3 mei

Laat de totaalrenovatie van uw badkamer in Gent over aan de vakman

Als u droomt van een nieuwe badkamer dan ziet u wellicht op tegen de werkzaamheden die daarmee samenhangen. U kunt de totaalrenovatie van uw badkamer in Gent dan beter overlaten aan vakmensen. Zij weten precies hoe zij deze klus moeten aanpakken. Het is dan vaak binnen enkele dagen klaar. Dat is dus heel wat anders dan wekenlang in de rommel zitten en uw badkamer niet kunnen gebruiken. Dit laatste komt vaak voor als huiseigenaren zelf aan de slag gaan. Het renoveren moet wellicht worden gecombineerd met een baan. Dat schiet natuurlijk niet hard op.

Gunt u zichzelf ook een mooie nieuwe badkamer?

Bent u uitgekeken op uw oude badkamer? Of bent u verhuisd naar een nieuwe woning met het idee dat de badkamer nog ‘een keer’ moet worden aangepakt? Grijp dan nu de kans om de totaalrenovatie van uw badkamer in Gent te laten uitvoeren. U heeft misschien al ideeën over hoe u de inrichting wilt. Welke kleur worden de tegels, het sanitair en de kasten en andere accessoires? Als u uw nieuwe badkamer al heeft uitgezocht, hoeft u alleen nog maar een goed installatiebedrijf te vinden om deze te laten installeren. Houd er rekening mee dat deze renovatie enkele dagen in beslag kan nemen, zeker als er ook tegelwerk moet worden gedaan of leidingen moeten worden verlegd.

Schakel een ervaren vakman in voor de installatie van uw badkamer

Als u uw badkamer wilt laten opknappen, schakel dan een betrouwbare vakman in. DT-Technics uit Evergem is zo’n bedrijf. Met ruim 35 jaar ervaring is de totaalrenovatie van uw badkamer in Gent bij hen in goede handen. Uiteraard ontvangt u vooraf een offerte waarin de uit te voeren werkzaamheden zijn beschreven, net zoals de hiermee gemoeide kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent. U kunt dan direct controleren of het bedrag binnen uw budget blijft. Na uw akkoord op de prijsopgave kan er een afspraak worden gemaakt om uw nieuwe badkamer te komen plaatsen.

https://www.dt-technics.be/
28 apr

Een zwart huisnummer voor een industriële look

Iets waarover wij waarover wij vaak over kunnen nadenken, is hoe wij ons huis een frissere look kunnen geven. Door verschillende uiteenlopende ontwikkelingen, kan het zijn dat er nieuwe trends zich voordoen. Soms komen we op bepaalde ideeën om ons huis mooier te maken, waarbij wij niet genoeg bij stil staan hoe geweldig het effect zal zijn.

Industriele look voor je huis

Er bestaan verschillende soorten modellen om je huis in te richten en uit te laten zien. Een van de soorten modellen is de industriële look. De industriële look is vooral bekend om zijn robuuste en stoere uitstraling. Dit model wordt in de meeste gevallen gecreëerd aan de hand van authentieke items. Dit heeft meer te maken met het authentiek aspect, welke inherent is aan een industriële look. Om een industriële look voor elkaar te krijgen, zijn er verschillende items die daarvoor ingezet kunnen worden. Hierbij kun je denken aan een meubel die een industriële uitstraling weergeeft. Los van een industriële look binnenshuis, kun je ook je huis van buiten uit een industriële look geven. Bakstenen zijn bij uitstek, de steensoort die ons allemaal doet denken aan een industrieel geheel. En zo zijn er nog meer elementen die een industriële weergave teweeg kan brengen.

