Artikels Plaatsen
Image default
Woning en Tuin

Breng je dak tot leven met een groendak

Ben jij fan van de natuur en wil je deze integreren in en rond jouw woning? Dan schakel je het best Ecoworks in. De tuinarchitecten van Ecoworks hebben al vele jaren ervaring en dragen elk hun steentje bij aan de natuur. Je bent hier dus aan het juiste adres als je van plan bent om een groendak aan te leggen. Of misschien hebben ecologische zwemvijvers jouw aandacht wel getrokken?

Multifunctioneel groendak

Wil je een groendak laten aanleggen? Schakel dan de hulp in van deze pionier in België. Deze tuinarchitect heeft veel ervaring als het op projecten met een groendak aankomt. Woonhuis of wolkenkrabber, zij brengen elk dak tot leven. Een groendak vraagt weinig onderhoud en heeft meerdere mogelijkheden. Zo kan je je groendak tot een groentetuin omtoveren en hier keukenkruiden en groenten telen. Gezellig vertoeven, zo hoog en droog.

Duik in jouw droomvijver

Blijf je toch liever met de voetjes op de grond? Dan zijn zwemvijvers misschien iets voor jou. Deze tuinarchitect is sterk in het aanleggen van ecologische zwemvijvers die een echte streling voor het oog zijn. Organische zwemvijvers, moderne zwemvijvers of een zwembad met biologisch gezuiverd water? Het kan allemaal. Zwemvijvers zijn een echte oase van rust en bezorgen je zorgeloos waterplezier. Je verspilt geen water en duikt in jouw droomvijver wanneer je maar wilt. Zeker in de zomer bezorgt een zwemvijver je dagelijks een vakantiegevoel. Een zwemvijver vergt weinig onderhoud omdat de natuur grotendeels zijn werk doet.

Schakel deze tuinarchitect in

Wil jij een groendak of groengevel aanleggen of heb je interesse in natuurlijke zwemvijvers? Neem dan contact op met deze tuinspecialist. De toegewijde werknemers maken jouw woonst groener of leggen met veel plezier een zwemvijver aan in jouw tuin. Zo krijgt de natuur een plek in de dichtbebouwde omgeving, en laat dat net het doel zijn dat Ecoworks voor ogen heeft.

https://ecoworks.be/