in elke hoek van het domein zichtbaar is. Aan straatkanten is het ook altijd verstandig om werfborden te plaatsen, zodat ook de autobestuurders uw logo zien. Wanneer u de werfborden online gaat bestellen, wilt u natuurlijk ook dat de typerende kleuren van uw bedrijf opvallen. Daarom drukken ze zowel bij digitaal full color als bij zeefdruk de borden kleur per kleur voor een mooie afwerking.

Geniet van een eenvoudige service

Hoe gaat nu precies het proces van werfborden online bestellen bij Creafor in zijn werk? Dit gaat heel eenvoudig via de website. U kiest hierbij uit het materiaal van de borden en het gewenste formaat. Vervolgens kiest u wat voor kleuren u graag had gezien, met mogelijkheden tot fluorescerende, reflecterende en fosforescerende kleuren. Op basis hiervan gaan de medewerkers van Creafor aan de slag en bezorgen u dan zo snel mogelijk de bestelde werfborden. Ervaar zelf deze uitstekende service en vertrouw op hun specialisme en deskundigheid.

https://creafor.be/
29 apr

Services van VDP

Misschien heeft u al wel eens gehoord van crossdocking: een proces binnen de logistiek dat is gericht is op het kleiner maken van de zending groottes en het verkorten van de doorlooptijden. Eén van de grootste voordelen van crossdocking is dat er veel meer snelheid in het proces kan worden toegepast. Verdere pickprocessen zijn onnodig, en ook is er geen sprake van opname in de voorraad. De goederen worden uitgeladen uit de inkomende trailer en direct in de vertrekkende trailer gezet. Dit houdt in dat de goederen in normale gevallen (veel) minder dan 24 uur in de crossdock blijven staan. In sommige gevallen is die tijd zelfs korter dan één uur! Crossdocking levert niet alleen meer tijd op, er worden ook kosten mee bespaard. Omdat de goederen niet in de voorraad worden opgenomen en makkelijk kunnen worden gebundeld met andere producten, is er minder geld nodig voor opslag, arbeid en transport. Zendingen kunnen sneller en frequenter, zonder een onnodig lange doorlooptijd.

VPD is er voor u om crossdocking waar te maken. Transport VPD verzorgt uw dagelijkse afhalingen en leveringen over heel België en Luxemburg dankzij een efficiënte 24-uur service. Onze chauffeurs vertegenwoordigen uw bedrijf. VPD maakt er een punt van dat ze voorkomend, behulpzaam en correct zijn. Onze binnenlandse distributie vinden plaats in België en Luxemburg met dagelijkse of geplande afhalingen van uw zendingen. De sortering gebeuren in ons magazijn in Lembeek. De verdeling bij uw klanten op de volgende werkdag. Van Tracking & Tracing kunt u gebruik maken. Net als van POD via internet.

Levering van grote, zware goederen die u net verkocht in uw winkel of via uw webshop? In ons concept van 2-Man Delivery vervoeren onze medewerkers uw goederen en brengen ze bij de klant binnen. Dit is een onderdeel van onze transport service. Ook etageleveringen zijn geen probleem en doen we met de glimlach. Afhankelijk van de leveringsvoorwaarden van de winkel waar u uw aankoop doet, bieden we extra services zoals het aansluiten van de gekochte goederen. Als het gewenst is sluiten we elektro aan op schakelaars. Zodra het nodig is keren we de draaideurrichting om. Na het aanschaffen van een bed zijn wij bereid om de basismontage uit te voeren. Bij missing van een lift of de mankracht zijn wij er ook voor u voor etageleveringen.

https://www.vpd.eu/