Artikels Plaatsen
Image default
Woning en Tuin

Houd je hoofd koel tijdens deze temperaturen

Het wrame weer komt er weer aan. De komende tijd wordt het enorm warm in Nederland. Temperaturen gaan stijgen boven de 30 graden en op sommige dagen wordt het zelfs 37 graden. Afkoeling is dus heel belangrijk.Wij geven je enkele tips om je koel te houden tijdens deze hoge temperaturen.

Koel voldoende af

Het enorm belangrijk om koel te blijven tijdens deze temperaturen. Je kunt dit doen door te  zwemmmen in een zwembad, naar een meer te gaan of de zee te bezoeken. Je zorgt niet alleen voor afkoeling, maar verbetert ook resistentie tegen warmte.Heb je geen plannen om naar het zwembad te gaan maar ga je in plaats daarvan lekker genieten in je tuin? Zorg dan dat je voldoende koeling hebt in de tuin. Denk hierbij aan een tuinslang of zelfs een douche. Voor deze soort afkoeling zijn Solar douches  perfect . Installatie van deze douches gaat makkelijk en het gebruik maken is ook niet moeilijk.

Voldoende afwisseling

Ga niet alleen in de zon zitten maar zoek eens de schaduw op. Op deze manier voorkom je complicaties en verminder je de kans op verbranding of een zonnesteek.Het wordt prachtig weer en dan heb je misschien de neiging om zoveel mogelijk in de zon te blijven. Kijk uit want te lang in de zon met deze temperaturen kan ervoor zorgen dat je een zonnesteek op loopt. Dit wil je echt voorkomen, want het hebben van een zonnesteek is niet fijn. Niet alleen ben je dan verbrand , je kunt namelijk ook er flink ziek van worden en enkele dagen plat liggen. Zou zonde zijn van je vakantie toch? Voorkom dit en wissel je zonuren dus af. Hiermee bedoel ik dat je niet de hele dag in de zon moet zitten.

 

https://outathome.be/product-categorie/water/solar-douches/