Artikels Plaatsen
Image default
Entertainment

Ontdek alles voor uw feesttenten dat te huur staat

Wanneer u één van de vele feesttenten wilt kiezen die Martens Evenementen Service in Hoogstraten te huur heeft staan, heeft u wellicht ook nog andere materialen nodig. Dit ervaren bedrijf begrijpt dan ook goed dat het makkelijker is om alles in één keer te huren. Zij bieden daarom niet alleen de verhuur van tenten aan voor uw evenementen. Ook andere materialen zoals stoelen, lichten en togen kan u bij hen vinden. Ze hebben nu eenmaal allerlei kwaliteitsvol materiaal.

Stroomvoorzieningen voor uw feesttent

Als u echter materialen zoals verlichting en tapinstallaties wilt huren, heeft u ook stroom nodig. De feesttenten die dit bedrijf te huur heeft staan, hebben dit niet erbij inbegrepen. Voor de verhuur van stroomvoorziening voor uw evenementen kan u ook bij hen terecht. Martens Evenementen Service in Hoogstraten heeft bijvoorbeeld een grote stroomgroep van Atlas Copco. Deze werkt op diesel en heeft verschillende soorten aansluitingen. Om deze stroom naar uw tent te krijgen, moet u kabels hebben. Zowel de verhuur van kabels als verdeelkasten voor uw evenementen voorzien deze experten voor u. Ze hebben zelfs een kabelgoot zodat u of uw gasten niet over de kabels vallen. Indien het al donker wordt tijdens uw feest, is er tenslotte ook nog de mobiele lichtmast. Deze zorgt ervoor dat uw tent en de directe omgeving goed verlicht is. De lichtmast kan tot maar liefst negen meter hoogte gaan en werkt op diesel. Om dit licht te huren voor een dag betaalt u 105 euro.

Vraag een offerte aan voor uw stroomgroep

Wilt u eerst weten hoeveel deze stroomvoorzieningen kosten? Wilt u de stroom combineren met één van de vele feesttenten die Martens Evenementen Service te huur heeft staan in Hoogstraten? Vraag dan vandaag nog een offerte aan bij hen. Zo staat u nooit voor onverwachte verrassingen bij het huren van de tenten of andere materialen van deze experten.