Artikels Plaatsen
Image default
Tuin en buitenleven

Verschillende tuinbenodigdheden vindt u bij deze specialist in Mechelen

Heeft u groene vingers en bent u op zoek naar verschillende tuinbenodigdheden in de regio van Mechelen? Spoelders biedt voor beginnen en ervaren tuinliefhebbers de beste producten aan voor in de tuin. Op hun website vindt en ruim en diverse aanbod van verschillende tuinproducten. Wat u ook zoekt, zij hebben de juiste producten voor u.

Een divers aanbod aan tuinproducten

Wat u ook zoekt bij Spoelderss nabij Mechelen vindt u verschillende tuinbenodigdheden. In hun ruime assortiment vindt u onder meer:

  • Zaden: biologische zaden, zaden voor kruiden, peulvruchten, groentes en bloemen. Ook voor zaatlint kunt u dit bedrijf terecht.
  • Bestrijdingsmiddelen: om onkruid, plantenziektes, insecten en ongedierte tegen te gaan bieden wij diverse middelen aan. Voor elk probleem vindt u bij deze aanbieder een bestrijdingsmiddel.
  • Tuinbenodigdheden: tuinbenodigdheden is natuurlijk een breed begrip. Hieronder valt onder meer gereedschap, wortel- en vliesdoeken.
  • Ulttasone ongedierteverjagers: om uw tuin te beschermen tegen ratten, muizen en andere ongedierte biedt dit bedrijf verschillende ongedierteverjargers aan.
  • Groenteplantjes: de naam zegt het al. Verschillende planten en tuinkruiden.
  • Meststoffen: verschillende meststoffen om uw tuin te voorzien van voeding. Dit is voor enkelvoudige als samengestelde meststoffen.
  • Kruiwagens: verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Ideaal voor hobbymatig gebruik, bouw of landbouw.

Niet alleen voor tuinbenodigdheden

Spoelderss is in 1848 gestart als familiebedrijf. Naast tuinbenodigdheden bieden zij bij hun bedrijf nabij Mechelen ook andere spullen voor de tuin aan. Zo vindt u bij dit bedrijf ook een breed aanbod aan dier-, agro- en bakproducten. Ook leveren zij voor de land- en tuinbouw paardenvoeders, granen, meststoffen en zaden van eigen merk.

Bekijk hun ruime assortiment

Wilt u meer weten over de tuinbenodigdheden van dit bedrijf nabij Mechelen? Neem dan zeker een kijkje op hun website. Het is ook mogelijk om langs te komen in Homboeek. Hier heeft dit bedrijf een filiaal zitten. Het is natuurlijk ook mogelijk om je vragen online of telefonisch te stellen aan deze specialisten.

https://www.Spoelderss.be/nl/home