Artikels Plaatsen
Image default
Mode en Kleding

Een luiertas kan ook stijlvol zijn

Luiertassen komen door hun aard met allerlei soorten van interieurinrichting. Dit betekent zakken in de voering met ritsen, scheidingswanden, bijgeleverde zakken of kleine containers, buitenzakken en zelfs zakken in de vorm van een bekerhouder aan de zijkanten.

Het beste van al deze zakken is dat ze zowel vanuit het perspectief van een luiertas (inclusief tussenschotten en luierwisselkussen) als vanuit het perspectief van een rugzak (dubbele zakken aan de bovenkant van de tas voor de meest gebruikte spullen zoals sleutels, portemonnees en telefoons) zijn ontworpen. Dit betekent dat je de tas zo kunt inpakken dat alles wat je nodig hebt, bovenop ligt in plaats van dat je door een berg luiers en snacks moet graven om het te vinden.

Afhankelijk van wat je hebt gepland, kun je altijd nog wisselen wat je in je tas hebt voor een maximale veelzijdigheid tussen babyspullen en mama spullen. Bij een uitstapje naar de dierentuin kun je bijvoorbeeld het extra jasje uittrekken en er een paar flessen water in doen. In de meeste gevallen heb je zelfs een geïsoleerde zak of een gedeelte dat helpt om de drankjes langer koud te houden!

In tegenstelling tot een handtas zijn luiertassen bedoeld om nat en vuil te worden en om rond te gooien.

Meestal hebben ze zware voeringen en naden en is de hele tas waarschijnlijk waterdicht. Dit zal goed nieuws zijn als de fles met de formule lekt of als je in een plotselinge regenbui buiten komt te staan. Beide scenario’s zouden waarschijnlijk een ramp betekenen voor een gewone portemonnee, vooral een dure!

Afhankelijk van de tas kunnen deze dingen ook goed werken bij plezier in de buitenlucht zoals tijdens een boswandeling. Zwaar materiaal maakt ze bestand tegen krassen, scheuren en andere beschadigingen op het pad!

Het kan echter ook stijlvoller, bijvoorbeeld met een prachtige lederen luiertas, zoals een Cowboysbag luiertas. Nog steeds heel veel vakken voor alles wat je maar nodig hebt, maar met een fantastische look van volnerf leder, zodat je ook qua stijl op zult vallen!