Artikels Plaatsen
Image default
Auto's en Motoren

Glashelder beschermen: alles over glas coating voor je auto

Autobezitters zijn vaak trots op hun wagen en willen deze zo lang mogelijk mooi houden. Daarom is het belangrijk om je auto goed te onderhouden en te beschermen tegen krassen en vuil. Een van de manieren om dit te doen is met glas coating. Maar wat is glas coating precies?

Glas coating is een transparante, harde laag die op de lak van je auto wordt aangebracht. Het beschermt de lak tegen krassen, vuil en andere beschadigingen. De coating zorgt er ook voor dat water en vuil minder goed hechten aan de lak, waardoor je auto langer schoon blijft en minder vaak gewassen hoeft te worden.

Een ander voordeel van glas coating is dat het de kleur van je auto versterkt en een mooie glans geeft. De coating is bovendien duurzaam en gaat lang mee, waardoor je minder vaak naar de autowasstraat hoeft en geld bespaart op lakreparaties.

Maar zijn er ook nadelen aan glas coating auto? Een nadeel kan zijn dat de coating vrij duur is. De prijs is afhankelijk van de grootte van de auto en de kwaliteit van de coating. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de coating niet onkwetsbaar is en dat je nog steeds voorzichtig moet zijn met je auto.

Naast glas coating biedt Autocaredetailing ook PPF aan. PPF staat voor Paint Protection Film, een transparante folie die op de lak van je auto wordt aangebracht. Het verschil met glas coating is dat PPF een dikkere beschermingslaag biedt en ook deukjes en kleine krasjes kan opvangen. Het is dus een nog betere manier om je auto te beschermen.

Ben je op zoek naar een manier om je auto te beschermen en mooi te houden? Overweeg dan eens glas coating of PPF van Autocaredetailing. Laat je auto behandelen door professionals en geniet langer van een glanzende, krasvrije lak.

 

https://www.autocaredetailing.nl/coating/