Artikels Plaatsen
Image default
Groothandel

Waterglazen bedrukken is echt de moeite waard

Elk bedrijf heeft wel goede waterglazen nodig. Mogelijk koopt u de glazen voor uw bedrijf zonder hier veel over na te denken. Maar wist u dat uw glazen een ideaal middel kunnen zijn om uw bedrijf te profileren? Wanneer u uw waterglazen of andere glazen laat bedrukken met het logo van uw bedrijf, geeft dit een extra allure aan uw bedrijf. Bovendien kunt u deze glazen ook gebruiken als relatiegeschenk. Mensen zullen zeker nieuwsgierig worden naar uw bedrijf en uw bedrijfsnaam onthouden wanneer ze een glas met het logo van uw bedrijf op krijgen. Er zijn dus alleen maar voordelen aan verbonden. Lees snel verder om meer te ontdekken.

Dit bedrijf is dé specialist op gebied van bedrukking van glas

U weet nu al dat u best uw waterglazen kunt laten bedrukken. Maar waar kunt u dit laten doen? Bij 5dcor kunt u bedrukte glazen bestellen in grote oplages. Dit bedrijf is namelijk een leverancier van allerhande glazen. Daarnaast zijn ze begonnen als drukkerij voor glaswerk en porselein. Bij hen bestelt u dus bedrukte waterglazen van de hoogste kwaliteit, met de beste bedrukking. Hun bedrukkingen zijn volledig krasvast en afwasbestendig. Bij porselein is de bedrukking zelfs volledig bestand tegen vaatwassers. Afhankelijk van het ontwerp kiezen ze ervoor om de glazen door middel van een tampondruk, zeefdruk of decals te bedrukken. Hoe het ook zij, u kunt er zeker van zijn dat u bij hen precies het resultaat krijgt dat u voor ogen had.

Plaats een bestelling en ontdek het zelf

Hoe sneller u uw bedrukte waterglazen bestelt, hoe sneller u ze in uw bedrijf kunt gebruiken of aan relaties kunt geven. Neem dus zo snel mogelijk een kijkje naar de website van deze experts. Heeft u een leuk ontwerp van glazen op oog? Plaats dan uw bestelling en geef het gewenste ontwerp door.

https://www.5dcor.com/