27 jul

Geheimen van het succes van internetmarketeers.

 digital marketing books

Tools om het werk gemakkelijker te maken

Ik zou graag een beetje willen praten over de kleine dingen, over die onopvallende details die een professional tot een persoon maken. Soms communiceer je immers met een persoon, kijk je naar zijn werk en lijkt alles in orde, maar er ontbreekt iets. Het zijn de kleine dingen die de beslissing om in dienst te nemen kunnen beïnvloeden, een grote klant kunnen aantrekken of een noodlottige beslissing in het leven kunnen nemen. In deze post zal ik het hebben over de tools waarmee internetmarketeers tijd kunnen besparen en zichzelf winstgevender kunnen presenteren.

Ik zal beginnen met plug-ins voor Firefox, die enorm helpen bij routinewerk

The Ultimate Free Stock Photo Search Tool – wil je foto’s van hoge kwaliteit gebruiken in je werk, maar wil je er niet voor betalen? Downloaden van Google is geen optie, omdat het zonder toestemming gebruiken een directe schending van het auteursrecht is. Met deze plug-in kunt u gratis afbeeldingen vinden in een database met 200 fotopapieren. Installeer en download. Nu heeft u altijd interessante en hoogwaardige foto’s op uw website.

Wise Stamp – hiermee kunt u mooie en informatieve handtekeningen maken. Verplicht voor iedereen om vast te stellen, aangezien een handtekening van hoge kwaliteit het meeste van de brief kan zeggen.

Firebug, deze add-on heeft al 2.700.000 gebruikers geïnstalleerd, met een algemene beoordeling van 5 op 5, stelt u in staat om ontwikkeltools rechtstreeks naar de browser te brengen. Voor een marketeer is het handig omdat je hiermee elk element op de site kunt analyseren, wat soms erg handig is. Webontwikkelaar is ook een goede tool, hoewel het een zeer uitgebreid arsenaal heeft, gebruik ik het voornamelijk voor het analyseren van afbeeldingen en cookies.

Bent u een SEO, dan is de RDS Bar een onmisbare assistent, waarmee u voor een aantal indicatoren een uitdrukkelijke analyse van sites kunt uitvoeren.

Google-snelkoppelingen is een plug-in voor Firefox en Google Chrome waarmee u alle Google-services in de werkbalk kunt installeren (momenteel zijn er meer dan 160). Ik heb persoonlijk – E-mail, zoeken, afwezigheid, documenten, vertaler en URL-afkorting

Vervolgens wil ik stilstaan ​​bij diensten

AddThis – een dienst die de installatie van social buttons op uw website (blog) mogelijk maakt, is interessant omdat het bijna alle social services bevat, zodat de bezoeker geen problemen heeft met het “onthouden” van uw site.

Het is handig om presentaties te plaatsen voor openbaar gebruik op de Sideshare.net-website (het wordt trouwens gewoon geüpload naar presentaties op sociale media).

Shortstackapp is een handige service voor het maken en bewerken van tabbladen op Facebook-pagina’s, onmisbaar voor iedereen die zijn pagina mooi wil maken, maar de vaardigheden in HTML of FBML mist.

Twee andere handige services zijn Snagit, waarmee u afbeeldingen van de desktop kunt opslaan, en TeamViewer, die is ontworpen voor externe toegang tot de desktop. Je vindt ze op internet.

Voordat u de site start, moet u deze nog steeds maken en hiervoor moet u voorlopige paginalay-outs maken. Je kunt betaalde programma’s gebruiken, maar het is beter om hun tegenhangers te gebruiken: framebox of een proefversie met volledige functionaliteit voor 7 dagen balsamiq.com. Voor systeemwerk is het natuurlijk beter om de betaalde versies te gebruiken, maar voor het maken van de eerste lay-outs zijn deze oplossingen beter dan ‘op je knieën tekenen’. 

marketing via instagram 

https://marketingbook.shop/
10 mei

Web Agency

Web Agency

Betaalbaar webdesign om uw bedrijf digitaal te starten?

Wij voorzien u graag van een compleet professioneel en betaalbaar webdesign.

We ontwerpen betaalbare en responsieve websites, geschikt voor weergave op elke pc, tablet of smartphone … Tijdens het creëren van een betaalbaar website-ontwerp wordt het ontwerp geplaatst als een subdomein van de server.

