Artikels Plaatsen
Image default
Woning en Tuin

Bij deze specialist haalt u de beste matras voor lage rugpijn

Iedereen weet het belang van een goede nachtrust. Om goed te slapen zijn verschillende factoren relevant. Een goede matras is een van de belangrijkste facetten om een lekker nachtje te slapen. Het zorgt er niet alleen voor dat u diep slaapt, maar dat uw lichaam ook het nodige comfort geniet. Zo wordt u niet wakker met allerlei klachten aan uw rug of nek. De beste matras voor lage rugpijn haalt u zonder twijfel bij Dormex te Wuustwezen in de provincie Antwerpen. Bij hen kunt u allerlei matrassen testen in de showroom en tegelijk geniet u van paramedisch advies van de ervaren medewerkers. Door hun betrokken dienstverlening zult u ongetwijfeld de juiste variant kiezen waarop u voor lange termijn geniet van een heerlijke nachtrust.

De vele opties bij deze specialist

Bij Dormex in Wuustwezel, gelegen in de provincie Antwerpen, beschikken ze over een uitgebreid aanbod aan matrassen van kwalitatieve merken. Een van de betere opties wanneer u de beste matras voor lage rugpijn zoekt, is de Beautysleep-matras van Simmons. Deze geniet een kiné-fysiotherapeutische erkenning omdat ze bestaat uit zes verschillende lagen die ieder een essentiële functie vervullen. Ten eerste heb je de AirFeel foam om de duurzaamheid van uw matras te verzekeren en daarbij omringende ingekapselde randen. De AirCool gel foam zorgt dat u vrij beweegt op de matras. Met 900 en 2140 pocketveren en GelTouch foam krijgt u lichaam de nodige ondersteuning. Tenslotte is de matras ook vezelrijk zodat u niet oververhit geraakt.

Rust uw hele bed uit met kwalitatieve materialen

Bij Dormex kunt u voor veel meer terecht dan enkel de beste matras voor lage rugpijn. Zo beschikt deze specialist ook over vele andere materialen om uw bed volledig mee uit te rusten. Denk hierbij een goede en stabiele lattenbodems om verzekerd te zijn van een goede slaap. In de showroom kunt u het gehele aanbod bewonderen. Neem ook zeker contact op met de medewerkers voor advies op maat.

https://dormex.be/