Artikels Plaatsen
Image default
Artikel marketing

Botox voor hoofdpijn

Botox staat vooral bekend om rimpels in het gezicht te verminderen. Botox wordt via een injectienaald in bijvoorbeeld je voorhoofd gespoten om zo een strakkere huid te creëren zonder rimpels. Maar botox is niet alleen goed voor het minder zichtbaar maken van rimpels. Zo wordt botox ook gebruikt wanneer iemand last heeft van stijve spieren. Met het gebruik van botox kunnen de spieren wat opgerekt worden. Maar botox heeft ook nog andere voordelen, zo is het tegenwoordig in opkomst als medisch middel om hoofdpijn  tegen te gaan.

Migraine en botox zijn daarom tegenwoordig een prima combinatie. Chirurgen kwamen er toevallig achter dat botox niet alleen rimpels verwijderd, maar ook hoofdpijn kan laten verdwijnen. Dit kwam doordat er een patiënt kwam voor een botoxbehandeling voor zijn rimpels. Deze patiënt had ook last van migraine aanvallen. Nadat hij de botoxbehandeling had gehad, kwam hij er achter dat ook zijn migraine aanvallen verdwenen waren. Daarna is hier meer onderzoek naar gedaan en bleek inderdaad dat botox, hoofdpijn en migraine kan verminderen.

Daarom bieden steeds meer botox klinieken en plastische chirurgen een botox behandeling tegen het bestrijden van migraine en hoofdpijn. Faceland is een van de klinieken die de botox tegen hoofdpijn behandeling uitvoert. Je kunt via hen veel informatie opvragen over deze behandeling. Wel is het iets waar je goed over na moet denken omdat het niet zeker is of het resultaat goed zal zijn en de migraine of hoofdpijn verdwijnt. Zo werkt het namelijk bij het ene persoon een stuk beter dan bij de andere. Andere hebben haast geen last meer van migraine terwijl andere niet echt het idee hebben dat het veel geholpen heeft.  Wanneer je erg veel last hebt van migraine aanvallen en hoofdpijn, is een botox behandeling wel zeker de moeite waard omdat het veel andere mensen ook geholpen heeft. Het is dus altijd het proberen waard.

http://faceland.nl