Artikels Plaatsen
Image default
Tuin en buitenleven

Beste kunstmatige kerstboom ideeën voor luie mensen

Ook al zijn Realistische kunstkerstbomen niet zo populair als echte, ze hebben hun plaats op de markt. Vooral voor luie mensen die geen zin hebben om een maand lang elke dag urenlang naalden van hun echte bomen op te ruimen. En dat geldt misschien ook voor jou! Als u er net zo over denkt en op zoek bent naar een kunstkerstboom die niet veel aandacht nodig heeft – bekijk dan onze ideeën hieronder.

 

 

Keep it simple

Als u een van die mensen bent die van eenvoud houden, dan kan een kunstkerstboom een geweldige optie voor u zijn. Je moet wel apart lampjes kopen, maar verder hoef je alleen maar een plek voor de boom te vinden in je woon- of slaapkamer, en je kunt aan de slag. Echte bomen vereisen water en regelmatig onderhoud, terwijl kunstbomen alleen wat ruimte nodig hebben. Bedenk wel dat eenvoudiger bomen er in minder vormen en maten zijn dan echte bomen, en als je een specifieke look voor ogen hebt, kun je beter overwegen een echte boom te kopen.

 

Nepbomen met ingebouwde verlichting

Dit is de populairste versie van een kunstkerstboom. Deze zijn vaak al verlicht en hebben een insteeksysteem waardoor ze gemakkelijk op te zetten en te gebruiken zijn. Ze zijn ook een goede keuze voor mensen die niet genoeg ruimte hebben voor een echte boom. Omdat de bomen gefabriceerd zijn, komen ze in verschillende kleuren, en kunt u kiezen uit verschillende vormen, waaronder sparren en sparren. U moet er rekening mee houden dat deze bomen er niet precies zo uitzien als echte bomen, maar voor veel mensen is dat een pluspunt, omdat ze zich geen zorgen hoeven te maken over het schoonmaken ervan.

 

bomen in dozen

Terwijl echte bomen meestal in een grote doos worden geplant, komen deze kunstbomen in kleinere dozen. Ze zijn een geweldige optie als u niet zeker weet of een kunstboom geschikt is voor u, maar u het toch wilt proberen. Omdat ze kleiner zijn, nemen kunstbomen in dozen veel minder ruimte in dan gewone bomen, en daarom zijn ze een goede keuze voor kleinere woonruimtes. De bomen worden meestal verkocht met hun lichtjes, maar je kunt ook een aparte set lichtjes kopen, als je dat wilt. Zorg ervoor dat je de instructies zorgvuldig volgt bij het opzetten van een boom in doos. De takken kunnen breekbaar zijn en gemakkelijk breken als je het niet goed doet.

 

Kunstmatige kransen

Hoewel het niet precies hetzelfde is, kun je ook kiezen voor een kunstkrans. Dit is een geweldige optie als je met een kunstkerstboom wilde gaan, maar er niet genoeg ruimte voor hebt. Nepkransen zijn er in veel verschillende ontwerpen. U vindt ze in verschillende vormen, met verschillende soorten groen, en in een verscheidenheid van kleuren. Zorg ervoor dat u in gedachten houdt dat kransen minder ruimte innemen dan een kerstboom en ook minder duur zijn dan kerstbomen. U kunt ze jaar na jaar gebruiken. Als u ze buiten gebruikt, zorg er dan voor dat ze niet in direct zonlicht staan, want dat kan de krans beschadigen.

 

Vergeet het groen niet!

Iets anders dat belangrijk is om in gedachten te houden bij het kiezen van een kunstkerstboom is het groen. Ga je voor een voorverlichte boom, dan heb je dat al geregeld. Maar ga je voor de doos of de krans, dan zul je zelf wat groen moeten toevoegen. Kies je voor een echte boom, dan kun je de dennennaalden gebruiken die van de boom vallen, of je kunt decoratief kunstgroen gebruiken. Dat kan zo simpel zijn als een bos nepbloemen of een paar zijden planten, maar het kan ook een echte potplant zijn als je een groene vingers hebt.

 

Goed om te weten: Waar vind je betaalbare kunstbomen?

Kunstkerstbomen zijn verkrijgbaar bij de meeste winkels die decoraties en kerstcadeaus verkopen, maar je kunt ze ook online kopen. De prijzen variëren afhankelijk van het type en de grootte van de boom die u wilt. U kunt een kleine kerstboom krijgen voor minder dan $20 of een grote voor meer dan $100. Voordat u beslist over een boom, zorg ervoor dat u de beschrijving en recensies leest, zodat u weet wat u krijgt. Zo voorkom je dat je een slecht gemaakte boom krijgt die na een paar keer gebruiken uit elkaar valt. Het is ook een goed idee om uitverkoop en kortingscodes in de gaten te houden. In bepaalde periodes van het jaar kunt u ook op zoek gaan naar opruimingsbomen. Ze zijn misschien niet zo mooi als de andere, maar ze doen hun werk net zo goed.

 

Final Words

Een kerstboom kiezen is een grote beslissing. Het is niet iets wat u lichtvaardig moet doen. Als u eenmaal hebt gekozen voor kunstbomen, zult u blij zijn met het resultaat. Ze zijn gemakkelijk op te zetten en vergen niet veel onderhoud. U kunt in een mum van tijd een mooie en feestelijke kunstkerstboom hebben. U hoeft niet te wachten tot een bepaalde tijd van het jaar om ervan te genieten.

https://www.tuincollectie.nl/producten/182/fairybell