4 feb

Full service internetbureau

Full service internetbureau

Ben jij opzoek naar een full service internetbureau? Wat is een full service internetbureau? Dit zijn vragen die ik ga beantwoorden in deze blog. Lees gerust verder! Een full service internet bureau, wat is dat eigenlijk? Dit is een bedrijf die organisaties helpen bij hun online doelstellingen. Zo kunnen zij een website of webshop voor jou maken, maar ook de zichtbaarheid van jouw website verhogen. Zij ontnemen eigenlijk alle online taken, ideaal dus als je tijd te kort komt. 

Wat voor werkzaamheden doen deze full service internetbureau ’s?

De meeste full service internetbureau ‘s ontnemen eigenlijk alle online taken. Denk daarbij aan het maken van een website/webshop, maatwerk applicatie, website hosting, onderhoud maar ook de online marketing van jouw website. Zo kunnen zij een gebruiksvriendelijke website maken door deze geschikt te maken voor zowel PC, tablet en telefoon. Ook kunnen zij doormiddel van:

–          SEO

–          SEA

–          SMM

meer interactie vergaren en de vindbaarheid van jouw website verhogen. SEO staat voor Search Engine Optimalisatie. Dit houdt in dat jouw website organisch, dus zonder te betalen, hogerop in google komt. SEA staat voor Search Engine Advertising, dit houdt in dat je doormiddel van betaalde advertenties hogerop in google kan komen. De afkorting SMM staat voor Social Media Marketing en dit zorgt ervoor dat jij in contact blijft met jouw bestaande klanten maar ook nieuwe klanten kan werven.

Is zo’n bedrijf het waard?

Het simpele antwoord daarop is ja. Deze bedrijven kunnen erg helpen bij het verhogen van jouw omzet ter vergelijking met wat jij uitbesteedt. Daarnaast kan jij voor bijvoorbeeld SEA zelf jouw budget bepalen en helpen deze bedrijven met het maken van een gericht marketing plan voor de campagne. Ben jij nou ook zo geïnteresseerd in een Full service marketing bureau? Bekijk dan deze pagina over een full service internetbureau.

 

 

https://www.customwebsite.nl/
12 nov

Hoe maak je een beter converterende landingspagina

Heb je net heel wat energie en misschien wel budget geïnvesteerd om potentiële klanten naar je website te trekken, laat je het vervolgens afweten met een slechte landingspagina, zonde toch? Een landingspagina, al dan niet op je eigen website, is ontzettend belangrijk om omzet te genereren en klanten te winnen. Het is dan ook belangrijk dat een goede landingspagina onmiddellijk aanzet tot actie en meteen alle relevante info overbrengt. Een glasheldere landingspagina is de sleutel tot succes!

 

SCOOR MET JE EERSTE INDRUK

De eerste indruk van je landingspagina is belangrijk. Indien je er niet in de slaagt de aandacht te trekken, is de kans verkeken. Vervolgens moet je aanbod en info natuurlijk aan de verwachtingen van de klant voldoen, maar die eerste kans krijg je nooit meer.

 

BEPAAL JE DOELGROEP

Voor je start met je landingspagina moet je goed weten voor wie je de content en pagina maakt. Wie wil je ermee bereiken? Welke argumenten dien je aan te halen om de problemen op te lossen en wat zijn de doelstellingen? Uiteraard helpen we je hier met plezier bij. Eens deze punten helder zijn, kan de perfecte landingspagina opgezet worden. De doelstellingen kunnen trouwens heel uiteenlopend zijn: klanten laten kennismaken met je product, inschrijven voor een seminarie, gegevens achterlaten voor een demo en ga zo maar door. Niet elke doelstelling hoeft een verkoop te zijn.

Voor je start met je landingspagina moet je goed weten voor wie je de content en pagina maakt. Wie wil je ermee bereiken? Welke argumenten dien je aan te halen om de problemen op te lossen en wat zijn de doelstellingen? Uiteraard helpen we je hier met plezier bij. Eens deze punten helder zijn, kan de perfecte landingspagina opgezet worden. De doelstellingen kunnen trouwens heel uiteenlopend zijn: klanten laten kennismaken met je product, inschrijven voor een seminarie, gegevens achterlaten voor een demo en ga zo maar door. Niet elke doelstelling hoeft een verkoop te zijn.

 

 

WAARBIJ REKENING HOUDEN BIJ HET OPMAKEN VAN JE LANDINGSPAGINA?

