Artikels Plaatsen
Image default
Onderwijs

Dit bedrijf levert onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs

Ben je op zoek naar een bedrijf dat goed onderwijsmateriaal levert voor het basisonderwijs? Ontdek dan het aanbod van Educatieve Uitgeverij Kinheim. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van uiteenlopend onderwijsmateriaal wat is toegespitst op de basisschoolleeftijd. Alle leermiddelen die het bedrijf aanbiedt zijn gericht op het zelfstandig kunnen uitvoeren van de taken die erin opgenomen staan. Hiermee kunnen kinderen in jouw klas zich verder uitdagen in een onderwerp waar ze goed in zijn, zoals rekenen of taal. Hiermee voorkom je dat de kinderen in jouw klas zich gaan vervelen ten gevolge van te makkelijke leerstof.

Voor ieder kind een eigen leerweg

Door de grote klassen op de basisschool ontstaat er een steeds groter niveauverschil tussen kinderen in de klas. Daardoor is het moeilijk om één leerlijn aan te bieden die passend is voor iedere leerling in de klas. Bij Educatieve Uitgeverij Kinheim proberen ze dit gat op te vullen door de mogelijkheid te bieden om leermiddelen op maat te bestellen. Bij dit bedrijf vind je onderwijsmateriaal om persoonlijke leertrajecten aan te bieden op basisschool. Je kunt hier zelf een pakket aan leermiddelen samenstellen dat aansluit op de behoeftes van de kinderen in jouw klas. Daarmee help je de kinderen effectief verder.

Bestel een proefpakket en ontdek deze leermiddelen

Onderwijsmateriaal moet bij een kind passen. Deze specialisten begrijpen dan ook dat je niet direct een grote bestelling gaat plaatsen als je nog weinig idee hebt van het type onderwijsmateriaal dat door hen aangeboden wordt voor basisscholen. Daarom bieden ze de mogelijkheid een proefpakket te bestellen van iedere serie. Je ontvangt dan alle delen van één serie en mocht het niet aan jouw verwachtingen voldoen, kun je het binnen acht dagen nog terugsturen. Bekijk het gehele aanbod op de website van deze uitgeverij en ontdek het grote scala aan mogelijkheden.

https://www.kinheim.be/