9 jun

Maak uw woning verkoopklaar met een vastgoedstylist

We vallen meteen met de deur in huis: het inschakelen van een vastgoedstylist kan de waarde van uw woning met meer dan 10% doen stijgen. Persoonlijke inrichting, kleurgebruik en meubelen spelen een rol in de keuzes van mogelijke kopers. Het is belangrijk dat nieuwsgierigen zich meteen goed voelen in uw woning of appartement. Meubels huren in de stijl die u wilt, dat is alvast een goed begin! Uw bestaande inrichting en algemene sfeer verbeteren om zo meer kopers aan te trekken? Vastgoedstyling, het vakgebied van IntraStijl, zet expertise om in praktijk.   

Een vastgoedstylist transformeert uw woning

Uw woning sneller verkopen? Schakel een vastgoedstylist van IntraStijl in! Een vastgoedstylist zoekt naar de sterkte kanten van uw woning, een mooie lichtinval of grote ruimte bijvoorbeeld. Een vastgoedstylist maakt gebruik van bestaande accessoires en meubels om uw persoonlijke smaak te behouden. Een sterke online vindbaarheid van uw te verkopen woning? Dat begint bij de hulp van een vastgoedstylist. Luxemeubelen of kartonnen exemplaren, decoratie en terraselementen behoren tot de mogelijkheden van IntraStijl. Een medewerker van het bedrijft brengt een bezoek aan uw woning om een goed beeld te krijgen van de verschillende ruimtes. De grootte van de kamers, de ramen, vloeren en muren spelen natuurlijk een rol. Op basis van deze informatie stelt de vastgoedstylist een gepersonaliseerd meubel-en decoratieplan op met handige tips. Uiteraard is het niet nodig om compleet nieuwe meubels aan te schaffen, IntraStijl verhuurt luxemeubels of kartonnen items aan een democratische prijs. Wedden dat uw woning sneller wordt verkocht met behulp van een vastgoedstylist?

Contacteer het bedrijf in vastgoedstyling

IntraStijl kan u helpen wanneer u uw woning sneller wil verkopen. Maak een afspraak met een van hun vastgoedstylisten, dan heeft u meteen meer informatie over de mogelijkheden en tarieven van verhuur. Aarzel niet om alvast een kijkje te nemen op de website van hun bedrijf. Samen met de vastgoedstylist creëert u sowieso een geschikte interieurstijl voor verkoop. 

https://www.intrastijl.be/
2 nov

Creëer met sleutel-op-de-deur bouwen jouw droomwoning

Wil je graag sleutel-op-de-deur bouwen? Als je op zoek bent naar een bouwonderneming met jarenlange kennis en ervaring, dan moet je bij Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad zijn. Deze bouwspecialist is een van de beste bouwbedrijven uit Limburg en levert al meer dan 30 jaar onberispelijke projecten af. Ben je van plan om te bouwen maar wil je niet voor verrassingen komen te staan? Bekijk dan alvast de prijsvoorbeelden op de website van deze bouwexpert. Zo weet je meteen wat je te wachten staat.

Rekening houden met al jouw wensen

De kans is groot dat jij perfect weet hoe jouw toekomstige woning er uit moet zien. Als je kiest voor sleutel-op-de-deur bouwen bij deze bouwspecialist, kan kun je er zeker van zijn dat er rekening gehouden wordt met al jouw wensen en smaak. Deze specialist bouwt jouw woning in de gewenste stijl, of dit nu landelijk of modern is. Deze bouwexpert is gespecialiseerd in bouwen in verschillende stijlen, en dat is iets wat niet alle bouwbedrijven in Limburg kunnen beweren. Hoe je het ook voor je ziet, jouw woning wordt afgeleverd zoals jij het wilt. Deze expert houdt zich steeds aan het afgesproken budget en zorgt ervoor dat jouw project tot in de puntjes in orde is. Je kunt er zeker van zijn dat je de sleutel op de afgesproken oplevertijd in handen krijgt. Het grote voordeel van sleutel-op-de-deur bouwen is natuurlijk dat je meteen in je nieuwe woning kunt intrekken. Het enige wat je moet doen, is jouw spullen verhuizen en genieten van je nieuwe woonst.

Schakel deze bouwspecialist in

Met sleutel-op-de-deur bouwen, creëer je jouw droomwoning zonder al te veel problemen. Neem daarom contact op met een van de beste bouwbedrijven uit Limburg. De vakkundige medewerkers van het professionele Bouwbedrijf Bouw-Advies uit Herk-de-Stad staan steeds voor je klaar en helpen je graag in het realiseren van jouw droomwoning. Twijfel dus niet langer en neem contact op met deze bouwspecialist. Op de website kun je al wat inspiratie opdoen door hun realisaties te bekijken.

