9 sep

Krijg een duidelijk overzicht van overlijdensberichten uit de stad Antwerpen

Om een altijd op de hoogte te blijven van de laatste overlijdens in de regio van Antwerpen, zoekt u naar een website waarop u hierover een goed overzicht krijgt. Bij Uitvaartzorg Michael Deleu hebben ze een pagina waarop u alle overlijdensberichten uit de stad Antwerpen te zien krijgt. U kunt op deze pagina eveneens uw steun betuigen aan de familie van de overleden persoon. Met een gepaste reactie kunt u een ondersteuning bieden aan hen die het meest gekwetst zijn bij dit verlies. Steek hen een hart onder de riem met een mooie boodschap. Er is tenslotte niets fijner om te horen van vrienden en bekenden tijdens deze moeilijke tijd. Bekijk daarom zeker eens de pagina met overlijdensberichten uit de stad Antwerpen van Uitvaartzorg Michael Deleu.

Ontdek alle diensten

Bij Uitvaartzorg Michael Deleu kunt u uiteraard niet alleen terecht voor overlijdensberichten uit Antwerpen. Zo kunnen zij u ook helpen met vele andere diensten. Zou u graag bloemen bestellen voor de uitvaart van een vriend of familielid? Dan kan dit bij hen met enkele klikken. Via de button ‘bestel bloemen’ kunt u meteen de specifieke informatie geven over het bloemstuk en welke boodschap of onderschrift erbij moet staan. Zij zorgen ervoor dat er een mooi boeket klaar zal staan. Daarnaast kunt u ook bij hen terecht voor een uitgebreide uitvaartzorg. Zij ondersteunen u bij het organiseren van een mooi afscheid in de vorm van een waardige plechtigheid naar wens.

Maak een afspraak voor meer informatie

Zou u graag meer willen weten over de diensten en mogelijkheden bij Uitvaartzorg Michael Deleu? Dan neemt u het best contact op met de medewerkers van deze onderneming. Zij staan altijd klaar om antwoord te bieden op al uw vragen en ondersteunen u tijdens het moeilijke verlies van een naaste. Twijfel daarom zeker niet om deze professionals in te schakelen.

https://www.michaeldeleu.be/
17 feb

Ballonvaart boven Antwerpen met C-Air

Ballonvaart Antwerpen

C-Air biedt onze klanten ballonvaart Antwerpen aan waarbij wij u uw eigen regio leren kennen vanuit de lucht. Wij hebben in Antwerpen tal van opstijglocaties waaronder; Brasschaat, Wilrijk, Linkeroever, Deurne, Hoevenen… U zal meevliegen met één van onze ervaren piloten en met luchtballonnen waar je de nodige ruimte in hebt en die tevens perfect onderhouden worden om u van een unieke ervaring te laten genieten.

Cadeaubon boven Antwerpen

Naast onze gewone vaarten heeft C-Air ook nog een originele ballonvaart cadeaubon heb je ook interesse in een cadeaubon neem dan even contact met ons op.

Natuurlijk is een andere regio ook mogelijk, wij vliegen uiteraard ook boven Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Limburg en Vlaams-Brabant. Wij zijn een gepassioneerde firma, dit stralen wij ook uit naar onze klanten. Veiligheid is bij ons zeer belangrijk als we merken dat de meteo omstandigheden niet goed genoeg zijn wordt de ballonvaart gewoon geannuleerd en spreken we een andere datum af met onze klanten. 

Unieke ervaring tijdens een vaart van 1 uur

Op de dag van de ballonvaart contacteren wij jouw om het weer te evalueren. Bij de afspraak van de ballonvaart zullen wij je eerst een woordje uitleg geven over de luchtballon, de veiligheidsprocedures en de vlucht die er zal gebeuren.

Na een uurtje vlucht maken we een veilige landing in een grasveld. Na de landing ontvangt u van ons een origineel balloncertificaat van ons als aandenken. Alsook een unieke ballondoop met een glaasje champagne en een hapje. Tijdens het drankje is er de mogelijkheid om nog rustig wat na te praten met ons over de vlucht. Kortom een ervaring om nooit te vergeten. Heb je ook interesse in een ballonvaart contacteer ons dan even.

Ballonbedrijf

David Spildooren heeft C-Air Ballonvaarten opgericht en is reeds 15 jaar actief als ballonvaarder de naam C-Air staat voor see air: letterlijk vertaald kijk in de lucht. 
Naast de website van C-Air zijn er nog andere websites die momenteel deel uitmaken van onze firma neem hier ook even een kijkje op.

www.ballonvaart-vlaanderen.be

http://www.ballonvaart-antwerpen.be
9 dec

Met blusschuim krijgt vuurgevaar geen kans

We weten allemaal hoe belangrijk het is dat uw werkplek of woning brandveilig is. Met brandoefeningen en blusapparaten trachten we het brandgevaar in te perken. Toch valt het voor dat een gevaarlijk vloeistofbrand uitbreekt en daarop wilt u uiteraard voorbereid zijn. Blusschuim is namelijk een van de weinige middelen waarbij u de agressieve vlammen van een vloeistofbrand onder controle krijgt. Bij Fire Security helpen ze graag om uw blussystemen te voorzien van de mogelijkheid om te werken met blusschuim. Dan bent u altijd voorbereid op het ergste.

