Artikels Plaatsen
Image default
Woning en Tuin

De poortopener uitgelicht

Dat een poortopener meerdere voordelen met zich meebrengt, valt niet te ontkennen. Het is de gemakkelijkere en veiligere keuze. De openers zijn in een mum van tijd geplaatst en iedereen kan dit doen. Bij Poortland, een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in poorten en hekwerken, kunt u echter ook vakmensen regelen voor de plaatsing en het onderhoud van uw poortopener. Een type poortopener is de ondergrondse opener.

Wat is een ondergrondse poortopener?

Een ondergrondse poortopener valt onder de categorie draaipoortopeners. Hij valt dus in dezelfde groep als de knikarm opener en de lineaire opener. Een ondergrondse opener biedt een groot esthetisch voordeel. Het is een mooie manier om uw poortopener te verwerken door deze te integreren in de grond. Hierdoor is uw opener bijna onzichtbaar voor het blote oog.

Eenvoudig online een set bestellen

Via Poortland kunt u gemakkelijk een set of een enkele ondergrondse opener bestellen. Losse onderdelen en accessoires vindt u hier ook terug. In het assortiment vindt u complete sets terug met alles erop en eraan om het nog makkelijker te maken om de bestelling te plaatsen. Een kit is geschikt voor de automatisering van twee poorten. De set bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Twee motoren
  • Twee behuizingen
  • Twee ontgrendelingsarmen
  • Een besturing
  • Een handzender
  • Een antenne
  • Eventueel een set fotocellen

Voor een enkele poort kunt u ook een losse poortopener bestellen met alles erop en eraan. Twijfelt u wat u nodig heeft, vraag dan advies aan bij de experts.

Waarvoor is een ondergrondse hekschuifopener geschikt?

Er zijn meerdere ondergrondse openers beschikbaar, maar niet iedere variant past op elke poort. De poort moet voldoen aan een bepaalde maatvoering, die u terugvindt op de website. De motor moet bij een ondergrondse opener onder het draaipunt geplaatst worden en wordt ingedeeld in drie groepen op basis van de maatvoering: 230V, 24V en snelle openingstijd. Bij 24 V kan de poort zelf detecteren of er objecten tussen de poort staan, waarna de poortvleugels automatisch omkeren.

https://www.poortland.be/