Artikels Plaatsen
Image default
Hobby en vrije tijd

Ontwikkelaar en organisator van teambuilding uitjes in België

Als u verantwoordelijk bent voor een team, dan weet u als geen ander hoe belangrijk het is dat ze soepel en goed met elkaar samenwerken. En dan is een teambuilding activiteit in België een uitstekende manier om de samenwerking te bevorderen. Corsendonk Support organiseert en ontwikkelt al meer dan 20 jaar interessante en originele activiteiten in Vlaanderen en heeft zijn werkgebied ondertussen uitgebreid naar de gehele Benelux en Frankrijk. Of u nu een speurtocht, een actieve dag of een city game wilt laten organiseren voor uw personeel, bij deze organisator is teambuilding in België ongetwijfeld een succes.

Samenwerken staat centraal

De teambuilding activiteiten in België en de landen eromheen die door deze organisator zijn ontwikkeld, hebben allemaal gemeen dat samenwerken centraal staat. Uw personeel kan de taak alleen succesvol afronden als ze samen naar een oplossing zoeken. En door dat te doen wordt de samenwerking op de werkplek automatisch ook beter. Kies bijvoorbeeld voor een teambuilding activiteit in één van de steden van België waarbij uw team door middel van GPS door de straten wordt geleid en daar verscheidene activiteiten moet uitvoeren. Een fotospeurtocht, konijnenjacht of oriëntatietocht geeft uw team een grote uitdaging. Uiteraard is een escape room ook een uitstekende manier om uw personeel te stimuleren om samen te werken en een oplossing te vinden.

Een eigen landgoed met klooster

Ook al organiseert Corsendonk Support uitjes in de gehele Benelux en Frankrijk, ze hebben ook een eigen landgoed van zes hectare voor teambuilding activiteiten in de buurt van Turnhout in Vlaanderen. Deze Priorij Corsendonk bevat ook een klooster, waar u terechtkunt als het weer slecht is. Behalve teambuilding in België verzorgen ze ook training en coaching, zodat uw personeel nog beter presteert en gemotiveerd wordt door bijscholing. Met zoveel jaren ervaring kunt u er zeker van zijn dat deze organisator voor uw team een onvergetelijke dag zal verzorgen.

https://corsendonksupport.be/