Artikels Plaatsen
Image default
Kinderen

Fijn nieuws brengen door online geboortekaartjes te bestellen

Wanneer je de geboorte van uw kind wilt bekendmaken, is het altijd fijn om naar vrienden en familie een geboortekaartje te sturen. Deze kaartjes kunnen alle vormen en maten aannemen, aangezien hierin iedereen graag iets origineels wilt verzenden. Bij Hierbenik willen wij dan ook niets liever dan dat jij beschikt over het ontwerp dat je in gedachten had. Hiervoor bieden zij een heel eenvoudige service aan, waarbij je online geboortekaartjes kunt bestellen.

Doorloop de stappen

Als je geboortekaartjes wilt bestellen bij Hierbenik, is het belangrijk om eerst een offerte aan te vragen. Op werkdagen reageren zij hier namelijk binnen de 24 uur op. Vervolgens ontvangen zij via e-mail graag de instructies omtrent het geboortekaartje. Wat had jij in gedachten? Daarbij stuur je het best ook online foto’s door die jij in gedachte had om op de geboortekaartjes te plaatsen. Op basis van die informatie ontwerpen de creatievelingen van Hierbenik een volledig uniek geboortekaartje voor je. Dat gebeurt vrij snel, zodat jij na 7 werkdagen al een eerste ontwerpvoorstel ontvangt in de mailbox. Hier verwachten zij dan graag feedback op, zodat zij weer kunnen toespitsen op het uiteindelijke eindproduct. Wanneer je uiteindelijk tevreden bent, zorgen zij ervoor dat de kaartjes zo snel mogelijk worden geleverd zodra de baby geboren is.

Ga voor het ultieme gemak met deze service op maat

Zo zie je maar dat online geboortekaartjes bijzonder eenvoudig is bij Hierbenik. Om een beeld te krijgen van reeds ontworpen geboortekaartjes, kun je altijd de website bezoeken en kijken naar de collectie van ontwerpen. Hier merk je dat alle ontwerpen volledig op maat worden gemaakt. Zelfs de kleinste details in lay-out en grafisch ontwerp implementeren de medewerkers graag voor je. Zij willen namelijk dat jij over het geboortekaartje beschikt dat voldoet aan je verwachtingen. Neem daarom zeker contact op met de enthousiaste en gemotiveerde medewerkers van Hierbenik.

https://www.hierbenik.be/