Artikels Plaatsen
Image default
Cadeau

Hoe Rubik’s kubus 3×3 op te lossen. Het gemakkelijkste circuit voor beginners Hoe Rubik’s kubus 3×3 op te lossen. Het gemakkelijkste circuit voor beginners
Rubiks kubus 3×3 oplossen. Het gemakkelijkste circuit voor beginners
Ondersteun de site alstublieft met een link in de sociale media. netwerken
Bedankt!

Inhoudsopgave

Stap 1. Verzamel de eerste zijde van de Rubiks kubus
Stap 2. Verzamel de tweede riem
Stap 3. Kruis aan de andere kant
Stap 4. Overeengekomen kruis
Stap 5. Plaatsing van hoekkubussen (+ video)
Stap 6. Hoekkubussen draaien (+ video)

Instructies “hoe Rubik’s kubus 3×3 op te lossen” met afbeeldingen en formules voor beginners. Het eenvoudigste en eenvoudigste schema, maar u moet voorzichtig en nauwkeurig zijn. Dit is de tweede (verbeterde, completere en gemakkelijkere) editie van de Rubik’s Cube-montagehandleiding, die rekening houdt met de wensen van onze lezers. De instructie is geschikt om de Rubiks kubus zelf op te lossen en het kind te leren.

Stap 1. Verzamel de eerste zijde van de Rubiks kubus
Deze stap beschrijft in detail hoe je een (eerste) zijde van de Rubiks kubus verzamelt met de eerste band. Er zijn bij deze stap veel mogelijke opties, dus het is moeilijk ze allemaal te beschrijven. Het wordt aanbevolen om de formules niet te onthouden, maar om hun essentie te begrijpen, dan kunt u elke situatie aan. 

Stap kan worden overgeslagen
Als je een kant van de Rubiks kubus en de bovenste riem (Fig. 1-1c) kunt oplossen zonder formules en hulp van buitenaf, ga dan naar stap 2.

1.1. Volumetrisch kruis van de eerste zijde
Maak aan de ene kant van de kubus een kruis waarvan de kleuren overeenkomen met de centrale vierkanten van de andere zijden (afb. 1-1b).

Stap 1. Zoek een geschikte randkubus (Fig. 1-2) en draai de voorkant zodat de kubus omhoog beweegt (Fig. 1-3). Ga dan naar stap 2. Herhaal stap 1 en 2 zo vaak als nodig is.

Als de rotatie de reeds samengestelde kubus “breekt”, verplaats de gevonden kubus dan naar een ander vlak (Fig. 1-4a, b). Als de kubus nog niet bovenaan staat, ga dan opnieuw naar stap 1.

Als het verplaatsen naar een ander vlak ook de reeds samengestelde kubus “breekt”, gebruik dan de juiste formule (Fig. 1-4c).

De figuur (Fig. 1-4c) toont slechts één van de mogelijke opties – ga naar analogie te werk.

Actie 2. Gebruik een van de formules als de gevonden kubus naar boven wordt verplaatst. 

1.2. Zijkant en riem
Om de hoekkubussen te plaatsen en deze stap te voltooien (Figuur 1-1c), heb je de volgende formules nodig.

Gebruik formules om een ​​verkeerde hoekkubus te verwijderen.

Als de kubus onderaan “verborgen” is, verplaatsen we hem naar de onderste band en vervolgens verplaatsen we hem naar zijn plaats met behulp van de bovenstaande formules. 

rubiks kubushttps://breinbrekers.be/