Gevaarlijke vlammen verstikken met blusschuim

De reden waarom blusschuim zo doeltreffend branden blust is door zijn dubbele werking. Het koelt namelijk, net zoals water, de vlammen af waardoor de verbranding steeds moeizamer verloopt. In sommige gevallen is dit helaas niet genoeg om de vlammen volledig te bedaren. Daarom dat bij blusschuim er ook een verstikkend effect aanwezig is. De schuim isoleert de vlammen namelijk wat de aanvoer van zuurstof belemmerd. Aangezien zuurstof essentieel is bij het verbrandingsproces, wordt het vuur toegang ontzegd tot zijn belangrijkste brandstof. Doordat de vlammen geïsoleerd zijn, is de kans ook enorm klein dat voorwerpen in de nabije omgeving ontsteken. Blusschuim zorgt er dus voor dat u de vlammen op een precieze locatie houdt en daarbij ook meer controle krijgt over de intensiteit van het vuur.

Uw blustoestel voorbereiden op het ergste

Fire Security installeert de speciale mengsystemen van het hoogwaardige Firedos graag in de pompkamers van uw bluswaterleidingen of elders op uw blustoestel. Natuurlijk zijn brandsituaties heel variërend waardoor telkens een andere aanpak doeltreffender is. De bijmengsystemen beschikken daarom ook over een verstelbaar percentage van schuim zodat u telkens zeker bent dat u optimaal aan het blussen bent. U hoeft ook geen zorgen te maken over een bepaalde druk om schuim te creëren, aangezien het systeem, ongeacht debiet of waterdruk schuim creëert. Ook hoeft u het systeem na gebruik niet te spoelen, wat het gebruiksgemak alleen maar verhoogt.

https://firesecurity.be
12 nov

Voordelig monumentenglas bestellen van topkwaliteit

Monumentenglas bestellen en wat zijn de voordelen?

Onder monumentenglas wordt een dubbel glastype verstaan dat goed bruikbaar is in historische, monumentale gebouwen. Met monumentenglas behouden gebouwen hun historische uitstraling – zo kunnen klas in lood-ramen behouden blijven – en worden ze tegelijk via dubbelglas, met een tussenliggende coating, geïsoleerd. Dat betekent dus dubbel voordeel: een blijvende uitstraling van het gebouw én een flink hogere isolatiewaarde.

Waarom kiezen voor de Glaskoning.be?

Wilt u monumentenglas bestellen van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs? Dan zit u goed bij de aanbieder Glaskoning.be, een voordelige en betrouwbare topleverancier van allerlei soorten en maten glasplaten in België. Als leverancier onderscheidt Glaskoning.be zich van andere aanbieders van glas door de kwaliteit die wij leveren, tegen scherpe en concurrerende prijzen. De voordelen van monumentenglas bestellen bij ons, zijn: 

  • 1. Glaskoning.be heeft veel ervaring in de glasmarkt en kan u daarom van passend en professioneel advies voorzien. 
  • 2. Bij Glaskoning.be kunt u allerlei soorten, maten en typen glas bestellen. Dit is eenvoudig en voordelig online mogelijk, dus heel gemakkelijk! 
  • 3. De Glaskoning.be werkt snel en effectief. Wij verzenden uw opdracht snel en leveren in heel België. 
  • 4. Naast kwaliteit bent u bij ons verzekerd van aantrekkelijke groothandelsprijzen. 

Bekijk ons online aanbod

Wilt u ook goed en voordelig monumentenglas bestellen? Bekijk dan nu het online aanbod van de Glaskoning.be. Wij helpen u graag een goed en betaalbaar monumentenglas! Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft!

17 jun

Een John Deere zitmaaier is de beste optie voor uw grasmat!

Als u een John Deere zitmaaier koopt, weet u zeker dat u een zitmaaier koopt van de hoogste kwaliteit. Natuurlijk kent u het merk John Deere van alle machines die zij maken voor de landbouw, maar ook voor kleinere oppervlaktes kunt u met een machine van dit kwalitatieve merk aan de slag. Bent u dus op zoek naar een zitmaaier van goede kwaliteit, waarbij u ervan verzekerd bent dat u probleemloos en met gemak uw grasmat kunt maaien? Dan komt u met een John Deere zitmaaier zeker niet bedrogen uit.

Verschillende types zitmaaiers voor elk soort grasland

John Deere heeft verschillende types zitmaaiers, zodat er voor iedereen een machine naar wens bijzit. Heeft u bijvoorbeeld een groot open grasveld, dan wilt u een zo breed mogelijke maaibreedte, zodat u zoveel mogelijk gras tegelijk kunt maaien. Maar voor smallere oppervlaktes of bijvoorbeeld een stuk land met veel bomen is het juist fijner om een wat smal maaidek te hebben. Ook is er de keuze tussen een zij uitworp, waarbij het gras aan de zijkant uit de machine komt of een opvangbak, zoals de meeste zitmaaiers hebben.

Benieuwd naar de verschillende zitmaaiers van John Deere?

Uiteraard is het fijn om al die verschillende machines zelf te kunnen bekijken en uit te proberen. Een fijn adres om uw zitmaaier aan te schaffen is De Kock Machines, een familiebedrijf in de Betuwe. Doordat zij een grote collectie aan zitmaaiers en andere machines hebben, kunt u goed de verschillende zitmaaiers van John Deere met elkaar vergelijken. Natuurlijk kunt u ook een proefrit maken om te kijken welke machine u het fijnste vind. Na aankoop wordt de John Deere zitmaaier kosteloos en gebruiksklaar bij u thuis afgeleverd! Ook als u via de webshop de aankoop doet kunt u rekenen op deze fijne service en wordt de zitmaaier bij u thuis gebracht.

https://dekockmachines.nl/