Artikels Plaatsen
Image default
Bedrijven

Bespaar geld door een occasie tractor te kopen in Antwerpen

Je weet wellicht maar al te goed dat een tractor kopen in Antwerpen een hele investering is. Bij WVT Agri in Berlaar hebben ze daarom een heel assortiment aan tweedehands tractoren klaarstaan voor jou. Op die manier bespaar je niet alleen heel wat geld, maar ben je ook zeker dat je een landbouwmachine koopt die nog helemaal in orde is. Deze specialisten controleren de machines namelijk uitvoerig vooraleer ze deze te koop aanbieden. Indien er toch iets stuk aan is, repareren ze dit zonder problemen.

De vele kwaliteitsmerken van tractors

Tractors komen er in allerlei vormen en groottes. Een keuze maken is daardoor niet altijd even gemakkelijk. Bij WVT Agri tonen ze jou de verschillende opties die ze ter beschikking hebben en ze adviseren je met hun deskundige kennis. Op die manier ben je steeds zeker dat je een tractor gaat kopen bij hen in Antwerpen, die perfect past bij jou en je gewassen. Als je bij hen langsgaat in Berlaar, merk je meteen verscheidene topmerken op die ze in hun aanbod hebben. Zo is er bijvoorbeeld een occasie tractor van Fendt te koop. Andere merken die deze experten verkopen, zijn onder andere SAME, Weidemann en Deutz. Voor de kenners van tractors ringen deze merken wellicht een belletje. Het zijn dan ook merken die al jarenlang de beste landbouwmachines maken. Verschillende van deze bedrijven produceren ook uitbreidingen voor uw tractor. Heb jij dus een hooier nodig? Of ben je nog op zoek naar een drilboor of palenmaaier? Dankzij het ruime aanbod van deze onderneming is het allemaal mogelijk.

Neem een kijkje op hun website voor de andere machines

Zoek jij iets zeer specifiek? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op hun website: wvtagri.be. Daar vind je het volledige aanbod. Voor meer informatie over de tractors of andere landbouwmachines neem je het best eens contact op met hen of ga je eens langs in hun fysieke winkel in de regio Antwerpen vooraleer je een tractor gaat kopen.