Er zijn enkele essentiële factoren waar je bij het samenstellen van je landingspagina rekening mee dient te houden:

 • Structuur:

   Zorg voor een heldere structuur, duidelijke titels, opsommingen en een actieknop. Een logische structuur en opbouw is essentieel om succes te boeken. Verlies je niet in details, maar keep it clean and simple.

 • Actieknoppen:

   CTA’s zijn nodig. Zet actieknoppen op de juiste plaats en met de juiste oproep. Zorg dat je actieknop opvalt.

 • Invulformulieren:

   Houd deze zo eenvoudig mogelijk. Stel geen nutteloze vragen, want er knappen heel wat mensen op af. Zorg dat de klant weet wat hij/zij moet invullen door middel van labels en vraag enkel de gegevens die je echt nodig hebt.

 • Relevante content:

   Schrijf op maat van je doelgroep. Som de voordelen op van je aanbod, specifiek gericht op je doelgroep. Zorg dat je content de lezer bij de lurven grijpt en hem/haar meetrekt in je verhaal. Overlaad de bezoeker ook niet met content, maar zorg wel voor de nodige prikkels tot actie. Content mag best wel wat jeuk veroorzaken …

 • Beelden:

   Onderschat de kracht van beelden niet, ze hebben heel wat stopping power. Selecteer je beelden dan ook zorgvuldig en zorg dat ze het verhaal versterken.

 • Vermijd drempels:

   Elke drempel is er eentje te veel.

 • Mobiel:

   Een evidentie, maar je landingspagina valt ook makkelijk mobiel te consulteren.

 

DE PERFECTE LANDINGSPAGINA LATEN MAKEN?

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van je landingspagina’s of bij de strategie die erachter zit? Geef ons een seintje en we bekijken het graag samen met jou. We hebben al heel wat succesvolle landingspagina’s opgezet en kunnen ongetwijfeld ook jouw bedrijf een duwtje in de rug geven!

https://www.linoua.com/nieuws/hoe-maak-je-een-beter-converterende-landingspagina/
9 apr

Heeft u interesse in een mooi webdesign?

Een kans op een goede eerste indruk krijgt u geen twee keer. Dit geldt ook voor uw website. Een goed webdesign is dan ook erg belangrijk en bepalend voor de wederkerigheid van uw bezoekers. Eindhoven is dé stad als het gaat om techniek en design. Hier weten ze waar een goed webdesign aan moet voldoen, wil het naast goed functioneren ook nog eens opvallen.

Waarom een goed webdesign zo belangrijk is.
Er zijn meerdere reclamebureaus gespecialiseerd om u te helpen aan  een mooi webdesign Eindhoven. Zij zorgen voor een uniek ontwerp waarmee u zich kunt onderscheiden van de concurrentie. Ze laten uw huisstijl naar voren komen op uw website. Bijvoorbeeld door uw logo te gebruiken, maar ook met een passend kleurgebruik en door andere elementen die aansluiten op u en uw onderneming. Ook de juiste keuze en plaatsbepaling van goede afbeeldingen en/of video’s zijn onderdeel van een goed webdesign! Dit vinden bezoekers namelijk vaak erg interessant en aantrekkelijk, waardoor ze langer op uw site zullen blijven. Ga zelf maar eens na, leest u meteen een hele tekst of bekijkt u eerst de plaatjes? Daarnaast is een responsive website van essentieel belang. Dit zorgt u ervoor dat uw bezoekers op alle soorten apparaten uw website optimaal kunnen gebruiken. Zorg er ook voor dat uw site overzichtelijk blijft en rustig oogt, dit wordt namelijk door bezoekers vaak als erg prettig ervaren.

Laat uw bedrijf opvallen!
Verder is ook niet meer weg te denken! Bewust of onbewust hebben we er allemaal dagelijks mee te maken, online marketing. Naast dat Eindhoven een echte designstad is, weten ze op het gebied van technologie ook erg veel! Er zijn dan ook genoeg specialisten te vinden die u kunnen adviseren voor een goede online marketing Eindhoven strategie. Zij weten wat er speelt in deze regio en kennen uw concurrenten. Hier kunnen zij dan ook perfect op inspelen. Binnen online marketing zijn er erg veel verschillende vormen en toepassingsmogelijkheden. Aangezien elk bedrijf anders is- heeft ook elk bedrijf een andere strategie nodig, waarbij weer andere vormen worden gebruikt. Zo kan het ene bedrijf zich erg richten op SEO, terwijl het andere bedrijf weer erg veel gebruik maakt van social media.

Schakel hulp in!
Bent u klaar voor de volgende stap? Neem dan contact op met een specialist. Zo zou u eens kunnen kijken naar een reclamebureau. Zij hebben op beide fronten de kennis in huis om u te kunnen helpen. Neem vandaag nog contact op met een reclamebureau en kom samen tot een fantastisch eindresultaat voor uw bedrijf!

