19 mrt

Zo worden de kinderen niet de dupe van de scheiding

Een scheiding is nooit leuk, zeker niet als er kinderen in het spel zijn. Deze moge niet de dupe worden van de keuze van jou en je toekomstige ex-partner. Kies daarom voor scheidingsbemiddeling door een specialist met persoonlijke aandacht en uitgebreide vakkennis. Deze zorgt ervoor dat je kinderen op een goede en veilige manier opgroeien, waarbij beide ouders betrokken zijn. Samen met jullie stelt Zorgeloosch Scheiden een ouderschapsplan op waarin precies staat hoe de zorg en opvoeding verdeeld wordt, hoe de kosten worden verdeeld en wat de woonsituatie wordt voor je kind. Zo weet je zeker dat je kinderen zo goed mogelijk door de scheiding komen.

Wie krijgt de woning na de scheiding?

Dit is een vraag waarbij vaak wordt stilgestaan tijdens een scheiding. Niet gek ook, want het is een van de meest kostbare bezittingen die jij en je toekomstige ex-partner hebben. Wanneer je gaat scheiden is het daarom belangrijk om dit goed te regelen. Een specialist als Zorgeloosch Scheiden heeft begrip en kennis van zaken op het gebied van scheiden. Blijft een van de twee in de woning wonen? Willen jullie er allebei weg? Of moet het huis verkocht worden, omdat je deze niet in je eentje kunt betalen? Wat de situatie ook is, een specialist als Zorgeloosch Scheiden zorgt ervoor dat dit goed geregeld wordt en dat je je niet laat leiden door emoties.

Zorg dat alles goed geregeld wordt tijdens het scheiden

Het is belangrijk dat een scheiding goed verloopt. Voor jou en je toekomstige ex-partner, maar ook voor de familie en de kinderen is het belangrijk dat het goed geregeld wordt. Hierdoor is het altijd verstandig om een scheidingsbemiddelaar als Zorgeloosch Scheiden in te schakelen. Deze zorgt ervoor dat er de juiste keuzes worden gemaakt waardoor jij, je toekomstige ex-partner en je kinderen zo goed mogelijk uit de scheiding komen. Hoe zij dit doen? Door het maken van duidelijke afspraken, financieel advies en door ervoor te zorgen dat niets over het hoofd wordt gezien. Dat is pas zorgeloos scheiden.