Op deze manier kunt u de voortgang in realtime volgen en snel de nodige aanpassingen doen. Tijdens de testfase is uw product klaar om aan alle vormen te voldoen.

Alle vereiste scripts en communicatietools geïmplementeerd om krachtig en hoogconversie webdesign te bereiken en uw doelgroep te bereiken.

Uw webdesign of online winkel heeft deze fase doorlopen en kan nu fulltime worden gelanceerd. Het is tijd om naar de hostserver te migreren en nieuwe klanten zullen toegang krijgen tot de website.Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com
BE: +32 499 41 46 24 
Belgie: Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen

https://webdevelopmentapp.com/nl/
19 mrt

Het koninklijke koppel in Indonesië

Er zijn veel nieuwe nieuwsberichten over de koninklijke familie in het royalty nieuws te vinden. Deze nieuwsberichten worden vooral geplaatst op een showbizzsite. Het laatste nieuws is dan ook dat het koninklijke koppel koning Willem-Alexander en koning Máxima naar Indonesië zijn gereisd, ver weg van de coronacrisis die er in Nederland speelt. Deze reis ging vooral over de bijzondere band die Nederland en Indonesië met elkaar hebben. Het bezoek begon dan ook met het verleden en eindigde met de toekomst. Het levende voorbeeld van de bijzondere band tussen Indonesië en Nederland is de Nederlandse gemeenschap in Indonesië.

Lokale dorpelingen werden op grote afstand gehouden van het koninklijke koppel. Zij probeerden van honderden meter afstand te gluren naar hoe de koning Willem-Alexander en koning Máxima afscheid namen van de bazin en dochter van de voormalige koning van het dorp, Ratna Gultom.

Het staatsbezoek eindigde op het eiland Sumatra en het voelde toen pas voor het eerst als een ontmoeting met het echte Indonesië. De zakelijke plichtplegingen van het koninklijke koppen hebben vooral de eerste twee dagen plaatsgevonden. Hierbij hebben er verschillende bezoeken plaatsgevonden aan de president Joko Widodo en ook de sultan van Yogyakarta. Ook zijn er verschillende kransleggingen bij Indonesische en Nederlandse erevelden geweest, ontmoeten bij bedrijven en universiteiten en ook presentaties en demonstraties over verschillende onderwerpen. Tussendoor was er natuurlijk altijd ruimte voor een beetje cultuur, zoals bijvoorbeeld de traditionele Javaanse dansen.

Koning Willem-Alexander heeft verteld dat Nederland Indonesië hard nodig heeft als een belangrijke handelspartner. Om deze rede reisde er dan ook een grote handelsmissie mee met het koninklijke paar. Daarom stond het staatsbezoek ook in het teken van het verleden, heden en de toekomst, zoals eerder in dit artikel al verteld. Deze drie elementen kwamen dan ook op de laatste dag van het staatsbezoek weer samen. Het sleutelwoord van de toekomst van Indonesië en de relatie met Nederland is duurzaamheid.

https://www.showbizz24.be/
19 mrt

Het schrijven van nieuwsberichten

Het schrijven van nieuwsberichten is een vak apart. Bij het schrijven van nieuwsberichten voor bijvoorbeeld nieuwssites of kranten, begin je namelijk niet bij het begin van het verhaal, maar in het midden van het verhaal. Enkele tips voor het schrijven van nieuwsberichten zullen hieronder verder beschreven worden.

Lezers kunnen met een nieuwsbericht snel en feitelijk op de hoogte gebracht worden van een nieuwswaardige gebeurtenis. De onderwerpen kunnen nogal van elkaar verschillen, het kan over politiek nieuws gaan, maar ook over ontsnappingen uit de gevangenis.

Het vinden van een onderwerp is dan ook niet de grootste uitdaging bij het schrijven van een nieuwsbericht, maar vooral het ordenen van de informatie die beschikbaar is. Elke zin in een nieuwsartikel moet geschreven worden alsof het de laatste zin kan zijn.