Zwart huisnummer

Een ander element dat relatief onderbelicht is, maar wel veel aandacht trekt, is het huisnummer. Een huisnummer wordt aan de voorkant van een huis geplaatst. Het is daarmee een van de eerste dingen van een huis die wij zien, en ons opvallen in ons onderbewust zijn. Moet je naar een onbekend adres toerijden om iets af te geven, dan concentreer je je op de straatnaam en huisnummer. Dat gezegd hebbende doet een huisnummer er ook toe, welke je uitstraling je huis krijgt. In het kader van een industriële look aan je huis geven, is een zwart huisnummer een perfecte insteek om dat voor elkaar te krijgen. Een zwart huisnummer wordt in de meeste gevallen geassocieerd met industrie. Dit komt duidelijker naar voren als het huisnummer ververvaardigd is van roestvrijstaal (RVS). Voor een duidelijkere weergave kun je ervoor kiezen om je huisnummer wat groter dan normaal laten maken. Hiermee zal het duidelijk te zien zijn. Los van de kleur, zal ook de grootte ervoor zorgen dat je huisnummer opvalt. Nadat je je zwart huisnummer hebt laten aanbrengen, is het nu alleen voor zorgen dat het altijd een glans heeft. Om dit te doen kun je regelmatig, met een vochtig lapje erover heen gaan.

Geef je huis een industriële look

Heb je lang erover nagedacht hoe je een industrieel tintje aan je huis kan toevoegen? Dan is de optie om gebruik te maken van een zwart huisnummer, één die je zeker moet overwegen. Laat een zwart huisnummer aanbrengen en geef je huis een industriële look. Zoals eerder aangegeven is het raadzaam om je huisnummer, wat groter dan de normale gangbare afmetingen te laten vervaardigen. Hiermee zal het ook een decoratief karakter hebben, die je huis niet alleen een industriële look geeft, maar ook mooi zal laten ogen.

16 apr

Een meubelwinkel in Oost-Vlaanderen waar je alles vindt wat je nodig hebt

Heb jij een nieuw huis gekocht en kan je al niet wachten om het interieur prachtig vorm te geven? Wees dan zeker om eens langs te gaan bij Torrekens. Deze meubelwinkel in Oost-Vlaanderen biedt enorm veel mogelijkheden wanneer je een nieuwe inrichting wilt voorzien. Zij beschikken over kwalitatieve producten die aansluiten bij elke stijl en voorkeur. Had jij een strakke uitvoering voor ogen bij je nieuwe pand? Of zoek je eerder naar landelijke kenmerken voor je nieuwe interieur? In beide gevallen zul je aan je trekken komen in deze uitgebreide winkel. Voor keuken, slaapkamer, woonkamer en badkamer heb je de keuze uit een divers aanbod. Daarnaast kun je bij de medewerkers terecht voor advies op maat.

De specialisten voorzien je van maatwerk

Uiteraard is het fijn om te beschikken over maatwerk voor jouw nieuwe woning. Wanneer je iets opmerkt in het aanbod van deze meubelwinkel in Oost-Vlaanderen, loont het altijd de moeite om na te vragen welke werkzaamheden er nog mogelijk zijn om alles op maat te verwerken. Zo komen zij graag bij je langs om metingen te maken en op die manier een goed beeld te krijgen van de ruimte die je beschikbaar hebt voor het meubel. Vervolgens gaan de vakmensen aan de slag met deze informatie en jouw persoonlijke voorkeur om een afwerking op maat te voorzien. Zo beschik jij over een uniek meubel dat perfect in je interieur past.

Contacteer hen wanneer je meer informatie wenst

Zou je graag meer willen weten over de mogelijkheden met het assortiment van Torrekens? Neem dan zeker contact op met de medewerkers van deze meubelwinkel in Oost-Vlaanderen. Zij zorgen er graag samen met jou voor dat je over een interieur beschikt waar je lange tijd van geniet. Door een persoonlijke afspraak te maken krijg je alle tijd om de opties te bespreken en geniet je van de volledige aandacht van de ervaren experts.

https://meubelentorrekens.be/
14 dec

Geniet heel het jaar onder uw moderne overkapping

Spendeert u, als het weer het toelaat, graag ieder vrij moment in uw tuin of op uw terras? U ziet de wintermaanden dan ook liever gaan dan komen, omdat u dan veel minder gebruik kunt maken van uw terras. Met een moderne overkapping van Laluna zwembadoverkappingen uit Herentals is dit verleden tijd! Een moderne, vrijstaande overkapping zorgt ervoor dat u heel het jaar door kunt genieten van uw tuin en terras. Deze professional is gespecialiseerd in terrasoverkappingen op maat. Spreek uw wensen uit, en deze expert realiseert deze voor u!

