Artikels Plaatsen
Image default
Bloemen

Boeket bezorging: Zoete geschenken voor Valentijnsdag

Wat is er romantischer dan rode rozen, het ultieme symbool van de liefde? Gelukkig zijn er nog veel meer opties voor de hopeloze verliefden. Van eigenzinnig tot klassiek, extravagant tot betaalbaar, eigenzinnig tot klassiek – eigenlijk elk bijvoeglijk naamwoord dat je kunt bedenken – er is een boeket dat perfect is voor je speciale iemand deze Valentijnsdag. Lees verder om te zien van welke boeketten je geliefde vlinders krijgt en waarom:

 

 

Wanneer woorden moeilijk te vinden zijn: A single rose delivery

Als het meest populaire boeket ter wereld is een enkele rode roos een klassieke manier om te zeggen: ‘Ik hou van je’. Er zijn ook zoveel verschillende manieren om een enkele roos te versturen. Als u niet in de gelegenheid bent om persoonlijk langs te komen en de roos aan uw geliefde te overhandigen, kunt u de boeketten bestellen en laten bezorgen, of u kunt hem als cadeau versturen. Als u het extra speciaal wilt maken, kunt u een foto van u en uw geliefde op speciaal papier laten drukken en de roos ertussen plaatsen. U kunt de roos ook laten bezorgen in een mooie vintage vaas, of in een van de favoriete boeken van uw geliefde. Hoewel de roos zelf mooi is, is het gebaar het belangrijkst. Als u niet zeker weet wat u moet zeggen, zegt een enkele roos alles.

 

Een regenboog van rozen

Als je je zeker voelt over je relatie en een boeket met wat meer flair wilt sturen, is een regenboog aan rozen een perfect cadeau. Stelletjes genieten al sinds begin 1900 van boeketten met verschillende kleuren rozen om Valentijnsdag te vieren. Hoewel je zou kunnen denken dat de kleuren een speciale betekenis hebben, is de enige betekenis van een Valentijnsboeket rozen dat het gewoon een mooi cadeau is. Er zijn veel verschillende kleuren rozen, zodat u een boeket kunt vinden dat perfect is voor uw geliefde. Rood, roze, geel, paars – er zijn zoveel mogelijkheden!

 

Mix en match bloemen

Een ander leuk cadeau is een mix van bloemen. Als je niet zeker weet welke bloemen je geliefde mooi zal vinden, is een boeket met een paar verschillende bloemen een goede keuze. Als u nog steeds niet zeker weet wat voor soort bloemen u moet sturen, kunt u ook wat groen in het boeket verwerken. Aangezien iedereen graag bloemen ontvangt, kan het met dit boeket niet misgaan.

 

Iets groens, voor geluk en voorspoed

Niets is traditioneler dan groene bloemen op Valentijnsdag. Veel verschillende soorten groene bloemen worden geassocieerd met romantiek en liefde. Als je bloemen wilt sturen, maar niet zeker weet welke ze mooi zullen vinden, is een boeket groene bloemen een goede keuze. U kunt de verschillende soorten met elkaar combineren of slechts één soort kiezen. Cassia: Deze bloem is ook bekend als kaneelbloem en heeft een prachtige, levendige rode kleur. Er wordt ook gezegd dat het een afrodisiacum is, dus het is een geweldig cadeau voor geliefden. Chinese evergreen: Dit is een prachtige struik die het hele jaar door groen is. Er wordt ook gezegd dat het geluk brengt in de liefde. Varen: Van de varen wordt gezegd dat het het ultieme symbool van liefde en romantiek is, omdat het wordt geassocieerd met liefde, geluk en vruchtbaarheid. Hibiscus: De hibiscus is een prachtige, levendige roze bloem. Er wordt ook gezegd dat ze voorspoed brengt aan degene die het boeket ontvangt. Lelie: Er zijn veel verschillende soorten lelies, maar degene waar je naar moet zoeken zijn de rode lelies. Ze worden geassocieerd met liefde, overvloed en geluk. Orchideeën: Orchideeën zijn een prachtige soort bloemen die in een grote verscheidenheid van kleuren komen. Ze symboliseren liefde, vruchtbaarheid en geluk. Viooltjes: Viooltjes zijn een van de meest populaire bloemen voor Valentijnsdag. Ze worden geassocieerd met liefde, romantiek en geluk.

 

Exotische bloemen voor liefhebbers van het ongewone

Als je een beetje van exotische bloemen houdt, of als je je geliefde echt wilt verrassen, kun je hem of haar een boeket sturen met unieke bloemen. Er zijn veel verschillende geweldige boeketten met unieke bloemen. Er zijn zelfs online bloemenwinkels die boeketten aanbieden met exotische bloemen zoals orchideeën en langstelige rozen. Als je op zoek bent naar iets traditionelers, kun je kiezen voor een boeket met pioenen. Pioenen zijn prachtige, roze bloemen die worden geassocieerd met liefde. Of u kunt kiezen voor iets ongewoons, zoals een boeket met paperwhites. Paperwhites zijn een soort bloembollen, die heel gemakkelijk binnenshuis te kweken zijn. Ze zouden ook geluk brengen, en ze zijn mooi en geurig.

 

Vergeet de verpakking niet!

Boeketten zijn meer dan alleen bloemen, ze zijn een geschenk. Als je een boeket verstuurt, wil je dat je geliefde zich speciaal voelt en zich dat moment nog jaren kan herinneren. Je kunt je boeket nog wat extra’s geven om je cadeau nog gedenkwaardiger te maken: – Plaats uw boeket in een geschenkdoos. – Voeg een speciale kaart toe met een attente boodschap. – Neem een speciale vaas.

 

Een paar woorden voordat je gaat!

Als het om Valentijnsdag gaat, moet je buiten de gebaande paden denken. Je hoeft niet veel geld uit te geven om je geliefde te laten zien dat je om hem geeft. Je kunt vrijwel elk cadeau sturen, zolang het maar uit het hart komt, en het zal de wereld voor hem of haar betekenen.

https://www.pluknbloom.nl/boeket-bestellen/plukboeketten