Een techniek van het schrijven van nieuwsberichten is het ‘oprolbaar schrijven’. Dit houdt in dat je de laatste alinea’s van een goed geschreven nieuwsbericht kunt afknippen, ofwel ‘oprollen’ zonder dat de belangrijkste informatie van het bericht verloren zal gaan. Vooral als er plotseling nieuws binnenkomt en je een bericht dus moet inkorten kan dit erg handig zijn.

Het wordt ook steeds belangrijker om oprolbaar te schrijven. Lezers kunnen tegenwoordig namelijk elk moment stoppen met lezen. Dit komt vooral doordat ze bijvoorbeeld afgeleid raken door hun telefoon, een collega die aan het praten is of door een bericht van WhatsApp of Twitter.

Verhalen worden in het dagelijks leven vaak in chronische volgorde verteld, maar als je een nieuwsbericht gaat schrijven sla je het begin over. Je begint je artikel altijd met de meest opmerkelijke informatie die je hebt, oftewel: wat is het belangrijkste nieuws dat ik heb? Nadat je deze eerste zin hebt geschreven schrijf je in de eerste alinea nog een paar zinnen zodat je de lezer in je verhaal kan trekken. De informatie die in de eerste alinea komt zijn vooral antwoorden op de vragen wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe.

https://www.redactie24.be/
28 mrt

Zoekmachine Optimalisatie

Als er over zoekmachine optimalisatie gesproken wordt dan gaat het over het optimaliseren van de websites. Een website moet goed gevonden worden in Google en dat kan door gebruik te maken van zoekmachine optimalisatie. Dit spelt een belangrijke rol in het genereren van verkeer naar websites. De gebruikers worden in staat gesteld om efficiënt informatie te kunnen vinden op een snelle manier. U wilt goed vindbaar zijn in de zoekmachines en dat heeft u deels zelf in de hand. De website die het hoogste scoort wordt ook als eerste weergegeven en heeft ook de meeste kans op nieuwe klanten. Mensen hebben eerder de neiging om op de website te klikken omdat hij vrij ver bovenaan staat in de Google lijst.  

Bij de beste tien horen

Er zijn ook dingen die u zelf kunt doen als u goed wilt scoren wat betreft de zoekmachine optimalisatie. De keywords zijn hierin erg belangrijk. U moet namelijk beschikken over  juiste en unieke teksten op uw website. Als daar de goede woorden in gebruikt worden dan kan Google de website beter vinden. Bij SEO gaat het over de afkorting Search Engine Optimization. Als u de tips door gaat nemen die over SEO beschreven staan op internet dan kan uw website al erg hoog gaan scoren. U kunt het natuurlijk ook uitbesteden. Het is natuurlijk een hele kunst om bij de eerste tien te horen in Google, u moet er dan ook niet vanuit gaan dat u hier zomaar bij gaat horen, mits u de zoekmachine optimalisatie uit gaat besteden. Dit kan er voor zorgen dat echte kenners aan de slag gaan voor u en hierdoor een goede website en score voor u neer kunnen zetten in Google Pagerank. Dit is iets waar u natuurlijk wel graag zou willen dus u kunt ook bekijken welke mogelijkheden er voor u zijn. Een bedrijf kan u de garantie geven dat u bijvoorbeeld bij de beste tien komt te staan, mocht dit zo zijn dan moet u ook denken aan de vergoeding die u hiervoor moet betalen. De professionals moeten dan ook wat research doen om er voor te zorgen dat uw website snel en goed gevonden kan worden op basis van de juiste woorden.

De zoekmachine optimalisatie uitbesteden

Zoekmachine optimalisatie is een kunst op zich, er zijn mensen die hier voor geleerd hebben en hier al veel ervaring mee op hebben gedaan. Dit kan er voor zorgen dat u een klusje uit kunt gaan besteden aan mensen die hier voor hebben geleerd. Deze mensen weten precies waar zij op moeten letten als het gaat over zoekmachine optimalisatie. Er zijn ook mensen bij die  het liever eerst zelf door gaan nemen en dan alsnog hetgeen uit gaan besteden voor nog betere resultaten. Het is dan ook aan te raden om het meteen uit te besteden, zo kunt u er voor zorgen dat de zoekmachine optimalisatie van uw website meteen goed wordt geregeld en dan heeft u hier later geen omkijken meer naar.