7 okt

Dakherstellingen – Veiligheid gaat voor alles

Het dak van je huis ziet er vrij eenvoudig uit, maar daar lijkt het niet op omdat er veel in zit om het zijn werk te laten doen. Veel over het maken van fixes op een dak is tribale kennis, en je weet dat veel mensen niet hun beste geheimen zullen delen. Maar zelfs als je besluit om een dakbedekking aannemer in te huren, zul je nog steeds wat voetenwerk willen doen. De beste aanpak is om te weten wat je doet en dan vragen te stellen aan de aannemers om ervoor te zorgen dat ze dat ook doen.

Het verzorgen van reparaties is prima als je weet hoe het te doen, maar zelfs als het een eenmanszaak is moet je een veiligheidsman bij je hebben. Een andere gedachte met reparaties is dat ze misschien moeten worden gedaan van onderaf, wat impliceert dat je naar de zolder gaat. Plus als er veel gordelroosjes moeten worden vervangen, dan moet je ze allemaal naar boven dragen zoals je weet.

Dit is een situatie die veel mogelijkheden biedt om gewond te raken als je alleen werkt. En met gereedschap en materiaal is het enige wat je wilt voorkomen dat je moet stoppen omdat je niet iets hebt wat je nodig hebt.

Het geheel aan informatie over het maken van de ideale keuze voor een aannemer Kurt Van Gansen 2200 Herentals is er voor u, dus maak er gebruik van.

Daken zijn als vloeren in die zin dat u niet altijd 100% zeker weet wat er gerepareerd moet worden. Als u hier niet voorzichtig mee bent, kunt u uiteindelijk veel meer geld uitgeven dan u nodig heeft. Als u een zolder heeft, dan moet u zich naar boven wagen en proberen de omvang van het probleem te zien, en dit is een belangrijkere vraag als u wilt proberen het probleem zelf op te lossen. Soms als het donker is op zolder, kan het zijn dat je waterschade aan de steunbalken mist.

Als u de noodzaak ontdekt om uw dak te repareren, benadert u het dan vanuit een methodisch perspectief en strategie. Een degelijke dakreparatie is echt voortbouwen op het investeringskarakter van uw huis, en u kunt een ROI krijgen als u verkoopt. Mensen vallen van hun dak en lopen voortdurend ernstig letsel op, dus neem veiligheid niet als vanzelfsprekend.

https://www.herentalsdakwerker.be/
29 mei

Investeren in appartementen: wat heb je gekocht?

Investeren in appartementen: wat heb je gekocht? 

Op veel plaatsen kunt u investeren in appartementen. U koopt niet altijd de eigendom van het appartement, maar soms verstrekt u ook leningen aan de eigenaar van het gebouw. Controleer precies wat u precies koopt. Veel bedrijven bieden de mogelijkheid om te investeren in appartementen. Vergrijzing werd als verkoopargument aangegeven. Dit zal uiteindelijk de komende jaren zorgen voor een toenemende vraag naar dergelijke woningen. Dit geldt des te meer omdat de komende generatie senioren wat betreft comfort en luxe hogere verwachtingen heeft dan voorgaande generaties.

De ene investering in serviceappartementen is echter niet de andere. Als investeerder kunt u eerst de woning van een serviceappartement kopen. Een andere mogelijkheid is dat u in plaats van onroerend goed te kopen, een geldsom in een project investeert en er obligaties van koopt. Zorg ervoor dat u investeert in “erkende” projecten.

Allereerst kunt u een appartementen kopen. Dezelfde regels zijn grotendeels van toepassing alsof u een appartement in een woongebouw koopt. De gemeenschappelijke delen van het gebouw (bijv. Eetkamer, ontspanningsruimte, zorgkamers, etc.) zijn echter veel groter dan bij aankoop van een “normaal” appartement. Het betekent ook dat wonen in een servicecomplex vaak veel duurder is dan een gewone flat. In dit geval sluit u tegelijk met het koopcontract een contract met de gebouwbeheerder. Alle eigenaren moeten ook een contract aangaan met hetzelfde bedrijf. Mocht u niet direct in uw appartement willen wonen, dan neemt dit bedrijf ook de verhuur over.

U ontvangt op uw beurt een maandelijkse huur Mocht u later in uw appartement willen wonen, dan wordt dit met de huurder overeengekomen. Mogelijk heeft u bijvoorbeeld tijdelijk een ander appartement beschikbaar.

