Artikels Plaatsen
Image default
Geschenken

De as van een overledene in een diamant verwerken

Steeds meer mensen spreken de wens uit na hun overlijden gecremeerd te worden. Nabestaanden weten echter niet altijd raad met de as. Vaak kiest men voor het bewaren ervan in de urn, of voor het uitstrooien op een specifieke plaats. Echter bestaan er manieren om hiermee op een nog persoonlijkere manier om te gaan. Zo kunt u de as van een overledene in een diamant laten verwerken. Een smaakvollere, maar ook originelere, manier dan de ashanger, die al langer bekend is.

Uw dierbare bij u dragen

Wilt u de as van een overledene in een diamant laten verwerken? Het Antwerpse diamantbewerkingsbedrijf CR Diamond Polishing geldt als een specialist op dit gebied. Het bedrijf gaat zeer zorgvuldig om met de as van uw dierbare en weet er een prachtig herinneringssieraad van te maken. Een gedenksieraad met een diamant geeft veel nabestaanden tijdens de rouwperiode extra steun. Het geeft een prettig gevoel iets van uw verloren dierbare bij u te dragen, zodat u hem of haar op ieder moment kunt koesteren.

De mogelijkheden voor een diamanten herinneringssieraad

Wilt u de as van een overledene in een diamant verwerken? Dan heeft u bij het hierboven genoemde diamantbewerkingsbedrijf vele mogelijkheden. Zo bestaat er de keuze uit diverse slijpvormen, die het karakter van de steen voor een zeer groot gedeelte bepalen. Uiteraard kunt u rekenen op een vakkundige afwerking door een ervaren diamantpolijster. U kunt zowel een ring als een ketting laten vervaardigen. Bij CR Diamond Polishing wordt gestreefd naar een zo snel mogelijke levertijd. Zo beschikt u snel over uw kostbare herinnering.

Prijzen

De prijzen voor een diamanten sieraad waarin de as van uw overleden dierbare is verwerkt, beginnen bij €2.299 voor een standaard ronde diamant. Een extra lasergravure bedraagt €145,-. Bij aankoop van twee stuks ontvangt u tien procent korting en bij aankoop van drie of meer stuks loopt dit op naar vijftien procent. Alle prijzen zijn inclusief btw.