Artikels Plaatsen
Image default
Woning en Tuin

Een veelzijdige projectontwikkelaar in Gent

Als je op zoek bent naar een projectontwikkelaar in Gent, moet je bij Rex Projects zijn. Ze zijn een jong bedrijf met een duidelijke visie. Ze bouwen modern, met aandacht voor het milieu en energie, en ze zetten efficiëntie op de eerste plaats. Deze kenners van de bouwsector spreken hun groot netwerk van bouwprofessionals aan om de beste resultaten te boeken. De aannemers en architecten waar ze mee samen werken, hebben veel ervaring en hebben dezelfde waarden als het bedrijf: efficiëntie en professionaliteit, met de klant die steeds centraal staat. Als projectontwikkelaar kennen ze de regio Gent goed, maar ze hebben ook een boel ervaring buiten Oost-Vlaanderen.

Van nieuwbouw tot renovaties

Deze kenners zijn gespecialiseerd in nieuwbouw: ze kopen bouwgronden op en bouwen er indrukwekkende nieuwbouwappartementen of knappe nieuwbouwhuizen. Heb je een bouwgrond die je wilt verkopen? Dan kan je bij hen terecht. Ze bouwen ook bedrijventerreinen of uitbreidingen van bedrijventerreinen. Alle nieuwbouw wordt conform de huidige wetgeving gebouwd, ze houden nauwlettend in het oog dat alle regels gevolg worden. Naast nieuwbouw doen ze ook aan renovaties: het opkopen van vervallen gebouwen en ze opknappen tot een (meer dan) woonbare staat. Alle projecten zetten ze steeds met respect voor de omgeving. Zo is het aangenaam wonen en werken in een bouwproject van deze projectontwikkelaar in Gent.

Coworkingspaces en meer

Naast de vele bouwprojecten kan je bij Rex Projects terecht om vergaderzalen en coworkingspaces te huren. Je kan daar in een toffe, moderne omgeving werken, met uitstekende voorzieningen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij hen terecht voor projectontwikkelingen van alle soorten en maten. Voor elk project zal dit dynamische bedrijf je als klant met dezelfde professionaliteit behandelen. Kortom: ze zijn de ideale partner als projectontwikkelaar in Gent, maar ook daarbuiten. Bekijk hun knappe realisaties en laat je inspireren om te starten met je nieuwe projectontwikkeling.

https://www.rexprojects.be/