Genieten van de buitenlucht

U kunt onder uw moderne overkapping altijd genieten van de frisse buitenlucht, ongeacht de weersverwachting. Ook tijdens de wintermaanden is er niets gezelliger dan met uw geliefden onder uw moderne overkapping te zitten om gezellig bij te praten. Een voordeel is dat de warmte van eerdere dagen blijft hangen onder uw overkapping. Woont u in de ruime omgeving van Herentals en is uw tuin aan een upgrade toe? Kies dan voor een moderne overkapping van deze specialist. U kiest zelf het materiaal van uw overkapping en kunt vanuit elke hoek het uitzicht bewonderen.

Zwembadoverkapping

Uiteraard kunt u bij deze expert ook terecht voor een zwembadoverkapping zodat u altijd kunt genieten van een frisse duik. Kiest u voor een moderne overkapping van uw zwembad? Dan verlengt u het zwemseizoen en wordt uw zwembad niet vervuild met blaadjes van omstaande bomen. Het ziet er niet alleen mooi uit, het is ook nog eens extreem veilig. Kleine kinderen en huisdieren kunnen immers niet meer in het water vallen. Met een moderne overkapping geniet u dus van verschillende voordelen!

Neem contact op met deze expert

Droomt u van een moderne en professionele overkapping zodat u heel het jaar door kunt genieten van uw zwembad, tuin of terras? Neem dan contact op met de deskundige medewerkers van Laluna zwembadoverkappingen uit Herentals en kom te weten wat deze specialist voor u kan betekenen. Heeft u nog verdere vragen of opmerkingen? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact op. Wie weet geniet u dan wel snel van uw eigen, moderne overkapping.

https://www.zwembad-overkapping.com/
23 nov

Kies uit een ruim aanbod aan douchetegels van deze specialist

Heb je net een nieuw huis gekocht en wil je de badkamer gaan vervangen? Of is je huidige badkamer aan een grondige renovatie toe? Dan mogen mooie tegels natuurlijk niet ontbreken! Tegels zorgen namelijk voor een groot deel voor de uitstraling van de badkamer. Kies je voor mooie, felle of juist neutrale kleuren? Of wil je de ruimte wat vrolijker maken door tegels met patronen te plaatsen? Bekijk dan eens het aanbod van Tegeloutlet! Deze specialist heeft een ruim aanbod aan douchetegels die jouw badkamer laat stralen. Ze hebben zeven vestigingen door heel Vlaanderen, waardoor er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt zit. Hier kun je alle tegels met eigen ogen bewonderen en krijg je deskundig advies van de medewerkers van Tegeloutlet.

Douchetegels van hoogwaardige kwaliteit

Wanneer je douchetegels koopt bij deze specialist, profiteer je altijd van de hoogste kwaliteit. Bij douchetegels is kwaliteit erg belangrijk. Ze moeten vooral goed bestand zijn tegen een grote hoeveelheid water. Daarom zit er op alle tegels die Tegeloutlet aanbiedt standaard een glazuurlaag. Door deze laag loopt het water van de tegels af en blijven de tegels mooi. Bij deze specialist heb je de keuze uit verschillende soorten tegels. Ga je voor een klassieke uitstraling in je badkamer? Of hou je zelf meer van moderne tegels, bijvoorbeeld met een betoonlook? Bij Tegeloutlet vind je het allemaal! Weet je niet goed welke tegels goed bij het interieur van je badkamer passen? Vraag dan advies aan de professionals van dit bedrijf.

