Artikels Plaatsen
Image default
Aanbiedingen

Prachtige sieraden bij deze juwelier in regio Putte

Is uw vrouw binnenkort jarig? Of zit Valentijn eraan te komen en zoekt u naar een leuk geschenk? Heeft u dan al eens aan juwelen gedacht? Dit klassieke geschenke valt bij veel vrouwen enorm in de smaak, of u nu kiest voor een ketting, armband of een ring. Bent u van plan om uw vrouw ten huwelijk te vragen? Dan bent u vast op zoek naar dé perfecte verlovings- en trouwring. Voor al uw juwelen moet u bij Juwelier De Laet uit Bonheiden zijn. Ontdek wat deze juwelier in de buurt van putte voor u kan beteken.

Geniet van de ervaring van deze juwelier

Deze juwelier in de regio rond Putte bestaat al generaties lang en heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het vak. Daardoor zijn ze in staat om prachtige juwelen te maken, uw oude juwelen of uurwerken te herstellen of uw kettingen, ringen of armbanden te verkleinen of te vergroten. Al deze herstellingswerken gebeuren in het atelier van deze juwelier uit regio Putte. In hun assortiment vindt u de beste merken zoals Hulchi Belluni, Jacques König en Diamanti per Tutti. Qua horloges biedt dit familiebedrijf u prachtige modellen van onder meer Seiko aan.

Ga langs en ontdek de mogelijkheden

Wilt u voor uzelf een mooi sieraad kopen? Of zoekt u een geschenk voor uw partner? Ga dan zeker langs bij deze specialist uit Bonheiden. Heeft u zelf een ring, ketting, of armband als cadeau gekregen, maar blijkt uw sieraad niet helemaal te passen? Dan passen zij het graag voor u aan zodat het als gegoten zit. Wilt u op de hoogte blijven van hun aanbod en kortingen? Dan kunt u zich ook steeds abonneren op hun nieuwsbrief. Voor vragen kunt u hen ook altijd online contacteren via het contactformulier dat u op hun website kunt vinden.

https://www.juwelierdelaet.be/