Artikels Plaatsen
Image default
Dienstverlening

Bent u benieuwd wat een vertaalbureau in Antwerpen u kan bieden?

Bent u op zoek naar een vertaling van hoge kwaliteit? Kies dan voor een professionele vertaler. Deze gaat u helpen het beste uit uw tekst(en) te halen. Bent u klaar met het gebruik van Google translate of andere onbetrouwbare vertaalmethoden? Schakel dan ADW Vertalingen in – hét Vertaalbureau uit Antwerpen. Hier kunt u terecht met tal van teksten voor vertalingen in meerdere talen. U hoeft niet alleen aan Europese talen te denken, maar bijvoorbeeld ook aan Turks en Arabisch. Verder specialiseert dit vertaalbureau in Antwerpen zich in enkele Aziatische talen, zoals Koreaans, Japans en Chinees. Ook kunt u uw teksten in enkele Afrikaanse talen laten vertalen. Het vertaalbureau koppelt u aan een professionele vertaler die u helpt met onder meer professionele vertalingen, maar desgewenst ook tolkwerk en copywriting. Heeft u al een vertaalde tekst ter beschikking die u wilt controleren? Kies dan voor proeflezen en zet de puntjes op de i. Het vertaalbureau uit Antwerpen is actief in de wijde omgeving en heel België.

Selectie van de beste professionals

Bij dit vertaalbureau uit Antwerpen vindt u uitsluitend echte professionals. Deze zijn geselecteerd aan de hand van de strengste eisen. Een beetje vertalen kan iedereen wel, maar alleen een professionele vertaler doet het foutloos. De taalbeheersing dient perfect te zijn. Daarnaast dient een professionele vertaler affiniteit te hebben met taal en natuurlijk het vertaalvak. Voor vertalingen worden verschillende tarieven gerekend, afhankelijk van onder meer de regio (Nederlands, Engels, Frans en Duits of bijvoorbeeld Oost-Europese of ‘andere’ talen).

Vertrouw op een veelvoud aan diensten

Bij het vertaalbureau uit Antwerpen wordt u ook aan meertalige vertalingen geholpen. Dit houdt in dat u niet aan één professionele vertaler, maar aan meerdere wordt gekoppeld. Deze zijn elk verantwoordelijk voor de vertaling van uw tekst naar een andere taal. Zij werken onderling nauw met elkaar (en met u) samen. Tolkwerk wordt verricht voor zowel particulieren als organisaties. Bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Voor weekendwerk of dringende opdrachten betaalt u extra.