Artikels Plaatsen
Image default
Bedrijven

In welke situatie is een noodknop handig?

Een noodknop kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Zo kun je het gebruiken als je alleen woont en snel kunt vallen. Daarnaast kun je de noodknop ook gebruiken als je een alleen werken bent. Een noodknop kan er voor zorgen dat je je een stuk veiliger voelt op werk, maar ook op straat. Als je de noodknop af laat gaan, gaat er een bericht naar de opgegeven personen. Deze mensen krijgen een melding binnen en nemen vaak direct contact met je op, zoals je hoort heeft een noodknop ook veel voordelen en vertellen we je hier meer over in de tekst.

Een Agressie noodknop

Het kan voorkomen dat je binnen een beroep werk waar mensen snel agressief worden. Dit kan erg vervelend zijn als jij daar gewoon je werk wilt verrichten. Daarom kun je gebruik maken van de agressie noodknop. Met de agressie noodknop waarschuw je collega’s zodat ze je binnen een paar minuten al kunnen helpen. Zo zal je je nood onveilig kunnen voelen op werk, en zal je snel optimaal kunnen genieten van je baan. 

Welke noodknop heb ik dan nodig?

Als je vaak alleen werkt, dan wordt het aangeraden om een alleenwerker beveiliging te kopen. Dit is een noodknop die mensen laat weten dat er wat aan de hand is. Dit gebeurd natuurlijk enkel als je op de knop drukt. Ook heb je de mogelijkheid om de alarmcentrale te melden dat er wat aan de hand is. Dit gebeurd vaak alleen als je in een dreigende situatie zit, of bijvoorbeeld chronisch ziek bent. Als je ziek bent, dan kun je kijken voor een andere noodknop. Deze kun je ook makkelijk via het internet bestellen en kan je je binnen een paar dagen een veilig gevoel geven door middel van de noodknop.