Ga langs in een van de showrooms

Naast douchetegels kun je bij deze specialist ook terecht voor ander soort tegels. Denk hierbij aan terrastegels, vloertegels en mozaïektegels. Bekijk het uitgebreide en unieke aanbod eenvoudig op hun website of ga langs in een van hun showrooms. Heb je vooraf vragen of wil je advies? Neem dan gerust contact op met Tegeloutlet. Dit kan zowel telefonisch als via het online contactformulier.

https://tegeloutlet.be/
23 okt

De mooiste poorten laat u door deze specialist installeren in omgeving Antwerpen

Om uw woning of grond op een nette en veilige manier af te sluiten kunt u het best beroep doen op een poort. Er is daarbij veel variëteit om uit te kiezen. Om de keuze te hebben uit de kwalitatief sterkste materialen dan moet u bij Vos Poorten in Rumst en Brecht zijn, gelegen in de provincie Antwerpen. Zij beschikken over een uitgebreid aanbod aan poorten in allerlei vormen en maten die zij graag vakkundig voor u installeren in de omgeving van Antwerpen. Dus zoekt u als bedrijf naar een mooie en goede voordeur? Of wilt u een stevige stalen deur op uw appartementencomplex laten installeren? In beide gevallen staan de medewerkers van Vos Poorten in Rumst en Brecht voor u klaar!

Gegarandeerd een betere veiligheid

Wat had u gedacht van een nieuwe garagepoort? Zo bieden ze bij Vos Poorten modellen aan waarbij u simpelweg met een afstandsbediening de poort opent en sluit. Met een grote keuze aan materialen kiest u de variant die het beste past bij de rest van uw complex of woning. Bij alle poorten die zij aanbieden in omgeving Antwerpen is veiligheid de grootste prioriteit. U wilt een poort die een goede bescherming biedt tegen de buitenwereld en alles wat niet in binnen uw grenzen hoort, buitenhoudt. Profiteer hierbij ook van de beste merken zoals bijvoorbeeld Hormann. Door te investeren in een garagepoort van dit merk zult u voor lange tijd profijt hebben van een stevige poort. Ontdek alle mogelijkheden in hun aanbod!

Bezoek de showroom

Voor de betere poorten in regio Antwerpen moet u ongetwijfeld bij Vos Poorten zijn. Met zowel showrooms in Brecht en Rumst kunt u kiezen waar u hun assortiment wenst te bewonderen. Raadpleeg hierbij de expertise van de medewerkers en maak meteen de juiste keuze voor uw situatie. Neem daarnaast ook contact met hen op wanneer u met vragen of opmerkingen zit.

https://vospoorten.be/
22 okt

Tuinhuis ontwerpen – Bouw uw tuinhuisje met stap-voor-stap-instructies

Dit is wat je moet overwegen om je eigen tuinhuis te bouwen:

Gratis tuinhuisontwerpen kunnen zowel permanent als verplaatsbaar worden gemaakt. Als u in de toekomst denkt dat u dit misschien moet verhuizen naar een andere locatie of u wilt een landschapsarchitectuur doen en u moet het verplaatsen, neem dan genoegen met de mobiele versie.

De ontwerpen van de tuinhuisjes zijn vergelijkbaar met de bouwtekeningen voor de opslag; ze hebben hun eigen standaardafmetingen. Standaardmaten zijn uw basis en bepalend voor de grootte die u echt nodig heeft. U kunt de maat aanpassen aan uw eigen voorkeur en behoeften.

Een eenvoudig tuinhuisje kan een kleine structuur zijn die slechts een eenvoudige vloer nodig heeft. Als u ervoor kiest om iets te doen dat permanent is, moet u nog steeds een goede en stevige fundering hebben, maar niet zo uitgebreid als een gratis opslagloods plannen betonnen fundering.

