2 jun

De eerste stap naar gezondheid op de werkvloer? Automatencatering!

Wij zijn vast niet de enige die niet elke dag staan te springen om de handen uit de mouwen te steken in de keuken. De oplossing? Automatencatering op de werkvloer! Het is de missie van Foods4U om een gezond eetpatroon mogelijk te maken voor elk lid van uw bedrijf. Het cliché van ongezonde voeding achter glas is meer dan ooit verleden tijd. Het is de expertise van Foods4U om betaalbare alternatieven te voorzien in automatencatering. Vaarwel platte broodjes, zware snoeprepen en suikerrijke frisdrank, hallo gezonde en variabele opties!

Een gezonde lunch in een handomdraai

Foods4U is sinds 2006 trotse specialist in de verkoop van verse en lekkere voeding op de werkvloer. Een keuze maken uit het aanbod achter glas, handige chipkaart scannen en puur genieten… Zo werkt automatencatering! Smaakvolle soepen boordevol groenten, smoothies met seizoensfruit en voedzame snacks zijn slechts enkele voorbeelden van waar uw werknemers van kunnen genieten. U kiest zelf het totale saldo op de chipkaart. Wilt u bijvoorbeeld twee consumpties per dag aanbieden aan uw harde werkers? Dan wordt na het kiezen van een item het saldo automatisch aangepast. Geen verrassingen of onduidelijke procedure, Foods4U maakt automatencatering mogelijk in een paar stappen. Nog meer goed nieuws? Het cateringbedrijf is trouwe partner van fairtrade-producten.

Laat het installeren van automatencatering over aan professionals

Elk bedrijf, school, evenement of instelling doet er goed aan om automatencatering in te schakelen op de locatie in kwestie. Lekkere en verse voeding geeft u meer energie, verbetert de focus, zorgt voor een goed humeur en versterkt het immuunsysteem. Niet alleen uw werknemers maar ook u kan zo op een makkelijke manier genieten van een gezonde levensstijl. Wilt u meer weten over de oplossingen op maat? Vul meteen het online contactformulier in of bel Foods4U even op. Zet samen de eerste stap naar een werkomgeving met oog voor algemeen welzijn.

7 mei

Kies uit verschillende formules bij deze mobiele frituur

Een mobiele frituur aan huis laten komen is een goede oplossing voor al uw feesten. De frituur komt aan huis en serveert lekkere frieten die vers worden gebakken. Ze kunnen al uw gasten genieten van een heerlijke maaltijd, zonder dat u zelf uren in de keuken hoeft te staan. Lijkt u dat ook wel wat? Dan kunt u rekenen op de mobiele frituur van Friet & Co uit Antwerpen. Dit bedrijf heeft een luxe mobiele frituurwagen die langskomt op feesten bij particulieren en bedrijven. Het personeel bakt ter plaatse op artisanale wijze Belgische frieten zodat u zorgeloos kunt genieten van uw feest.

Kies een gepaste formule bij de frituur aan huis

De frituur van Friet & Co komt niet enkel aan huis om frieten te bakken, maar voorziet uiteraard ook lekkere snack en sauzen. Uw gasten genieten hier à volonté van, tegen een vaste prijs per persoon. Het bedrijf werkt bovendien met verschillende formules, zodat u zelf kunt kiezen welke snacks worden geserveerd, afhankelijk van uw wensen. Ook vegetarische snacks behoren tot de mogelijkheden, zodat iedereen kan meesmullen. De frituurwagen laat u bovendien ook voor een vaste prijs aan huis komen. Zo weet u op voorhand heel duidelijk hoeveel de mobiele frituur kost voor uw feest.

Neem contact op met het bedrijf

De frituur van dit bedrijf uit Antwerpen komt in heel België aan huis voor uw feesten en events. Uiteraard hanteert het personeel daarbij een professionele en hygiënische werkwijze. Wilt u meer weten over de werkwijze van deze mobiele frituur? Of wilt u weten of dezen nog beschikbaar is voor uw feest of event? Ga dan zeker eens naar de website van friet & Co. Hier vindt u meer informatie over de mogelijkheden en kunt u ook contact opnemen met de medewerkers met al uw vragen.

5 okt

Kies voor een professionele traiteur op uw bedrijfsfeest en geniet van heerlijke hapjes

Het bedrijfsfeest, daar kijken uw werknemers elk jaar weer naar uit. U als werkgever misschien wat minder, want er komt heel wat werk kijken bij de organisatie ervan. JÖRD uit Antwerpen neemt u graag een deel van het werk uit handen en verzorgt als traiteur heerlijke hapjes en andere lekkernijen voor uw personeel. Bij een geslaagd bedrijfsfeest hoort namelijk eten, en dat is waar deze traiteur voor zorgt, helemaal volgens uw wensen. Zo kiest u een menu dat past bij de stijl van uw bedrijf en feest. Organiseert u een formeel feest met een driegangenmenu? Of net een informele bedoening waarbij iedereen mag kiezen uit het uitgebreide buffet?  Of kiest u voor een walking dinner met lekker hapjes en kleine gerechten? Bij JÖRD luisteren ze graag naar uw wensen om deze vervolgens te realiseren.

Kies voor heerlijke smaken

Als traiteur voor uw bedrijfsfeest, kenmerkt JÖRD zich niet enkel door zijn veelzijdigheid en flexibiliteit. Het bedrijf onderscheidt zich ook door zijn krachtige smaken en verse ingrediënten. De kok van deze traiteur werkt namelijk met verse producten die dicht bij huis worden geteeld. Ook werkt deze exclusief met seizoenproducten wat leidt tot heerlijke, verse gerechten met een rijke smaak. Als u het bedrijf inschakelt voor de catering op uw bedrijfsevent, huwelijksfeest of jubileum heeft u natuurlijk inspraak in de menu. Zo mag u gerust dieetwensen en allergieën doorgeven, zodat de kok hiermee rekening houdt. Dat leidt tot een feest waarbij elke gast zorgeloos kan genieten van heerlijke gerechten. Het recept voor een geslaagd event!

Ontdek de mogelijkheden voor uw event

JÖRD verzorgt niet enkel catering voor bedrijven, maar ook voor onder andere communies, huwelijksfeesten en verjaardagen. Zo kunt u zorgeloos genieten van het gezelschap terwijl deze traiteur een lekkere maaltijd op tafel tovert. Bent u benieuwd naar welke vorm de catering van het bedrijf kan aannemen voor uw huwelijksfeest of ander event? Bezoek dan zeker de website van JÖRD. Hier vindt u meer informatie over hun cateringservice. Natuurlijk kunt u ook gewoon meteen contact opnemen met de cateraar voor meer informatie.