Artikels Plaatsen
Image default
Woning en Tuin

Het genot van een schuifvliegendeur

Iedereen kent het wel: tientallen muggen, vliegen en wespen die je huis binnendringen in de zomer. Met een schuifvliegendeur komt hier voorgoed een einde aan! Schuifvliegendeuren bieden dé oplossing om in alle rust van een frisse luchtcirculatie te kunnen genieten in jouw woning, zonder de overlast van ongedierte. Zo wordt het leven in de zomer een stuk relaxter, zonder paniekaanvallen en zonder slapeloze nachten door zoemende muggen. Schuifvliegendeuren heb je in alle soorten en maten en voor ieder type schuifdeur kan er wel eentje op maat gemaakt worden, wat je budget dan ook mag zijn.

Hoe werkt een schuifvliegendeur?

Een schuifvliegendeur is zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te installeren. Deze wordt bevestigd door middel van rolwagentjes bovenin de rail en door middel van een geleider onderaan de rail. Hierdoor zal je hem in een vloeiende beweging open en dicht kunnen schuiven. Schuifvliegendeuren worden veelal geproduceerd met topmaterialen zoals volmateriaal PVC, gemoffeld aluminium en vliegengaas van glasfiber, dus je kunt erop rekenen dat ze niet uit de rails zullen raken. De meeste schuifvliegendeuren zijn in een handomdraai te verwijderen wanneer de zomer over is.

Een schuifvliegendeur op maat

Tegenwoordig kun je uitstekend schuifvliegendeuren op maat laten maken voor jouw schuifdeuren. Vaak kun je dan ook een kleurtje uitkiezen voor de lak van het kader, zodat jouw exemplaar esthetisch gezien praktisch onzichtbaar wordt en helemaal inmengt met de rest van je huis. Voor mensen met huisdieren is er de optie een honden- of kattenluik toe te voegen. Met een schuifvliegendeur kun je gemakkelijk de grens tussen binnen en buiten minimaliseren en kun je dus écht van de zomer gaan genieten. Een uitstekende investering!

https://www.vliegenraamshop.be/categorie/schuifvliegendeuren/