4 jan

Haal het maximale uit kleine ruimtes

Het maximale halen uit kleine ruimtes met uw jacuzzi

Onze opblaasbare jacuzzi’s leveren een top hydromassage en hebben een stijlvol design dat perfect  is voor elke grootte achtertuin, klein of groot. Appartementbewoners en anderen met minder ruimte vinden dat zelfs onze kleine hot tubs voldoende ruimte bieden. Onze opblaasbare jacuzzi’s zijn ideaal voor kleine ruimtes en met een beetje creativiteit kan zelfs een kleine kamer een persoonlijke oase worden.

Gebruik het bestaande landschap voor uw jacuzzi

Als u al een betegeld terras of dakterras heeft is dit de perfecte plek voor uw jacuzzi. Zorg er wel voor dat de ondergrond volledig vlak is en de jacuzzi de juiste basis heeft. Als uw tuin een helling heeft, creëren dan een terras in uw tuin met de jacuzzi als het middelpunt.

Verzacht de grenzen

Hoge hekken en struiken kunnen een kleine ruimte een gesloten gevoel geven en de aandacht vestigen op de grenzen van uw woning. Gebruik bomen of potplanten in plaats van hekwerk om een ​​meer uitnodigende sfeer te creëren. Als u liever schermen heeft, overweeg dan het gebruik van een korter scherm, zodat u de toppen van de bomen en de bloemen van buren kunt zien. Planten dan gelijkaardige kleuren in uw tuin, die kunnen ‘de lijnen vervagen´ en hun eigendom een verlengstuk van uw eigen laten lijken. Als u al een groot hek heeft, bedek het dan met wijnstokken, zodat het past in het landschap en uw tuin een ruimtelijk gevoel geeft.

Decoreer met planten

Zelfs als je alleen een terras of dakterras hebt om mee te werken, kunt u nog genieten van de rustgevende aanblik van bloemen. Hang plantenbakken aan ramen of leuningen en plant ontbloeiende bloemen om schoonheid en ambiance toe te voegen. Bloemen zoals tandzaad en calibrachoa zorgen voor een vrolijke kleur als ze in het seizoen zijn, of probeer andere planten zoals penningkruid of schoenlappersplanten voor decoratie het hele jaar door. Een natuurlijke eikenhouten tafel is ook fantastisch om hier neer te zetten als middelpunt.

Maak een scherm voor privacy in uw jacuzzi

Soms wilt u totale privacy hebben in plaats van het openen van uw ruimte om deze groter te laten lijken. Appartementbewoners en mensen met kleine ruimtes kunnen een gevoel van afzondering creëren om te voorkomen dat nieuwsgierige ogen meekijken. Dit kan door opknoping van transparante stof, het neerzetten van lange potplanten of het ophangen van een kamerscherm.

Je hebt geen grote tuin nodig om een ​​gevoel van ruimte en een ontspannen, uitnodigende sfeer voor uw opblaasbare jacuzzi te creëren. Overleg dan met uw jacuzzi dealer om de beste kleine jacuzzi voor u te vinden. Maak dan gebruik van onze tips en uw creativiteit.

http://www.jacuzzi-opblaasbaar.be/
4 jan

Haal het maximale uit kleine ruimtes

Het maximale halen uit kleine ruimtes met uw jacuzzi

Onze opblaasbare jacuzzi’s leveren een top hydromassage en hebben een stijlvol design dat perfect  is voor elke grootte achtertuin, klein of groot. Appartementbewoners en anderen met minder ruimte vinden dat zelfs onze kleine hot tubs voldoende ruimte bieden. Onze opblaasbare jacuzzi’s zijn ideaal voor kleine ruimtes en met een beetje creativiteit kan zelfs een kleine kamer een persoonlijke oase worden.

Gebruik het bestaande landschap voor uw jacuzzi

Als u al een betegeld terras of dakterras heeft is dit de perfecte plek voor uw jacuzzi. Zorg er wel voor dat de ondergrond volledig vlak is en de jacuzzi de juiste basis heeft. Als uw tuin een helling heeft, creëren dan een terras in uw tuin met de jacuzzi als het middelpunt.

