Artikels Plaatsen
Image default
Groothandel

Bestel bij deze groothandel voor wijnen en spirits

Gaat u binnenkort zelf een restaurant openen? Daar horen in de eerste plaats uiteraard lekkere gerechten bij. Echter kan drank van hoge kwaliteit ook niet ontbreken, want gasten drinken al graag eens een lekker glaasje wijn bij hun eten of een glaasje cognac als degustief. Om die reden is het dan ook belangrijk dat u een goede samenwerking aangaat met een leverancier van drank. InVINitity, een groothandel voor wijnen en spirits, heeft een ruim assortiment aan lekkere dranken en is steeds op zoek naar nieuwe partners. Ontdek meer over hun ruime aanbod.

Een internationale selectie aan wijnen en spirits

Bij deze groothandel vindt u een mooie, internationale selectie aan wijnen en spirits. Verkiest u wijn uit Europa? Dan vindt u verschillende mogelijkheden uit Frankrijk, Italië, Portugal en Spanje. Mag het toch wat exotischer? Dan vindt u bij deze gepassioneerde wijnleverancier wijnen uit Nieuw-Zeeland, Chile, Zuid-Afrika, De Verenigde Staten, Argentinië en Australië. Wat sterke dranken betreft hebben ze verschillende soorten whisk(e)y, rum, gin en nog veel meer dranken die ideaal zijn voor een aperitief of degustief. Doordat hun assortiment erg breed is, begrijpen ze uiteraard dat het niet altijd even gemakkelijk is om te beslissen. Dankzij hun passie voor wijn en spirits, kunnen ze echter steeds van het nodige advies voorzien. Zo bent u zeker dat u uw gasten drank kunt aanbieden die écht past bij uw zaak.

Ga langs bij deze groothandel

Ziet u een samenwerking met deze groothandel voor wijnen en spirits al helemaal zitten? Ga dan zeker eens langs bij hen om de mogelijkheden te bespreken en wie weet heffen jullie binnenkort samen het glas op een mooie samenwerking. Uiteraard kunt u ook altijd een eenmalige bestelling plaatsen als test. Heeft u bepaalde vragen voor hen? Dan kunt u ook altijd op voorhand al eens bellen of uw vragen stellen in hun winkel in Brussegem.

https://invinity.be/nl/