Monteer uw wanden in een geprefabriceerde stijl, zodat u deze eenvoudig kunt bevestigen aan de zijkanten rondom de vloer tot aan het dak. Zorg ervoor dat de frames en bevestigingen compleet zijn en op de juiste manier worden bevestigd.

Nadat de frames van de muren zijn bevestigd, kunt u beginnen met het bevestigen van het dak. Een tuinhuisje bestaat normaal gesproken uit een eenvoudig plat dak dat licht naar beide kanten leunt om te voorkomen dat er tijdens het regenseizoen water wordt opgehoopt.

Zorg ervoor dat je de juiste deurmaat hebt. Anderen maken de veelgemaakte fout om te kleine deuren te bouwen die verhinderen dat er grotere gereedschappen en apparatuur binnenin worden opgeslagen.

Vergeet niet om vooral uw dakbedekking van het tuinhuis af te dichten. Dit voorkomt lekkage tijdens het regenseizoen. Uw houtbewerkingsopslag moet van binnen droog en schoon zijn om de spullen die u opslaat te beschermen.

Het bouwen van uw eigen loods is eenvoudig. Volg gewoon de stappen hierboven en u werkt als een pro. Een van de beste dingen die u moet overwegen bij het verkrijgen van uw eigen schuurplan is de mogelijkheid om deze uit te breiden.

15 okt

Breng je dak tot leven met een groendak

Ben jij fan van de natuur en wil je deze integreren in en rond jouw woning? Dan schakel je het best Ecoworks in. De tuinarchitecten van Ecoworks hebben al vele jaren ervaring en dragen elk hun steentje bij aan de natuur. Je bent hier dus aan het juiste adres als je van plan bent om een groendak aan te leggen. Of misschien hebben ecologische zwemvijvers jouw aandacht wel getrokken?

Multifunctioneel groendak

Wil je een groendak laten aanleggen? Schakel dan de hulp in van deze pionier in België. Deze tuinarchitect heeft veel ervaring als het op projecten met een groendak aankomt. Woonhuis of wolkenkrabber, zij brengen elk dak tot leven. Een groendak vraagt weinig onderhoud en heeft meerdere mogelijkheden. Zo kan je je groendak tot een groentetuin omtoveren en hier keukenkruiden en groenten telen. Gezellig vertoeven, zo hoog en droog.

Duik in jouw droomvijver

Blijf je toch liever met de voetjes op de grond? Dan zijn zwemvijvers misschien iets voor jou. Deze tuinarchitect is sterk in het aanleggen van ecologische zwemvijvers die een echte streling voor het oog zijn. Organische zwemvijvers, moderne zwemvijvers of een zwembad met biologisch gezuiverd water? Het kan allemaal. Zwemvijvers zijn een echte oase van rust en bezorgen je zorgeloos waterplezier. Je verspilt geen water en duikt in jouw droomvijver wanneer je maar wilt. Zeker in de zomer bezorgt een zwemvijver je dagelijks een vakantiegevoel. Een zwemvijver vergt weinig onderhoud omdat de natuur grotendeels zijn werk doet.

Schakel deze tuinarchitect in

Wil jij een groendak of groengevel aanleggen of heb je interesse in natuurlijke zwemvijvers? Neem dan contact op met deze tuinspecialist. De toegewijde werknemers maken jouw woonst groener of leggen met veel plezier een zwemvijver aan in jouw tuin. Zo krijgt de natuur een plek in de dichtbebouwde omgeving, en laat dat net het doel zijn dat Ecoworks voor ogen heeft.

https://ecoworks.be/
8 sep

Bij deze specialist haalt u de beste matras voor lage rugpijn

Iedereen weet het belang van een goede nachtrust. Om goed te slapen zijn verschillende factoren relevant. Een goede matras is een van de belangrijkste facetten om een lekker nachtje te slapen. Het zorgt er niet alleen voor dat u diep slaapt, maar dat uw lichaam ook het nodige comfort geniet. Zo wordt u niet wakker met allerlei klachten aan uw rug of nek. De beste matras voor lage rugpijn haalt u zonder twijfel bij Dormex te Wuustwezen in de provincie Antwerpen. Bij hen kunt u allerlei matrassen testen in de showroom en tegelijk geniet u van paramedisch advies van de ervaren medewerkers. Door hun betrokken dienstverlening zult u ongetwijfeld de juiste variant kiezen waarop u voor lange termijn geniet van een heerlijke nachtrust.