Verzacht de grenzen

Hoge hekken en struiken kunnen een kleine ruimte een gesloten gevoel geven en de aandacht vestigen op de grenzen van uw woning. Gebruik bomen of potplanten in plaats van hekwerk om een ​​meer uitnodigende sfeer te creëren. Als u liever schermen heeft, overweeg dan het gebruik van een korter scherm, zodat u de toppen van de bomen en de bloemen van buren kunt zien. Planten dan gelijkaardige kleuren in uw tuin, die kunnen ‘de lijnen vervagen´ en hun eigendom een verlengstuk van uw eigen laten lijken. Als u al een groot hek heeft, bedek het dan met wijnstokken, zodat het past in het landschap en uw tuin een ruimtelijk gevoel geeft.

Decoreer met planten

Zelfs als je alleen een terras of dakterras hebt om mee te werken, kunt u nog genieten van de rustgevende aanblik van bloemen. Hang plantenbakken aan ramen of leuningen en plant ontbloeiende bloemen om schoonheid en ambiance toe te voegen. Bloemen zoals tandzaad en calibrachoa zorgen voor een vrolijke kleur als ze in het seizoen zijn, of probeer andere planten zoals penningkruid of schoenlappersplanten voor decoratie het hele jaar door.

Maak een scherm voor privacy in uw jacuzzi

Soms wilt u totale privacy hebben in plaats van het openen van uw ruimte om deze groter te laten lijken. Appartementbewoners en mensen met kleine ruimtes kunnen een gevoel van afzondering creëren om te voorkomen dat nieuwsgierige ogen meekijken. Dit kan door opknoping van transparante stof, het neerzetten van lange potplanten of het ophangen van een kamerscherm.

Je hebt geen grote tuin nodig om een ​​gevoel van ruimte en een ontspannen, uitnodigende sfeer voor uw opblaasbare jacuzzi te creëren. Overleg dan met uw jacuzzi dealer om de beste kleine opblaasbare jacuzzi te kopen. Maak dan gebruik van onze tips en uw creativiteit.

http://www.jacuzzi-opblaasbaar.be/
5 dec

Luchthavenparkings – Vergelijk alle aspecten van de parkings nabij of verder af van de luchthavens

ZAKEN WAARMEE JE REKENING MOET HOUDEN ALS JE EEN PARKING ZOEKT NABIJ LUCHTHAVEN NL

Vergelijk of pas op.

Als je eraan denkt om je wagen op een parking bij een luchthaven in Eindhoven laten, dan moet je goed opletten voor de mogelijke valkuilen als je gaat betalen. Meer dan ooit is het tegenwoordig nodig om de dingen te vergelijken en na te kijken. Als je parkeerplaatsen gaat vergelijken vind je praktisch altijd wel de beste prijs, maar niet alleen dat. Je kan ook up to date informatie checken zoals de beveiligingsmaatregelen van de parking, de situering van de parking, de transfertijden van de bus en de mogelijkheden van het parkeerterrein.

 

Weet wat te doen eens je er bent.

En daar eindigt het niet, hoewel… Je zal ook moeten weten wat je moet doen als je aankomt en vertrekt op de parking, en dit is iets dat sommige websites van parkings je niet vertellen. Als je bijvoorbeeld gaat parkeren nabij de luchthaven van Heathrow of van Gatwick zal je geconfronteerd worden met verscheidene parkings waaruit je kan kiezen, en ze hebben allemaal andere procedures. Sommige eisen dat je bijvoorbeeld je eerst aanmeldt bij de receptie, andere vragen dan weer dat je een credit kaart of bankkaart gebruikt om online te boeken om de parking op te kunnen en sommige andere echt up to date parkings werken al met een herkenningssysteem van de nummerplaten van de auto.

 

Boek online en bespaar.

Het is niet overdreven om te zeggen dat je bij online boeken zelfs tot 60% kan besparen in vergelijking met de prijs ter plaatse. Deze prijs is de prijs die individuele parkings je gaan aanrekenen als je gewoonweg de dag zelf naar de parking gaat en betaalt. De meeste van de grotere parkings bij de grotere luchthavens zullen altijd wel enkele parkeerplaatsen vrij houden voor dergelijke klanten, maar wees er wel van overtuigd dat je een hoop meer zult betalen. Zo zal je bijvoorbeeld in de zomermaanden voor twee weken op die verder van de luchthaven liggen ongeveer £64.99 betalen als je online geboekt hebt. Kom je echter op de dag zelf naar de parking dan zal je al vlug £ 135.00 betalen, en daarmee bespaar je maar liefst £70.01.

Gaat u op vakantie vanuit Eindhoven en zoekt u van te voren om uw auto te parkeren op de luchthaven van Eindhoven? Dan bent u verzekerd van een goeie plek door de website van Eazzypark te bezoeken en vooruit te boeken. Zo weet u vooruit dat u een goed beveiligde plek heeft tegen een gunstig tarief gedurende u vakantie.