Artikels Plaatsen
Image default
Hobby en vrije tijd

De beste fietskledij vindt u bij de fietsenwinkel in Antwerpen

Amici di Bici staat bekend om de kwaliteitsvolle fietsmerken uit het binnen- en buitenland. Dat is echter lang niet het enige dat zij te bieden hebben. Wanneer u langsgaat in hun ruime toonzaal in het hartje van de stad, merkt u wellicht al snel dat ze alles hebben van fietskleding tot helmen en zelfs het nieuwste type fietsschoenen, Lake CX332.

Advies op maat voor uw nieuwe fietskleding en -schoenen

Een persoonlijke aanpak is een waarde die ze heel hoog in het vaandel houden bij deze fietsenwinkel in Antwerpen. Ze verkopen hun Lake CX332 schoenen of fietskleding van Castelli daarom ook niet online. Ze zijn ervan overtuigd dat ze de beste service kunnen bieden als ze u face-to-face kunnen spreken. Op die manier kan u zelf ook de kleding passen, vooraleer u deze koopt. Wilt u bijvoorbeeld een aerodynamisch pak van Castelli? Dan is het van zeer groot belang dat dit volledig correct aanpast. Het mag nergens te strak zitten, wat het oncomfortabel zou maken om in te fietsen, maar langs de andere kant mag het ook nergens te los zitten. Een te groot pak kan er namelijk voor zorgen dat de kleding niet meer optimaal aerodynamisch is. Ook voor de schoenen, zoals het nieuwe model CX332 van Lake, kan u maar beter eerst eens langsgaan in de fietsenwinkel in Antwerpen. Als u dan toch een maatje groter of kleiner nodig heeft, kunnen de vriendelijke medewerkers van Amici di Bici deze meteen voor u gaan halen.

Ontdek de verschillende fietsmerken die ze aanbieden

Heeft u reeds schoenen of fietskleding gekocht en zoekt u nu nog de ideale fiets om mee te kunnen trainen? Ook dan staan deze specialisten voor u klaar met raad en daad. Ze passen de fiets aan al uw voorkeuren en wensen aan en wijzen u met veel plezier in de richting van een fiets die past bij uw niveau. Voor meer informatie kan u hen alvast telefonisch bereiken.

https://amicidibici.be/fietsenwinkel-antwerpen/