Artikels Plaatsen
Image default
Hobby en vrije tijd

Een uitdagende en amusante escape game bij dé specialist

Wie kan er nu niet genieten van een escape game? Samen met vrienden en familie een uur de tijd krijgen om met behulp van puzzels en raadsels jezelf te bevrijden uit de ruimte. Het aanbod aan escape rooms is dan ook stevig uitgebreid sinds de laatste jaren. Het is vaak moeilijk kiezen welke nu precies leuk zijn en welke eventueel van mindere kwaliteit zijn. Een ding is zeker: voor een voortreffelijke ervaring moet je bij De Gouden Kooi in Mechelen zijn. Met een vijfsterrenbeoordeling op Tripadvisor als Travelers’ Choice Winner in 2020 weet je zeker dat je hier een fantastische ervaring zult beleven.

Kies uit verschillende thema’s

Om ervoor te zorgen dat er voor iedereen wat wils beschikbaar is, beschikt De Gouden Kooi over een breed aanbod aan mogelijkheden. Zo kies jij de escape game die jou en je gezelschap het meeste aanspreken. Zou jij buiten de grenzen van de atmosfeer willen treden en een ruimtereis willen maken? Zou jij eens in de huid van een meesterdief willen kruipen? Beide en nog veel andere thema’s zijn mogelijk bij De Gouden Kooi. De vier mysterieuze kamers vertellen elk hun eigen verhaal waardoor je echt even wordt meegenomen naar een andere wereld. Samen met jouw team zul je dus voor een naarstige uitdaging komen te staan. Bouw dus aan je teamgeest en neem deel aan een van deze vele leuke uitdagingen.

Wees op tijd met reserveren

Wil jij zeker zijn dat jij in de escape room mag gaan die je wenst? Dan is het verstandig om ruim op voorhand te boeken. Leg daarom een datum vast met je familieleden en vrienden en reserveer alvast een plaats zodra je hierover een akkoord hebt. Vervolgens zorgen de mensen van De Gouden Kooi ervoor dat op dat tijdstip de escape game voor jou beschikbaar is. Het enige wat jullie hoeven te doen is jullie hersenen op scherp zetten en je klaarmaken voor een ongelofelijk avontuur!

https://degoudenkooi.be/