Artikels Plaatsen
Image default
Online marketing

Luchthavenparkings – Vergelijk alle aspecten van de parkings nabij of verder af van de luchthavens

ZAKEN WAARMEE JE REKENING MOET HOUDEN ALS JE EEN PARKING ZOEKT NABIJ LUCHTHAVEN NL

Vergelijk of pas op.

Als je eraan denkt om je wagen op een parking bij een luchthaven in Eindhoven laten, dan moet je goed opletten voor de mogelijke valkuilen als je gaat betalen. Meer dan ooit is het tegenwoordig nodig om de dingen te vergelijken en na te kijken. Als je parkeerplaatsen gaat vergelijken vind je praktisch altijd wel de beste prijs, maar niet alleen dat. Je kan ook up to date informatie checken zoals de beveiligingsmaatregelen van de parking, de situering van de parking, de transfertijden van de bus en de mogelijkheden van het parkeerterrein.

 

Weet wat te doen eens je er bent.

En daar eindigt het niet, hoewel… Je zal ook moeten weten wat je moet doen als je aankomt en vertrekt op de parking, en dit is iets dat sommige websites van parkings je niet vertellen. Als je bijvoorbeeld gaat parkeren nabij de luchthaven van Heathrow of van Gatwick zal je geconfronteerd worden met verscheidene parkings waaruit je kan kiezen, en ze hebben allemaal andere procedures. Sommige eisen dat je bijvoorbeeld je eerst aanmeldt bij de receptie, andere vragen dan weer dat je een credit kaart of bankkaart gebruikt om online te boeken om de parking op te kunnen en sommige andere echt up to date parkings werken al met een herkenningssysteem van de nummerplaten van de auto.

 

Boek online en bespaar.

Het is niet overdreven om te zeggen dat je bij online boeken zelfs tot 60% kan besparen in vergelijking met de prijs ter plaatse. Deze prijs is de prijs die individuele parkings je gaan aanrekenen als je gewoonweg de dag zelf naar de parking gaat en betaalt. De meeste van de grotere parkings bij de grotere luchthavens zullen altijd wel enkele parkeerplaatsen vrij houden voor dergelijke klanten, maar wees er wel van overtuigd dat je een hoop meer zult betalen. Zo zal je bijvoorbeeld in de zomermaanden voor twee weken op die verder van de luchthaven liggen ongeveer £64.99 betalen als je online geboekt hebt. Kom je echter op de dag zelf naar de parking dan zal je al vlug £ 135.00 betalen, en daarmee bespaar je maar liefst £70.01.

Gaat u op vakantie vanuit Eindhoven en zoekt u van te voren om uw auto te parkeren op de luchthaven van Eindhoven? Dan bent u verzekerd van een goeie plek door de website van Eazzypark te bezoeken en vooruit te boeken. Zo weet u vooruit dat u een goed beveiligde plek heeft tegen een gunstig tarief gedurende u vakantie.