Artikels Plaatsen
Image default
Bedrijven

Mooie werfborden voor uw onderneming online bestellen

Wanneer uw bouwbedrijf aan een project bezig is, wilt u graag duidelijk maken aan de voorbijgangers dat jullie daar aan het werk zijn. Wanneer een voetganger onder de indruk is van uw werkzaamheden, zal hij genegen zijn om, wanneer hijzelf gaat bouwen, contact op te nemen met jullie. Wanneer u deze werfborden online gaat bestellen, wilt u rekenen op een mooie en duidelijke weergave van het logo van uw bedrijf. Daarnaast beschikt u het liefst over een stevig werfbord, voor meerdere gebruiken. Dan zijn de services van Creafor uitstekend voor u. Zij helpen u graag bij het verwezenlijken van prachtige werfborden, die u makkelijk online kunt bestellen.

De vele mogelijkheden voor een zichtbare onderneming

Meestal bevestigt u deze werfborden aan de omheining van de bouwwerf. Bij Creafor bieden ze de mogelijkheid om deze op een meer zichtbare manier te plaatsen door twee palen te gebruiken. Hierbij plaatst u op strategische plaatsen de borden zodat de naam van het bedrijf in elke hoek van het domein zichtbaar is. Aan straatkanten is het ook altijd verstandig om werfborden te plaatsen, zodat ook de autobestuurders uw logo zien. Wanneer u de werfborden online gaat bestellen, wilt u natuurlijk ook dat de typerende kleuren van uw bedrijf opvallen. Daarom drukken ze zowel bij digitaal full color als bij zeefdruk de borden kleur per kleur voor een mooie afwerking.

Geniet van een eenvoudige service

Hoe gaat nu precies het proces van werfborden online bestellen bij Creafor in zijn werk? Dit gaat heel eenvoudig via de website. U kiest hierbij uit het materiaal van de borden en het gewenste formaat. Vervolgens kiest u wat voor kleuren u graag had gezien, met mogelijkheden tot fluorescerende, reflecterende en fosforescerende kleuren. Op basis hiervan gaan de medewerkers van Creafor aan de slag en bezorgen u dan zo snel mogelijk de bestelde werfborden. Ervaar zelf deze uitstekende service en vertrouw op hun specialisme en deskundigheid.

https://creafor.be/