Artikels Plaatsen
Image default
Onderwijs

Diagnose en steun voor kinderen met leerproblemen

Voor kinderen met leerproblemen kunt u het beste hulp zoeken bij gespecialiseerde zorgcentra zoals die van Trivers. Trivers heeft verscheidene zorgcentra in verschillende locaties: Breda, Roosendaal en Zevenbergen. In elk van deze zorgcentra werken specialisten die uw kind kunnen helpen bij zijn of haar leerproblemen. De specialisten gaan met u en uw kind in gesprek zodat ze goede hulp kunnen bieden. Bent u geïnteresseerd, dan kunt u contact opnemen met de specialisten Trivers.

Hulp voor uw kind

Er bestaan verschillende leerproblemen waarvoor uw kind bij Trivers hulp kunt ontvangen, bijvoorbeeld dyslexie, dyscalculie en spellingsproblemen. Heeft uw kind hier last van? Dan helpt Trivers hem of haar graag. Met een persoonlijke aanpak zorgen de medewerkers van Trivers ervoor dat uw kind op de beste manier geholpen wordt. Dit bevordert de ontwikkeling van uw kind. Om vast te stellen met welk probleem uw kind te maken heeft en hoe hij of zij daarmee geholpen kan worden, voert de specialist eerst een diagnose uit. Daarna kan de specialist met u bespreken wat het beste plan van aanpak is. Hierna begint het begeleidingstraject.

Persoonlijke begeleiding voor u en uw kind

Als ouder wordt u ook bij het proces betrokken, zodat u weet wat uw kind kan verwachten. De specialist bespreekt met u de mogelijkheden voor kinderen met leerproblemen. U kunt vragen stellen en beantwoorden zodat het begeleidingstraject goed op uw kind aansluit. De specialist biedt ook u professioneel advies aan, zodat u ook zelf weet hoe u beter met de leerproblemen van uw kind om kunt gaan. Heeft uw kind hiernaast ook nog hulp nodig bij sociaal-emotionele problemen of gedragsproblemen, dan kunnen de medewerkers van Trivers hier ook bij helpen. Er is een breed zorgaanbod. Trivers helpt kinderen met leerproblemen en bijkomende problemen graag om met deze problemen om te gaan.

https://trivers.nl