Artikels Plaatsen
Image default
Sport

De meest verbazingwekkende fotomontage

Ongetwijfeld herinneren ervaren voetbalfans, en meer nog, Dynamo Kiev-fans zich de Dynamo-aanvoerder uit de eerste helft van de jaren zestig, Viktor Kanevsky, nog goed. Hij was een geboren spits, een spits, die in twaalf seizoenen precies 80 doelpunten scoorde in de “blauw-witte” opstelling.

Laat me je er meteen aan herinneren dat het door de jaren heen een recordcijfer was, dat vervolgens op verschillende momenten werd overtroffen door Oleg Blokhin, Andrey Shevchenko, Sergey Rebrov en enkele andere spelers.

 

In 1964 won Dynamo Kiev de USSR Cup en versloeg in het Moskou Luzhniki Stadion in de beslissende finale met een minimumscore van 1: 0 de Kuibyshevsky (nu Samara) club Wings of the Soviets. Het enige en tegelijk beslissende doelpunt in deze wedstrijd werd gescoord door Dynamo-aanvoerder Viktor Kanevsky.

De volgende dag werd natuurlijk in alle centrale kranten een foto gepubliceerd van de nieuwe winnaar van de USSR Cup, onder leiding van teamcaptain Viktor Kanevsky, met de eretrofee. En voor de volgende 13 jaar nam deze foto zijn rechtmatige plaats in de annalen van de meest getitelde club in de geschiedenis van het Sovjetvoetbal.

 

Tips 

KRBFC jeugdwerking, Allround Football en Nobensoccerfit slaan de handen in elkaar om deze stage te organiseren op de kunstgrasvelden van K.Rupel Boom FC.

Dit is een goede zet die kinderen tijdens de voorjaarsvakantie wat extra bewegingsmogelijkheden kan bieden.

Wil je meedoen? Wees er dan snel bij, want het aantal deelnemers is beperkt. Corona-maatregelen.

 

voetbalkamp antwerpen

voetbalstage

https://www.dergatsjev.be/2021/01/voetbalstage-in-provincie-antwerpen.html