23 apr

Je partner voor een discrete ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding binnen je bedrijf; het is een onaangename, maar soms noodzakelijke klus die je het beste overlaat aan een professional met kennis van zaken. Ben jij nog op zoek naar een partner die deze klus correct, maar vooral ook discreet uitvoert? Dan kan je voor jouw bedrijf terecht bij Valor Services Group, de expert in faciliteitenservices voor bedrijven in België. Het bedrijf biedt een ruime dienstverlening aan omtrent hygiëne, waaronder een professionele ongediertebestrijding. Lees verder en ontdek er meer over!

Preventie en bestrijding van ongedierte binnen je bedrijf

Valor Services Group biedt zijn klanten een professionele service aan voor het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Daarbij gaan de werknemers van dit bedrijf zeer discreet te werk, volgens de HACCP-normen voor een doeltreffend resultaat. Zo kan jij binnenkort weer veilig en hygiënisch aan het werk. Da Valoristen komen bovendien ook langs voor een periodiek onderhoud om ongedierte weg te houden. Ongediertebestrijding doet het bedrijf voor een ruime gamma aan ongedierte. Denk hierbij aan onder meer: 

  • Kakkerlakken
  • Muizen en ratten
  • Wespen
  • Vlooien
  • Fruitvliegjes

 

Ontdek de ruime dienstverlening van het bedrijf

Naast ongediertebestrijding, biedt Valor Services Group nog andere diensten aan voor zakelijke klanten. Als je dit bedrijf inschakelt, ben je dan ook steeds verzekerd van een hygiënische werkomgeving volgens de geldende normen. Zo behoort ook het reinigen van professionele dampkappen in de horeca en grootkeukens tot de mogelijkheden, net als een dieptereiniging van koelcellen en sanitair en veel meer. Wil je meer weten over het reinigen van dampkappen of de ongediertebestrijding van Valor Services Group? Dan vind je op de site van het bedrijf meer informatie. Hier vind je tevens de nodige gegevens om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Heb je toch nog vragen? Dan kan je rechtstreeks contact opnemen met de behulpzame medewerkers van het bedrijf.

6 okt

De beste horeca apparatuur vindt u hier

Heeft u een eigen onderneming en bent u op zoek naar de beste horeca apparatuur? Dat is niet meer dan logisch, u wilt natuurlijk dat uw onderneming beschikt over apparatuur van hoge kwaliteit. Maar u wilt natuurlijk niet bij tal van verschillende bedrijven hoeven te kijken voor de benodigde spullen. Zou het daarom niet fijn als u op één locatie al uw horeca apparatuur kunt bestellen? Horeca Koeling is deze plek. In deze webshop schaft u hoogwaardige apparatuur tegen de laagste prijzen aan. Ook geniet u altijd van snelle en kosteloze levering. Bent u niet 100% tevreden met uw bestelling? Dan maakt u gebruik van de geld terug garantie.

Hier koopt u alles wat u nodig heeft

Alle apparatuur voor in de horeca die u zich maar kunt bedenken, vindt u bij Horeca Koeling. Bijvoorbeeld wanneer u een vrieskit, wijnkoelkast, saladebar of koelcel nodig heeft. Of bent u misschien op zoek naar een friteuse, bakplaat of pastakoker? Zelfs voor snijplanken, ovenhandschoenen, groentesnijders en bordenrekken zit u hier goed. Waar u ook naar op zoek bent, hier zit u zeker weten goed. U kunt eenvoudig al uw benodigde apparatuur op deze plek bestellen.

Laat u informeren over de verschillende producten

Wilt u meer weten over het uiteenlopende aanbod dat u vindt bij Horeca Koeling? Neem dan gerust eens contact op met een van de deskundige medewerkers van dit bedrijf. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die u heeft. Bijvoorbeeld wanneer u nog niet helemaal weet welke horeca apparatuur het beste aansluit op uw wensen en eisen. Of misschien heeft u een vraag over een van de beschikbare producten. In beide gevallen staat het professionele team van Horeca Koeling voor u klaar. U vindt de contactgegevens op de website. Hier vindt u tevens veel meer aanvullende informatie over het uitgebreide assortiment.

https://www.horecakoeling.be/
13 feb

Alles wat je moet weten over geluidsoverlast op kantoor

Iedereen heeft wel eens last van geluidsoverlast op kantoor. Het ene moment zit er een collega te bellen en het andere moment gaan twee collega’s uitgebreid in overleg. De vraag is wanneer je geluid officieel als overlast mag noemen? Of nog belangrijker: wat kun je doen tegen geluidsoverlast? Volg deze 3 tips om voortaan in een stil kantoor te werken. 

Noise-cancelling koptelefoon

Ondanks dat er richtlijnen zijn omtrent geluidsoverlast op kantoor, ervaart elke werknemer dat anders. De een vindt het geluid van het koffiezetapparaat te hard, de ander kan prima werken terwijl de muziek hard aanstaat. Dit is eenvoudig op te lossen met een noise-cancelling koptelefoon. Op deze manier kun je problemen verhelpen zonder meteen de gehele inrichting aan te passen. 

Geluiddempende kantoorinrichting

In een coworking ruimte of kantoortuin is het al snel gehorig. Met het juiste kantoor meubilair is dit eenvoudig recht te zetten. Met een geschikte inrichting kun je al snel een open ruimte omtoveren tot een ruimte waarin het een stuk minder gehorig is. Hierdoor wordt de werkomgeving een stuk prettiger. Plaats bijvoorbeeld scheidingswanden tussen bureaus of verplaats de printer en het koffiezetapparaat naar een andere ruimte. Daarnaast mogen raamdecoratie en vloerkleden niet ontbreken. Deze materialen absorberen het geluid. 

Er zijn meerdere manieren om het geluid in een ruimte te dempen. Plaats bijvoorbeeld een aantal grote planten in de ruimte. Planten zorgen naast een gunstig zuurstofniveau en minder stress, ook voor een betere akoestiek in een werkomgeving. 

Creëer speciale ruimtes om te bellen

Het kan best storend zijn als een collega continu aan het bellen is. Dit kan zorgen voor geluidsoverlast in een kantoorruimte. Deze vorm van overlast is lastig te verhelpen, omdat bellen in de meeste gevallen onderdeel zijn van een functie. Hierdoor is het geluidsniveau al snel te hoog. Gelukkig zijn er speciale vergaderboxen ontwikkeld voor bellers. Bij deze boxen komt er geen geluid naar binnen, maar gaat er ook geen geluid naar buiten. Deze ruimtes zijn ideaal om telefoongesprekken te voeren of om een kort overleg te voeren.

Als je drastisch maatregelen wilt nemen tegen geluidsoverlast op kantoor, kun je het best investeren in vergaderboxen en akoestische materialen. Wil je toch liever klein beginnen? Plaats dan gordijnen, kleden en planten óf voorzie je medewerkers van noise-cancelling koptelefoons. Waar je ook begint met het verlagen van de aantal decibellen in een ruimte, de adviseurs van SKEPP helpen je graag op weg met geschikte producten. 

http://skepp.com/be/