Artikels Plaatsen
Image default
Woningen

Maak uw woning verkoopklaar met een vastgoedstylist

We vallen meteen met de deur in huis: het inschakelen van een vastgoedstylist kan de waarde van uw woning met meer dan 10% doen stijgen. Persoonlijke inrichting, kleurgebruik en meubelen spelen een rol in de keuzes van mogelijke kopers. Het is belangrijk dat nieuwsgierigen zich meteen goed voelen in uw woning of appartement. Meubels huren in de stijl die u wilt, dat is alvast een goed begin! Uw bestaande inrichting en algemene sfeer verbeteren om zo meer kopers aan te trekken? Vastgoedstyling, het vakgebied van IntraStijl, zet expertise om in praktijk.   

Een vastgoedstylist transformeert uw woning

Uw woning sneller verkopen? Schakel een vastgoedstylist van IntraStijl in! Een vastgoedstylist zoekt naar de sterkte kanten van uw woning, een mooie lichtinval of grote ruimte bijvoorbeeld. Een vastgoedstylist maakt gebruik van bestaande accessoires en meubels om uw persoonlijke smaak te behouden. Een sterke online vindbaarheid van uw te verkopen woning? Dat begint bij de hulp van een vastgoedstylist. Luxemeubelen of kartonnen exemplaren, decoratie en terraselementen behoren tot de mogelijkheden van IntraStijl. Een medewerker van het bedrijft brengt een bezoek aan uw woning om een goed beeld te krijgen van de verschillende ruimtes. De grootte van de kamers, de ramen, vloeren en muren spelen natuurlijk een rol. Op basis van deze informatie stelt de vastgoedstylist een gepersonaliseerd meubel-en decoratieplan op met handige tips. Uiteraard is het niet nodig om compleet nieuwe meubels aan te schaffen, IntraStijl verhuurt luxemeubels of kartonnen items aan een democratische prijs. Wedden dat uw woning sneller wordt verkocht met behulp van een vastgoedstylist?

Contacteer het bedrijf in vastgoedstyling

IntraStijl kan u helpen wanneer u uw woning sneller wil verkopen. Maak een afspraak met een van hun vastgoedstylisten, dan heeft u meteen meer informatie over de mogelijkheden en tarieven van verhuur. Aarzel niet om alvast een kijkje te nemen op de website van hun bedrijf. Samen met de vastgoedstylist creëert u sowieso een geschikte interieurstijl voor verkoop. 

https://www.intrastijl.be/