Artikels Plaatsen
Image default
Management

MBA in hr

Online MBA in leidinggeven aan innovatie en verandering

De MBA in Leading Innovation and Change zal interessant voor u zijn als u een carrière professional bent die uw vaardigheden in het leiden van innovatie en verandering wenst te ontwikkelen.

 

Online MBA in Coaching, Mentoring en Leiderschap

De MBA in Coaching, Mentoring en Leiderschap is ontworpen om u in staat te stellen kritisch reflecterende coaching, mentoring en leiderschap vaardigheden te ontwikkelen die kunnen worden toegepast in een verscheidenheid van omgevingen.

 

Online MBA in Ondernemerschap en Innovatie

De MBA in Ondernemerschap en Innovatie geeft je de vaardigheden en kennis om effectief deel te nemen aan de creatie en groei van high-impact business ventures in de creatieve, sociale en technologische sectoren.

 

Online MBA in Innovation Leadership and Consulting

Het programma is ontworpen om instrumenten en leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om innovatieprojecten en -programma’s met succes te beheren en vaardigheden te verwerven in een breed scala van creativiteit en innovatieprocessen en -technieken.

 

Online MBA in Leiderschap en Management

Door de ontwikkeling van een geïntegreerd en kritisch bewust begrip van management vanuit een leiderschap en mensen perspectief, het programma betrekt u in een veeleisend proces van persoonlijke en leiderschapsontwikkeling.

 

Online MBA in Managementadvies

De York Business School MBA in Management Consulting biedt studenten een uitgebreide kennis en kritisch begrip van de management consultancy-industrie en een appreciatie van de nieuwste uitdagingen en kansen.

 

Wereldwijde erkenning

Nu kunt u online studeren en een graad krijgen van de York St John University die naar behoren is geaccrediteerd door de Britse regering en waarvan de graden wereldwijd worden erkend.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze Online MBA-programma’s? Vul dan het formulier op deze pagina in, om onze cursuscatalogus te ontvangen. met meer informatie zoals cursusbeschrijvingen, toelatingseisen, duur, kosten en aanmeldingsdeadlines.

 

In september 2005 kreeg de York St John University officieel de bevoegdheid om les te geven. Vervolgens kreeg zij van de Privy Council van het Verenigd Koninkrijk toestemming om een universiteit te worden en op 1 oktober 2006 kreeg zij de volledige titel York St John University. In maart 2007 volgde de installatie van de eerste rector, aartsbisschop Sentamu.

 

Tegenwoordig is de universiteit gevestigd op een bekroonde campus in het centrum van de oude stad York, waar de studenten een breed scala aan onderwerpen bestuderen. De universiteit heeft een uitstekende reputatie op het gebied van onderwijs en opleiding en beschikt over een uitgebreid netwerk van regionale, nationale en internationale partnerschappen, waartoe nu ook het Robert Kennedy College behoort.

 

Planning is noodzakelijk bij elke stap van je masterstudie. Je moet veel nadenken over welke specialisatie je kiest voor de master, bij welke universiteit je je wilt aanmelden, wanneer je wilt beginnen, hoe je de master wilt financieren en hoe je de steun van familie en werk kunt plannen om het programma met succes af te ronden. 

 

Als je eenmaal voorbij deze planningsfase bent, je hebt je ingeschreven en bent begonnen met de inductiemodule, komt de volgende planningsfase – het plannen van de studies voor de komende 1-3 jaar, totdat je het programma hebt afgerond. Het kan zijn dat je veel knelpunten, verwarring, en/of een gebrek aan ideeën, angsten tegenkomt tijdens het plannen voor de studie van de masteropleiding.

 

Het gaat niet alleen om het maken van een planning, maar het formuleren van een studieplan is veel omvattender. Een studieplan helpt bij het definiëren van je doelen, het bepalen van de methodologie voor de voorbereiding, en het vooruitdenken van mogelijke moeilijkheden in een bepaald onderwerp (je zwakke punten). 

 

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/