Pro en Contra

Onthoud dat wanneer u een serviceflat koopt, u ​​registratiekosten en / of btw moet betalen over de aankoop. U moet ook een notaris doorlopen om een ​​notariële akte te doen. U wordt de eigenaar van een appartement, dat u, ook al ontstaan ​​er financiële problemen voor de gebouwbeheerder, niet alleen verliest. Wat er ook gebeurt, jij blijft de eigenaar. Als het appartement door de jaren heen waardevoller wordt, dan is deze meerwaarde ook voor jou. Als het minder waard wordt, loop je het risico.

Je koopt een obligatie

In plaats van een appartement te hebben, kunt u ook een obligatie kopen van het bedrijf dat eigenaar is van het complex. U leent geld bij een bedrijf dat een obligatie uitgeeft.In ruil hiervoor krijg je een jaarlijkse intrest of je krijgt een woonrecht binnen het gebouw. Met deze formule wordt u geen eigenaar van het appartement, maar krijgt u voor een bepaalde periode financiële rechten.

De obligaties zijn doorgaans 30 jaar gesloten. Aan het einde van deze periode ontvangt u een return on investment zonder enige toegevoegde waarde. Als u in deze periode sterft, komt het geld toe aan uw erfgenaam. Met enige borgsom, als uw erfgenaam sterft, krijgt uw erfgenaam onmiddellijk een aanbetaling. Nadat uw financiële wet is verlopen, kunt u, als u maandelijks huur betaalt, meestal in het appartement blijven wonen.

Pro en Contra

Het belangrijkste nadeel van deze methode is dat als het bedrijf na dertig jaar geen geld heeft om u terug te betalen, u mogelijk uw geld verliest. Daarom is het belangrijk om alleen te werken in een samenleving met voldoende solvabiliteit. Het voordeel van het kopen van obligaties is dat u niet via een notaris hoeft te gaan en ook geen registratiekosten en / of btw hoeft te betalen. Dergelijke obligaties leveren doorgaans een jaarlijks rendement op van ongeveer 4%. Integendeel, je kunt geen waarde toevoegen. U hoeft het verlies niet te betalen. Aan het einde van de reis krijgt u alleen het geïnvesteerde bedrag terug.

https://be.propenda.com/keyword/gelijkvloers.html
14 okt

Een breed scala aan diensten met dit verhuisbedrijf uit Rotterdam

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf uit Rotterdam dat de organisatie rondom uw verhuizing uit handen neemt? Dan heeft u met Jac den Hollander Verhuizingen zeker het juiste bedrijf getroffen. Desgewenst nemen zij vrijwel de gehele verhuizing voor u uit handen. Maar ook als u zelf liever de touwtjes in handen houdt, is dat geen probleem. Van alleen het vervoeren van uw inboedel, tot het volledige in- en uitpakken van uw hele huisraad. Vrijwel alles is mogelijk bij dit verhuisbedrijf in Rotterdam. Gaat u vrijstaand wonen, in een rijtjeshuis of in een appartement? Uw verhuizing wordt voor u geregeld.

Betrouwbaarheid door de Kwaliteitsnormering Organisatie van Erkende Verhuizers

Doordat Jac den Hollander Verhuizingen is aangesloten bij de Organisatie van Erkende Verhuizers, heeft u volledige zekerheid. Zo is uw inboedel verzekerd via een Uitgebreide Verhuisverzekering. Daarnaast kunt u een beroep doen op de Verhuisgarantie. Mocht het betreffende verhuisbedrijf onverhoopt de verhuizing niet uit kunnen voeren, verzorgt een andere Erkende Verhuizer uw verhuizing. Daarnaast is uw aanbetaling tot maximaal 25% gegarandeerd, als u de verhuizing door een andere Erkende Verhuizer laat uitvoeren. Meer informatie hierover staat op de website van Erkende Verhuizers en kunt u via Jac den Hollander Verhuizingen opvragen.

Ook voor uw bedrijfsverhuizingen kunt u terecht bij dit verhuisbedrijf in Rotterdam

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Rotterdam voor het regelen van een interne of externe bedrijfsverhuizing? Ook dan bent u bij Jac den Hollander Verhuizingen aan het juiste adres. Dit Rotterdamse verhuisbedrijf heeft een ruime ervaring met bedrijfsverhuizingen. Zo kunt u hier terecht voor bijvoorbeeld archiefverhuizingen, maar ook het volledig verhuizen van uw ICT-aansluitingen wordt verzorgd. Daarnaast zijn er allerlei mogelijkheden op het gebied van boedelopslag, Facility Management, Cable Management en Handyman Services. Door een professionele en planmatige aanpak ondervindt u zo min mogelijk hinder van uw verhuizing.