7 nov

Handige spulletjes

Wat zijn nou eigenlijk handige of verplichte dingen die je mee moet nemen in de auto? Er zijn zoveel spullen die handig zijn om in de auto te hebben waardoor de meeste mensen vergeten eenvoudige maar toch ook handige spullen in de auto te zetten. In dit artikel zie je een aantal handige dingen. Denk hierbij niet aan de beste achteruitrijcamera, wat uiteraard ook handig is, maar wel een groter handig ding om in de auto te hebben. Want achteruitrij cameras zitten meestal al in de auto verwerkt als je een nieuw model hebt. Bij oudere modellen niet maar gelukkig kun je het zelf installeren.

Een dekentje kan in de winter erg handig zijn. Niet alleen als je een keertje in de auto moet overnachten maar ook als het koud wordt voor jou of mensen die in de auto zitten. Je kunt het ook als kleedje gebruiken. Een flesje water in de auto is ook erg handig. Misschien krijg je opeens dorst en kun je niet snel naar een benzinepomp. Dan is het fijn als je even een slokje water kunt nemen om de dorst te lessen. Kaarten kun je ook als navigatie gebruiken. Als de navigatie leeg is of stuk gaat kun je dan een kaart gebruiken. Gelukkig zitten bij nieuwe auto’s al een systeem in de auto verwerk dus die zal niet snel leeg of kapot gaan. Startkabels meenemen spreekt voor zich. Net als een EHBO kit die je zeker bij je moet hebben als er iets gaat gebeuren. Bekijk ook even voor de zekerheid of een bandenrepareerset bijgeleverd is. Als je een beetje handig bent kun je dan makkelijk de band repareren of iemand die dit wel kan. Duct tape is ook handig om mee te nemen. Je kunt het bijna overal voor gebruiken dus neem zeker een rol mee. Neem ook wat snacks mee als je een beetje flauw wordt. 

http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/
4 jul

Een huis laten bouwen

 

Er komt een tijd waarop je er voor zal gaan kiezen je eigen huis aan te schaffen. Vaak wordt dit gedaan met behulp van een makelaar, zodat je zeker weet dat het huis dat je wilt kopen helemaal in orde is en dat je er niet te veel voor betaalt. Je moet daar van te voren echter wel goed over na denken: wil je wel een huis kopen die niet in zijn geheel voldoet aan jouw wensen? Dan zou je er ook voor kunnen kiezen om je droomhuis te laten bouwen. Steeds meer mensen gaan dit doen, en dan met name in Brabant, Limburg en Drenthe. Het fijne van een eigen ontwikkeld huis hebben, is dat je zelf kan bepalen hoe het er uit komt te zien. Daarbij kun je niet alleen denken aan de vorm en grootte van het bouwwerk, maar bijvoorbeeld ook de ramen, de deuren en het dak. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten dakbedekkingen. Zo heb je bijvoorbeeld het rode pannendak, die je op veel huizen terug kunt vinden, maar ook een rieten dak. Rieten daken worden vaak met luxe villa’s geassocieerd, waardoor dit gelijk een vorm van elegantie aan je huis zal geven. Op het moment dat je inderdaad besloten hebt om een rieten dak op je huis te laten plaatsen, zal het slim zijn om het werk uit te laten voeren door een officieel en gecertificeerd rietdekkersbedrijf. Maar voordat het rietendak geplaats kan worden zal dit echt een hele klus zijn. Er bestaan hier namelijk verschillende technieken voor die goed uitgevoerd moeten worden. Wanneer je een huis hebt met daarin een gesloten of open constructie, zou je er wel voor kunnen kiezen om een rieten dak aan te kunnen leggen. Als je niet zeker weet wat je moet doen, dan kun je natuurlijk altijd advies vragen aan de rietdekker.

