Artikels Plaatsen
Image default
Eten en drinken

De eerste stap naar gezondheid op de werkvloer? Automatencatering!

Wij zijn vast niet de enige die niet elke dag staan te springen om de handen uit de mouwen te steken in de keuken. De oplossing? Automatencatering op de werkvloer! Het is de missie van Foods4U om een gezond eetpatroon mogelijk te maken voor elk lid van uw bedrijf. Het cliché van ongezonde voeding achter glas is meer dan ooit verleden tijd. Het is de expertise van Foods4U om betaalbare alternatieven te voorzien in automatencatering. Vaarwel platte broodjes, zware snoeprepen en suikerrijke frisdrank, hallo gezonde en variabele opties!

Een gezonde lunch in een handomdraai

Foods4U is sinds 2006 trotse specialist in de verkoop van verse en lekkere voeding op de werkvloer. Een keuze maken uit het aanbod achter glas, handige chipkaart scannen en puur genieten… Zo werkt automatencatering! Smaakvolle soepen boordevol groenten, smoothies met seizoensfruit en voedzame snacks zijn slechts enkele voorbeelden van waar uw werknemers van kunnen genieten. U kiest zelf het totale saldo op de chipkaart. Wilt u bijvoorbeeld twee consumpties per dag aanbieden aan uw harde werkers? Dan wordt na het kiezen van een item het saldo automatisch aangepast. Geen verrassingen of onduidelijke procedure, Foods4U maakt automatencatering mogelijk in een paar stappen. Nog meer goed nieuws? Het cateringbedrijf is trouwe partner van fairtrade-producten.

Laat het installeren van automatencatering over aan professionals

Elk bedrijf, school, evenement of instelling doet er goed aan om automatencatering in te schakelen op de locatie in kwestie. Lekkere en verse voeding geeft u meer energie, verbetert de focus, zorgt voor een goed humeur en versterkt het immuunsysteem. Niet alleen uw werknemers maar ook u kan zo op een makkelijke manier genieten van een gezonde levensstijl. Wilt u meer weten over de oplossingen op maat? Vul meteen het online contactformulier in of bel Foods4U even op. Zet samen de eerste stap naar een werkomgeving met oog voor algemeen welzijn.