Artikels Plaatsen
Image default
Dienstverlening

Ballonvaart boven Antwerpen met C-Air

Ballonvaart Antwerpen

C-Air biedt onze klanten ballonvaart Antwerpen aan waarbij wij u uw eigen regio leren kennen vanuit de lucht. Wij hebben in Antwerpen tal van opstijglocaties waaronder; Brasschaat, Wilrijk, Linkeroever, Deurne, Hoevenen… U zal meevliegen met één van onze ervaren piloten en met luchtballonnen waar je de nodige ruimte in hebt en die tevens perfect onderhouden worden om u van een unieke ervaring te laten genieten.

Cadeaubon boven Antwerpen

Naast onze gewone vaarten heeft C-Air ook nog een originele ballonvaart cadeaubon heb je ook interesse in een cadeaubon neem dan even contact met ons op.

Natuurlijk is een andere regio ook mogelijk, wij vliegen uiteraard ook boven Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Limburg en Vlaams-Brabant. Wij zijn een gepassioneerde firma, dit stralen wij ook uit naar onze klanten. Veiligheid is bij ons zeer belangrijk als we merken dat de meteo omstandigheden niet goed genoeg zijn wordt de ballonvaart gewoon geannuleerd en spreken we een andere datum af met onze klanten. 

Unieke ervaring tijdens een vaart van 1 uur

Op de dag van de ballonvaart contacteren wij jouw om het weer te evalueren. Bij de afspraak van de ballonvaart zullen wij je eerst een woordje uitleg geven over de luchtballon, de veiligheidsprocedures en de vlucht die er zal gebeuren.

Na een uurtje vlucht maken we een veilige landing in een grasveld. Na de landing ontvangt u van ons een origineel balloncertificaat van ons als aandenken. Alsook een unieke ballondoop met een glaasje champagne en een hapje. Tijdens het drankje is er de mogelijkheid om nog rustig wat na te praten met ons over de vlucht. Kortom een ervaring om nooit te vergeten. Heb je ook interesse in een ballonvaart contacteer ons dan even.

Ballonbedrijf

David Spildooren heeft C-Air Ballonvaarten opgericht en is reeds 15 jaar actief als ballonvaarder de naam C-Air staat voor see air: letterlijk vertaald kijk in de lucht. 
Naast de website van C-Air zijn er nog andere websites die momenteel deel uitmaken van onze firma neem hier ook even een kijkje op.

www.ballonvaart-vlaanderen.be

http://www.ballonvaart-antwerpen.be