Artikels Plaatsen
Image default
Rechten

Schakel een advocaat in bij een echtscheiding

Wanneer de koek op is tussen u en uw partner en u heeft besloten om te scheiden, moet er een hoop geregeld worden. Samen moeten er afspraken gemaakt worden en de gezamenlijke spullen moeten op een eerlijke manier verdeeld worden. Het is belangrijk om de juiste hulp in te schakelen bij de scheiding om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Schakel daarom een advocaat in bij uw echtscheiding, zodat u wordt voorzien van gepast juridisch advies. Een scheiding is al vervelend genoeg. Laat u daarom bijstaan gedurende dit proces.

Een onafhankelijk advocatenkantoor

Bent u op zoek naar een ervaren advocaat in Antwerpen die u juridisch bijstaat bij een echtscheiding? Anteius biedt haar cliënten een kwaliteitsvolle dienstverlening op juridisch gebied. Zij voorzien u niet alleen van gepast juridisch advies, maar kunnen u ook zo nodig bijstaan bij de vrederechter. Grondige kennis van de objectieven en noden van elke cliënt vormen steeds het beginpunt van elke samenwerking die dit advocatenkantoor aangaat.

Wat u mag verwachten

Schakelt u een advocaat in voor uw echtscheiding, dan helpt Anteius in Antwerpen u bij de bemiddeling omtrent de scheidingsovereenkomst of de ouderschapsovereenkomst. Hoewel u de scheiding samen met uw ex-partner aangaat, is het inschakelen van een advocaat van groot belang. Zeker wanneer er samen met een bemiddelaar niet uitgekomen wordt, is een de enige oplossing nog een dagvaarding voor de rechter. Uw belangen worden dan behartigd door een advocaat van Anteius in de rechtbank.

Een gepaste oplossing

Heeft u gedurende uw echtscheiding juridisch advies nodig, dan schakelt u een advocaat van dit kantoor in. Zij hebben een ruime ervaring en expertise waar u gedurende het scheidingsproces op kunt rekenen. Tevens betaalt u een correct advies en wordt er altijd naar een gepaste oplossing gezocht. Neem telefonisch contact op met Anteius en laat u bijstaan door een advocaat gedurende uw echtscheiding.

https://anteius.be