 

http://www.rietwerk.nl
18 mei

Wat een MJOP voor je doet

Wellicht heb je al eens van de volgende termen gehoord: een meerjarenonderhoudsbegroting- planning of onderhoudsplan (ook wel afgekort tot MJOB, MJOP, MOP of MOB), een technisch meerjarenplan- of meerjarenbegroting – je zou kunnen zeggen dat al deze termen – hoe verschillend ze ook klinken – precies hetzelfde betekenen. Een duidelijke defenitie zou zijn dat het MJOP een inzicht biedt in het geplande onderhoud van jouw bedrijf. Je bent als VvE (kort voor vereniging van eigenaren) verplicht door de wet om elk jaar opnieuw een vastgesteld geldbedrag op zij te leggen voor de kosten die eventueel door toekomstig onderhoud aan het bedrijfspand betaald moeten gaan worden. Het is dan ook slim om er voor te zorgen dat je een reservefonds op gaat richten om dit geldbedrag in te bewaren. Een MJOB is daarnaast aangeraden (maar dus niet verplicht) om op te laten stellen. Op deze manier kan je er namelijk voor zorgen dat je precies weet wat je kwijt zult zijn aan de onderhoudskosten en kun je er dus ook rekening mee houden door er goed voor te sparen.

Je moet een specialist inschakelen om ervoor te zorgen dat er goed wordt ingeschat wat die kosten voor het onderhoud nou precies zullen gaan bedragen. Er zal wanneer dit plan wordt opgesteld eerst eens worden gekeken naar de inventarisatie van alle gebouwen die je als bedrijf bezit. Hierbij kunnen ze precies zien wat je hebt en wat binnen een korte periode aan vervanging toe zal zijn. Daarnaast is het ook belangrijk dat er vervolgens een inspectie plaatsvindt waarbij een conditiemeting wordt gedaan. Vervolgens zal er door de specialist een analyse worden gemaakt van het onderlinge verband van alle onderhoudsactiviteiten en zal er een onderhoudsprognose worden opgesteld die meerdere jaren mee zou gaan. Daar zal in de meeste gevallen ook een bijbehorende schriftelijke toelichting bij worden gevoegd. Dit is ook zeker geen overbodige luxe: op deze manier kun je alles terug lezen.

 

 

 

 

http://www.laan35.nl
10 jun

Hoger in Google, hoe en wat?

Hoe geraak je hoger in Google?

Iedere ondernemer met een website wil domineren in Google. Maar het is allemaal toch niet zo makkelijk als het lijkt. Er zijn zoveel factoren die meespelen of je website wel bovenaan komt te staan of niet.

Website optimalisatie

Je begint steeds bij je eigen website uiteraard. Een nieuw dak op een vervallen huis is geen goed idee. Dit gaat ook op voor een website. Die moet gewoon zoekmachine geoptimaliseerd zijn om nog maar te beginnen dromen van bovenaan in Google te staan. Denk aan teksten, afbeeldingen, titel tags en dergelijke, die je moet meenemen in je optimalisatie.

SEO teksten

S.E.O. oftewel zoekmachine optimalisatie in het Nederlands gaat tegenwoordig vaak om teksten. Google leest de teksten van elke website en weet zo over welk onderwerp die website handelt. Hoe unieker je tekst hoe beter. Dus ga niet kopiëren of bewerken van bestaande teksten, want Google zal dit zien en je er mogelijk een penalty voor geven. Content is king!

Teksten moeten minstens 400 woorden bevatten, titel tags moeten goed staan. Enkele zoekwoord combinaties vermeld die linken naar je website. En als je een afbeelding toevoegt, zorg dan dat de tag daarvan ook goed ingevuld staat.

Linkbuilding

Linkbuilding is een tijd dé manier geweest om je website omhoog te krijgen in Google. Er bestaat black linkbuilding, grey linkbuilding en white linkbuilding. Waar black en grey uit den boze zijn, want deze manieren worden door Google bestraft. White linkbuilding is een goede manier, maar tijdrovend, duurder en neemt meer tijd in beslag om bovenaan te komen.

Ga hiervoor met een professional in zee, want goedkoop is duurkoop in dit geval.

SEO rapport

Weet je niet goed waar te beginnen, vraag dan een SEO rapport aan via KMOwebdiensten.be. Dit rapport geeft al aan op welke punten je kan verbeteren. Weet wel, 100% optimalisatie is bijna onhaalbaar, omdat vele technieken steeds veranderen en je dit onmogelijk kan bijhouden. Maar focus op de belangrijkste zaken en je website staat mogelijk zeer binnenkort bovenaan.

https://kmowebdiensten.be/diensten/zoekmachine-optimalisatie/