Artikels Plaatsen
Image default
Aanbiedingen

Babykleding van bekende baby’s

Veel mensen vinden het moeilijk zelf leuke outfits en items te bedenken voor hun baby’s. Naast inspiratie uit folders van winkels en reclames te halen halen ook veel kersverse ouders inspiratie voor leuke kleding voor hun kind van bekende mensen. Een slimme bron, aangezien deze mensen vaak veel in aanraking komen met stijl en daar over het algemeen ook zeker wel wat van hebben opgepikt. Een groot nadeel is echter dat bekende mensen ook vaak een hele dure stijl hebben en veel geld voor veel verschillende kledingstukken kunnen betalen terwijl de variatie in gemiddelde huishoudens meestal niet zo de spuigaten uit loopt. Toch is het handig om de inspiratie van mensen met veel stijl, zoals dus bekende mensen met veel geld, te halen en dan goedkope varianten van de baby kleding die leuk wordt gevonden te kopen. Zoals bijvoorbeeld de kleding baby z8 of iets dergelijks. Op deze manier is de baby stijlvol gekleed.

Kardashian baby stijl items

Over de kleding items van bekende baby’s gesproken. De Kardashian baby’s zijn een goed voorbeeld van baby’s die stijlvol en iconisch gekleed gaan. Bijvoorbeeld North die telkens verkleed werd als een andere prinses. Heel schattig en ook leuke kleding die het meisje erg leek te waarderen. De kleding werd zelfs zo’n hit dat er een lijn van is gemaakt. Het kleine broertje van North heeft ook een opmerkelijk kleding item, namelijk een opvallend accessoire. De kleine heeft een redelijk grote, echte gouden ketting om. Hoewel het een leuk item is en de baby een echt stoere look geeft heeft zo’n ketting wel een nadeel. Hij is namelijk redelijk groot en van echt goud en zal dus ook nogal zwaar zijn voor de kleine jongen. Neem dan maar liever zo’n babypakje meisje over waarmee de kleine als een heuse prinses door het leven kan gaan. Dat is voordeliger voor de nek van de kleine en ook nog een stuk goedkoper dan een enorme gouden ketting. 

Andere inspiratiebronnen

Naast de babykleding van bekende baby’s kan er natuurlijk ook nog inspiratie worden gehaald uit andere bronnen. Kleding nadoen van bekende baby’s is natuurlijk leuk, maar zelf iets samenstellen kan nog leuker zijn. Zo kan inspiratie worden opgedaan uit tijdschriften, waardoor er bijvoorbeeld een leuke winterjas Name it kan worden samengesteld met een truitje in dezelfde kleur of kan er een leuk jurkje voor de kleine dame worden gecombineerd met een schattig shirtje eronder. Daarnaast kan inspiratie ook worden opgedaan in de winkel of webshop zelf. Door de manier waarop kleding wordt gecombineerd en gedragen door paspoppen of modellen op de sites kunnen er ook leuke kleding ideeën opkomen. Inspiratie kan eigenlijk overal ontstaan, op straat, in reclames, in films of series, op sociale media en ga zo maar door. Een beetje creativiteit is niet eens een vereiste aangezien de stijl van een ander makkelijk kan worden gekopieerd. Op die manier kan elke baby er leuk lief en schattig uitzien zonder al te veel moeite. Leuk voor de ouders en het kind als hij later foto’s terugziet met de babykleding en stijl daarachter.