Artikels Plaatsen
Image default
Woningen

Een breed scala aan diensten met dit verhuisbedrijf uit Rotterdam

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf uit Rotterdam dat de organisatie rondom uw verhuizing uit handen neemt? Dan heeft u met Jac den Hollander Verhuizingen zeker het juiste bedrijf getroffen. Desgewenst nemen zij vrijwel de gehele verhuizing voor u uit handen. Maar ook als u zelf liever de touwtjes in handen houdt, is dat geen probleem. Van alleen het vervoeren van uw inboedel, tot het volledige in- en uitpakken van uw hele huisraad. Vrijwel alles is mogelijk bij dit verhuisbedrijf in Rotterdam. Gaat u vrijstaand wonen, in een rijtjeshuis of in een appartement? Uw verhuizing wordt voor u geregeld.

Betrouwbaarheid door de Kwaliteitsnormering Organisatie van Erkende Verhuizers

Doordat Jac den Hollander Verhuizingen is aangesloten bij de Organisatie van Erkende Verhuizers, heeft u volledige zekerheid. Zo is uw inboedel verzekerd via een Uitgebreide Verhuisverzekering. Daarnaast kunt u een beroep doen op de Verhuisgarantie. Mocht het betreffende verhuisbedrijf onverhoopt de verhuizing niet uit kunnen voeren, verzorgt een andere Erkende Verhuizer uw verhuizing. Daarnaast is uw aanbetaling tot maximaal 25% gegarandeerd, als u de verhuizing door een andere Erkende Verhuizer laat uitvoeren. Meer informatie hierover staat op de website van Erkende Verhuizers en kunt u via Jac den Hollander Verhuizingen opvragen.

Ook voor uw bedrijfsverhuizingen kunt u terecht bij dit verhuisbedrijf in Rotterdam

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Rotterdam voor het regelen van een interne of externe bedrijfsverhuizing? Ook dan bent u bij Jac den Hollander Verhuizingen aan het juiste adres. Dit Rotterdamse verhuisbedrijf heeft een ruime ervaring met bedrijfsverhuizingen. Zo kunt u hier terecht voor bijvoorbeeld archiefverhuizingen, maar ook het volledig verhuizen van uw ICT-aansluitingen wordt verzorgd. Daarnaast zijn er allerlei mogelijkheden op het gebied van boedelopslag, Facility Management, Cable Management en Handyman Services. Door een professionele en planmatige aanpak ondervindt u zo min mogelijk hinder van uw verhuizing.