Artikels Plaatsen
Image default
Mode en Kleding

Een damesboetiek in Heist-op-den-Berg met de laatste mode

Woont u in de omgeving van Heist-op-den-Berg? Wilt u bovendien unieke kledingstukken die u niet in elke grote modeketen vindt? Dan moet u zeker eens binnenspringen bij damesboetiek Monclé, gelegen in Heist-op-den-Berg. Monja Bertels en Nancy Clé zijn de trotse oprichtsters van deze kledingwinkel en hebben ook al meer dan 15 jaar ervaring in de modesector. De dames hangen collecties in hun winkel die de laatste modetrends volgen, maar toch een originele touch hebben. Ontdek hieronder meer over het assortiment van deze winkel.

De damesbroeken van deze boutique onder de loep

Een broek moet enerzijds comfortabel zitten. Anderzijds bepaalt een broek voor een groot deel uw look van de dag. Damesboetiek Monclé uit Heist-op-den-Berg heeft een ruim assortiment aan jeansbroeken en geklede damesbroeken. Zoekt u een broek om casual voor de dag te komen? Kies dan uit een van de vele modieuze jeansbroeken van deze boetiek. Het aanbod bestaat uit verschillende soorten en stijlen. Zo vindt u zeker de perfecte jeans. Wilt u de dag stijlvol doorbrengen? Duik dan in het assortiment aan geklede damesbroeken. U vindt er zowel broeken in neutrale kleuren, zoals wit en zwart, als broeken in felle kleuren, zoals geel en blauw. Weet u niet goed welke broek u het best afgaat? Vraag dan advies aan het ervaren team. Ze helpen u met alle plezier verder.

Shop uw favoriete kleren zowel online als offline

De kleren van damesboetiek Monclé uit Heist-op-den-Berg kunt u zowel online als offline shoppen. De webshop is dus lekker handig voor mensen die verder wonen van de kledingwinkel of gewoonweg liever online shoppen. Gaat u liever langs in de winkel? Dan kunt u er van dinsdag tot zaterdag terecht van 10:00u tot 18:00u. Op zondag en maandag is de winkel gesloten. Als u vragen heeft, kunt u het bedrijf altijd contacteren. De contactgegevens vindt u op de website van deze modieuze damesboetiek.