De vele opties bij deze specialist

Bij Dormex in Wuustwezel, gelegen in de provincie Antwerpen, beschikken ze over een uitgebreid aanbod aan matrassen van kwalitatieve merken. Een van de betere opties wanneer u de beste matras voor lage rugpijn zoekt, is de Beautysleep-matras van Simmons. Deze geniet een kiné-fysiotherapeutische erkenning omdat ze bestaat uit zes verschillende lagen die ieder een essentiële functie vervullen. Ten eerste heb je de AirFeel foam om de duurzaamheid van uw matras te verzekeren en daarbij omringende ingekapselde randen. De AirCool gel foam zorgt dat u vrij beweegt op de matras. Met 900 en 2140 pocketveren en GelTouch foam krijgt u lichaam de nodige ondersteuning. Tenslotte is de matras ook vezelrijk zodat u niet oververhit geraakt.

Rust uw hele bed uit met kwalitatieve materialen

Bij Dormex kunt u voor veel meer terecht dan enkel de beste matras voor lage rugpijn. Zo beschikt deze specialist ook over vele andere materialen om uw bed volledig mee uit te rusten. Denk hierbij een goede en stabiele lattenbodems om verzekerd te zijn van een goede slaap. In de showroom kunt u het gehele aanbod bewonderen. Neem ook zeker contact op met de medewerkers voor advies op maat.

https://dormex.be/
7 aug

Houd je hoofd koel tijdens deze temperaturen

Het wrame weer komt er weer aan. De komende tijd wordt het enorm warm in Nederland. Temperaturen gaan stijgen boven de 30 graden en op sommige dagen wordt het zelfs 37 graden. Afkoeling is dus heel belangrijk.Wij geven je enkele tips om je koel te houden tijdens deze hoge temperaturen.

Koel voldoende af

Het enorm belangrijk om koel te blijven tijdens deze temperaturen. Je kunt dit doen door te  zwemmmen in een zwembad, naar een meer te gaan of de zee te bezoeken. Je zorgt niet alleen voor afkoeling, maar verbetert ook resistentie tegen warmte.Heb je geen plannen om naar het zwembad te gaan maar ga je in plaats daarvan lekker genieten in je tuin? Zorg dan dat je voldoende koeling hebt in de tuin. Denk hierbij aan een tuinslang of zelfs een douche. Voor deze soort afkoeling zijn Solar douches  perfect . Installatie van deze douches gaat makkelijk en het gebruik maken is ook niet moeilijk.

Voldoende afwisseling

Ga niet alleen in de zon zitten maar zoek eens de schaduw op. Op deze manier voorkom je complicaties en verminder je de kans op verbranding of een zonnesteek.Het wordt prachtig weer en dan heb je misschien de neiging om zoveel mogelijk in de zon te blijven. Kijk uit want te lang in de zon met deze temperaturen kan ervoor zorgen dat je een zonnesteek op loopt. Dit wil je echt voorkomen, want het hebben van een zonnesteek is niet fijn. Niet alleen ben je dan verbrand , je kunt namelijk ook er flink ziek van worden en enkele dagen plat liggen. Zou zonde zijn van je vakantie toch? Voorkom dit en wissel je zonuren dus af. Hiermee bedoel ik dat je niet de hele dag in de zon moet zitten.

 

https://outathome.be/product-categorie/water/solar-douches/