Artikels Plaatsen
Image default
Mode en Kleding

Bij welke winkels kunt u Signe Nature kleding kopen?

Als u op zoek bent naar trendy kleding die in Europa wordt geproduceerd, dan is de kledij van het merk Signe Nature mogelijks interessant om aan te kopen. Dit Belgische prêt-à-porter merk is opgericht door de familie Meeckers die al sinds 1397 actief is in de textielindustrie. Het merk heeft geen eigen webshop maar kunt u alleen kopen bij specifieke winkels in de Benelux en in Frankrijk. Dus als u Signe Nature kleding wilt kopen, kunt u dat bijvoorbeeld doen bij Conquest, een Belgische fashion- en outdoorwinkel die u kunt vinden in Herselt.

In Europa geproduceerde kleding kopen

Het merk Signe Nature werd gelanceerd in 2000, en ontwerpt kleding voor jonge ondernemende vrouwen die – zoals ze dat zelf mooi verwoorden – vrij zijn en de wereld willen ontdekken. Het merk kenmerkt zich door een complete collectie met een totaaluitstraling, zodat uw hele garderobe uit de kleding van Signe Nature kan bestaan. Of u dus een stijlvolle jurk voor naar uw werk zoekt of een lekker warme trui om een strandwandeling te maken, u vindt het in de collectie van Signe Nature. Wat vooral spreekt voor dit merk, is dat ze hun productie niet goedkoop uitbesteden in lagelonenlanden, maar in Europa produceren. Dat zorgt voor een eerlijker product en bovendien kan de kwaliteit ook beter gegarandeerd worden.

 

Koop bij een toonaangevende mode- en outdoor winkel

Wilt u Signe Nature kleding kopen? Dan kunt u dat doen bij Conquest in Herselt, in de buurt van Antwerpen. Deze winkel heeft naast Signe Nature tal van andere toonaangevende mode- en outdoor merken voor mannen en vrouwen. Kijk op hun website naar hun huidige assortiment, of ga langs in hun winkel in Herselt die alle dagen van de week geopend is als u Signe Nature kleding wilt kopen.

https://www.conquest.be/